Opublikowano 18 maja 202418 maj Pięknie dał w pizde Furemu oby w 10 rundzie Usyk to skończył. No chyba jednak Usyk na punkty. Cudownie, w końcu ktoś sprał Furego i zamknął mu mordę. Edytowane 18 maja 202418 maj przez Wooyek
Opublikowano 18 maja 202418 maj Ale w 9 rundzie, tak słaniającego się na nogach Furego, to nie widziałem, od razu mi się przypomniała walka Furego z Wilderem jak czorny umierał. Szkoda, że go tam nie skończył Usyk. Edytowane 19 maja 202419 maj przez Wooyek
Opublikowano 19 maja 202419 maj Najważniejsze po tej walce że nie odjebali przekrętu z wynikiem bo biorąc pod uwagę mały cyrk z liczeniem w 9 rundzie zniechęciłoby to człowieka do reszty jeśli chodzi o poważny boks. Brawo Usyk.Tak tylko nawiasem mówiąc uważam że z czempionkami z przed 20+ lat Ukrainiec w najcięższej nie zrobiłby aż tak dużo szumu. No ale każdy czas rządzi się swoimi prawami.
Opublikowano 19 maja 202419 maj Przyznam ze nie wierzylem ze Usyk tutaj cos zrobi. Gabaryt to gabaryt, a Usyk to nie Tyson. A jednak. Furiego przed ciezkim jebnieciem na mate ktore bym slyszal w Ostrolece uratowal sedzia ale tez wlasnie ten gabaryt i mniejszy zasieg Usyka. Tam szly dobre bomby po pierwszym trafieniu tylko zasiegu braklo. Nie byloby co zbierac. Takie pytanie. Dlaczego sedzia nie pozwolil dokonczyc Usykowi i uznac TKO tylko uznal to po prostu za KO i liczyl?
Opublikowano 19 maja 202419 maj Ma ktoś link do tej walki żeby ją sobie pobrać albo zobaczyć powtórkę w całości?
Opublikowano 2 czerwca 20242 cze Skrót wczorajszej gali. Pięknie Chinol wyjaśnił Brązowego, dla którego ta porażka prawdopodobnie oznacza koniec kariery. Trochę szkoda Hrgovica.
Opublikowano 2 czerwca 20242 cze Niesamowite co trylogia z Furym zrobiła z Widerem, no wyszedł po niej inny ułomny chłop Co do wali Usyk - Fury bo jeszcze jej nie komentowałem, zasłużone zwycięstwo po świetnej walce, w szoku jestem jak to wszystko wyglądało bo Fury fizycznie wyglądał na najlepiej przygotowanego praktycznie w karierze, jak się okazało to za mało na Ukraińca Rewanż? Daje 50/50
Opublikowano 4 sierpnia 20244 sie W najważniejszej walce wczorajszego wieczoru Terence Crawford wygrał zdaniem sędziów z Madrimowem, ale okrutnie się namęczył. Walka tylko dla koneserów. Za to w najciekawszym starciu w wadze ciężkiej Martin Bakole brutalnie zweryfikował Jareda Andersona uznawanego dotąd, za największą nadzieję królewskiej kategorii. No to już przestał być tą nadzieją. Czek dys aut:
Opublikowano 22 września 202422 wrz Wbrew oczekiwaniom bardzo dobra walka. W sensie emocji,bo naprawdę przykro patrzyło się praktycznie od początku walki jak obijany jest aj.Koniec końców w końcówce walki tym bardziej zasłużył na twardy knockdown poprzez swoje głupawe uśmiechy i ironiczne wywalanie jęzora.
Opublikowano 22 września 202422 wrz AJ to po tej walce może już co najwyżej na kawkę umówić się z Wilderem i oboje mogą powspominać, że kiedyś to było
Opublikowano 22 września 202422 wrz Tyle było, że w sumie mało co było oprócz marketingowo napompowanych bokserów.
Opublikowano 22 września 202422 wrz Po tym skrócie rzeczywiście wygląda, że było ciekawie, a myślałem, że będzie chujnia i odpuściłem.
Opublikowano 22 września 202422 wrz Spodziewałem się wyrównanej walki, a skończyło się na zwykłym świniobiciu. Dżoszóła walczył nie jak pięściarz z ekstraklasy światowej, a jak bum-journeyman
Opublikowano 22 września 202422 wrz Ale widzieliście jaką on lepę wyłapał? Z prawej ręki taki niepozorny cios, ale poszedł gdzieś na kąt żuchwy, żyroskop w głowie (błędnikiem zwany) zwariował i AJ nie dał rady po tym wstać. Ciekawy ten Dubois, będę trzymał kciuki tak jak za tego Chińczyka Linx Xiao Penga czy jak mu tam, no tego co dał wycisk Wilderowi.
Opublikowano 22 września 202422 wrz 56 minut temu, Daffy napisał(a): Dubois w sumie to nawet Usyka we Wrocławiu upolował Zgadza się, upolował tym ciosem...
Opublikowano 16 listopada 202416 lis Tutaj nie było przegranych, każdy się obłowił. Nawet etflix jest tutaj na plusie. Ludzie wykupili abonament na jeden miesiąc, tylko po to aby obejrzeć te walkę. A gdy przyszło do transmisji to obraz rwał i nie dało się tego oglądać.
Opublikowano 21 grudnia 202421 gru Ale z Fury'ego po tym naciąganym zwycięstwie z Ngannou zrobił się flak. Usyk zasłużenie znowu wygrał.