Michał102 870 Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 To jest totalny shit. Szczerze odradzam. Cytuj Odnośnik do komentarza
xzdunx 7 Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 jakiś konkretny model polecany?? W miarę przystępnej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 Do Xbox'a dobrych kierownic już nie produkują. Możesz się porozglądać za Logitech DriveFX, może jakąś używkę w dobrym stanie znajdziesz... ewentualnie jakiś sklep ma jeszcze jakieś niedobitki na magazynie. Tak czy siak ta kiera do rewelacyjnych tez nie należy, ale za małe pieniądze nic lepszego nie ma :confused: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
xzdunx 7 Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 http://allegro.pl/kierownica-logitech-drivefx-hit-i1324986011.html dobra widzę że spore pojęcie masz popatrz na stan i powiedz do jakiej sumy mogę spokojnie licytować aby nie przepłacić... Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 Tylko widzisz, z używanymi kierownicami nigdy nic nie wiadomo. Pa fotkach ciężko ocenić ogólny stan kierownicy... czy nie ma jakichś luzów, czy mechanizmy nie są zarżnięte i nie wydają dziwnych dźwięków itp. Ten model nie jest także tak trwały jak np. Driving Force Pro. Miałem tą kierownicę jakiś czas, kupiłem nówkę za 170 zł i po pewnym czasie pojawił się problem z mocowaniem potencjometru. To akurat udało mi się naprawić, lecz nie długo potem całkowicie przestały działać "łopatki" od zmiany biegów, i kierownicę sprzedałem za bezcen koledze. Kumpel gra tylko na automacie, więc dla niego to nie problem. Także dobrze się zastanów, zapytaj sprzedającego o ewentualną gwarancję rozruchową, abyś mógł sprzęt przetestować czy nie posiada jakichś ukrytych wad itp. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
BasteKSG 42 Opublikowano 19 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 Ja mam pytanie, w jakim demie mozna przetestowac DFGT?? Qpilem kiere glownie do GT5 i czekam az paczka z gra przyjdzie do domu, ale chcialbym przetestowac ja w innej grze Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 595 Opublikowano 19 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 Na pewno w demie Dirt 2. Od siebie polecam fulla - już taniocha a zabawa przednia. Cytuj Odnośnik do komentarza
BasteKSG 42 Opublikowano 19 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 Na pewno w demie Dirt 2. Od siebie polecam fulla - już taniocha a zabawa przednia. Dzieki za odp. Juz w sklepiekusilo mnie, aby qpic jakas scigalke, ale jednak wstrzymalem sie i czekam na GT5 Sprawdze sobie wiec tego Dirta2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Mr. Blue Opublikowano 20 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 Opłaca się brać G27 za 700zł? Cytuj Odnośnik do komentarza
Welna 1 094 Opublikowano 20 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 Zdecydowanie tak, to najlepszy sprzet na rynku, gralem juz na logitech driving force , GT , g25 i teraz G27. zdecydowanie najlepszy sprzet. a ze nowka chodzi po 1100+ to zdecydowanie tak Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 21 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 (edytowane) czesc, jestem świeży w tym temacie. zwykle gram na "Arcade Stick'u" w Tekken'a, ale skoro moda podąża do przodu to postaram sie jej dotrzymać kroku. proszę was o pomoc przy wyborze kierownicy pod Gran Turosmo'5, bo nie wiem czego szukac? może LogiTech? Edytowane 21 Listopada 2010 przez 4 mE Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 21 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 Logitech Driving Force GT. Jak masz więcej kasy na zbyciu, to Logitech G27. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 22 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 widzieliście ceny kierownic ? DFGT zgodnie z przewidywaniami podskoczyło średnio o 50-100zł i kosztuje teraz w przedziale 400-500zł Cytuj Odnośnik do komentarza
Łebi 311 Opublikowano 23 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 Ale jaja... wychodzi na to że dziś mógłbym sprzedać swoja używaną kierę drożej niż ją kupiłem dobrych 6-7 lat temu hehehe (czasy gt3 i 4) Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 595 Opublikowano 23 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 Trza szukac okazji chłopaki. Ja kupiłem parotygodniową za 300zł jakiś rok temu . Cytuj Odnośnik do komentarza
filipppek 17 Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 Wygląda na to że coś się ruszyło w sprawie kierownic na x360 http://www.virtualr.net/new-xbox-360-compatible-fanatec-wheel-coming/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 26 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 Tiaa Fanatec, czyli 1000zł na dzień dobry Na polygamii dziś pokazywali jakąś nowa kierę Datela kompatybilna z x'em, ale wyglada na ten sam szajs co Madcatz, więc nadal zostaje nam albo Logitech FX albo badziewna kiera M$ Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 26 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 Nic nam nie zostaje, bo nawet ten badziew od M$ oraz Logitech DFX nie są już dawno produkowane. Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 596 Opublikowano 26 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 Nie moge znaleść na Allegro żadnego stojaka, podstawki do przykrecenia tej kierownicy Logitech Driving Force GT, możecie coś polecić w rozsądnej cenie. Niestety nie moge tego do stolu przykrecic Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 26 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 Nic nam nie zostaje, bo nawet ten badziew od M$ oraz Logitech DFX nie są już dawno produkowane. Ano niestety, mówiłem raczej w kontekście, że zostaje tym co już mają, ewentualnie trafienie używki, ja swojego FX'a kupiłem od kumpla za 150zł, do weekendowego pocinania w Forze wystarcza, ale szału nie ma. Dla mnie to największa porażka tej konsoli - brak obsługi porządnych kierownic Logitecha. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Mr. Blue Opublikowano 26 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 Chciałbym się pochwalić, że kumpel mi odsprzedał DFGT za 250zł w idealnym stanie. Teraz jeszcze GT5 i po maturze. Cytuj Odnośnik do komentarza
filipppek 17 Opublikowano 26 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 (edytowane) Tiaa Fanatec, czyli 1000zł na dzień dobry Na polygamii dziś pokazywali jakąś nowa kierę Datela kompatybilna z x'em, ale wyglada na ten sam szajs co Madcatz, więc nadal zostaje nam albo Logitech FX albo badziewna kiera M$ G27 to też tysiak na dzień dobry. Lepszy rydz niż nic E: MichAelis sprawdź to: http://wheelstandpro.pl/index.html O ile się nie pomyliłem (z pamięci googlowałem ), to ten sprzęt ma bardzo dobre opinie (chyba nawet w psx było testowane i na naszym forumku ktoś się pozytywnie wypowiadał). Edytowane 26 Listopada 2010 przez filipppek Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 26 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 Tak, ale na ps3 masz wybór, a na xboxa w tej chwili wyboru jakiegokolwiek brak i fanatec za 1000zł tego za bardzo nie zmieni, bo za tyle to juz mozna samochod jezdzacy kupic Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 596 Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 Tiaa Fanatec, czyli 1000zł na dzień dobry Na polygamii dziś pokazywali jakąś nowa kierę Datela kompatybilna z x'em, ale wyglada na ten sam szajs co Madcatz, więc nadal zostaje nam albo Logitech FX albo badziewna kiera M$ G27 to też tysiak na dzień dobry. Lepszy rydz niż nic E: MichAelis sprawdź to: http://wheelstandpro.pl/index.html O ile się nie pomyliłem (z pamięci googlowałem ), to ten sprzęt ma bardzo dobre opinie (chyba nawet w psx było testowane i na naszym forumku ktoś się pozytywnie wypowiadał). Udalo mi sie to wygooglowac wlasnie, ale dawac za podstawke tyle samo co za kierownice to chyba przesada :-(( przykrecenie dfgt do taboretu ma sens? Cy bedzioe sie bujał podczas gry? Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 Nie ma sensu. Kierownicę musisz przytwierdzić do dedykowanego stojaka, ewentualnie do masywnego i stabilnego stołu. Na taborecie Ci się to wszystko rozgibie... wraz z kierownicą będziesz kręcił taboretem Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi