Opublikowano 19 godzin temu19 godz. W dniu 16.11.2025 o 02:43, tjery napisał(a):Jak lubisz naprawdę ściganie to najpierw kup sobie kompa, bo na konsolach masz same gówienko.ale przestań już być takim purystą simracingowym, bo na konsolach jest sporo tytułów do zabawy w singlu a zdaje się że gtfan ma PS5, więc tam GT7 w Multi też jest na wysokim poziomie.
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. W dniu 16.11.2025 o 09:39, gtfan napisał(a):A co jest nie tak z ACC? :)Rzeczywiście, zupełnie zapomniałem, że ACC jest na konsolach :)2 godziny temu, MaZZeo napisał(a):ale przestań już być takim purystą simracingowym, bo na konsolach jest sporo tytułów do zabawy w singlu a zdaje się że gtfan ma PS5, więc tam GT7 w Multi też jest na wysokim poziomie.Z tego co pisze gtfan o samym sprzęcie i o tym jaką przykłada do tego wagę wywnioskowałem, że nie oczekuje od gry tylko tego, żeby sobie pojeździć i się fajnie pobawić, ale raczej jest fanem prawdziwego ścigania i faktycznej "symulacji". Ale ok, źle tam się wyraziłem, chodziło mi o to, że na konsolach nie ma najlepszych gier tego typu, czyli LMU, iRacing, AMS2, Raceroom, a nie o to, że wszystko co na konsolach to jak to się ładnie wyraziłem, gówienko.
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Witam. Czy jest zamiennik kierownicy do ps5 z pedałami i skrzynia biegów. ?