Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

GT5 Prologue i GT5 (do dnia premiery)

Featured Replies

Opublikowano

empik ma swoje chore ceny, podstawa powinna kosztowac 199 a nie ich smieszne 239 ale tak było, jest i pewnie długo będzie

wg strony 209,90zł, collector's 249,90, signature 629,90

• Odpowiedzi 6,7 tys.
  • Wyświetleń 403,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Każdy tak płacze nad tym GT5, mimo ze gra sie nie ukazala.   Pokazcie mi 1 gre ktora zaweira tyle rzeczy co gt5.   nie sklejajcie ze w tej to to aw tej to tamto. okazcie mi 1 gre ktora jako calok

• Niech zaprezentują trasę zupełnie nową, bo ogólnie to rzygam już wszystkimi znanymi z serii GT. Gdybym przed graniem w GT5 miał zaliczyć jeszcze GT na PSP to niektórych tras bym chyba kijem nie ruszył

• Gość bigdaddy
    Gość bigdaddy

jak najbardziej na + a ile auto hamowanie to dla totalnych niedzielnych graczy o tyle cofanie czasu jak dla mnie daje więcej emocji niż jazda baz tego ponieważ w fm2 trzeba było jeździć ostrożnie bo w

Opublikowano

LCD wydatek 2500zł

Aha i kolekcjonerska gra kosztuje nie 279 a 669 w empiku wiec nie wiem kto skąd wziął te cene.

LCD za 2,5tys ? yy chyba za 5,5 czy 7,5 :thumbsup:

empik ma swoje chore ceny, podstawa powinna kosztowac 199 a nie ich smieszne 239 ale tak było, jest i pewnie długo będzie

http://www.empik.com/gran-turismo-5-signature-edition-ps3-polyphony-digital,prod59220017,multimedia-p

Chyba myslisz o telewizorze 3D, ale to i tak juz sa za 4,5 dobre 40"

Opublikowano

wg strony 209,90zł, collector's 249,90, signature 629,90

wiem, tyle ze jak złożysz zamówienie przez strone www z odbiorem osobistych w sklepie to "Przewidywana data wysłania zamówienia z magazynu to: 2010-11-29 + czas dostawy."
Opublikowano

Myślę ze będzie w granicy 100 ;) z tego co widzę po filmikach - to im dłużej się gra tym jest lepiej odblokowują się rożne rzeczy (zniszczenia, granie się opon itp) te wszystkie rzeczy przysłonią recenzentom oczy ze nie będą zwracać uwagi na standardy w grze. De facto równie dobrze mogli wydać GT z 200 premium'ami i na tym koniec ;)

Uszkodzenia czy przepalanie opon odblokowuje się od 10 levelu w GTMode. Chris mówi o tym od 3:42. Podobno wraz z kolejnymi levelami odblokowujemy jeszcze lepsze zniszczenia itp. rzeczy.

IMO dziwne zagranie PD. Będzie pełno recenzji gdzie będzie narzekanie na słabe zniszczenia itp. rzeczy, które powinny być od początku, a jak się okazuje trzeba trochę pograć aby to odblokować.

Opublikowano

jeśli to nie plota i trzeba nabić jakiś tam lv do zniszczeń to fail totalny

Opublikowano

Będzie Test Course? Bo chyba na tej tylko trasie dało się wycisnąć z auta najszybszą prędkość :)

Opublikowano

lepszy taki fail niz zeby w ogolnie nie dodali tego. Pomimo tego wszystkiego jestem w stanie zrozumiec takie posuniecie przez PD. Gra jest rowniez skierowana dla casuali, wiec taki casualowiec, ktory nie ma czasu by zaglebiac sie w GT Mode, rowniez nie oczekuje od gry super zniszczen w stylu 'puchnace' opony czy moze kolejne zniszczenia typu uszkodzony silnik/skrzynia, spalone sprzeglo? ( choć mysle ze GT spalonego sprzegla nie uswiadczymy :P ) wiec nie wrzucaja tego odrazu.

To sa japonce, wbijanie lvli + mnostwo statystyk to jest u nich rzecz naturalna.

Edytowane przez Redmitsu

Opublikowano

Sory, ale czy to nie będzie tak, że poczatkowe wyścigi będą proste, a dalsze będą trudniejsze bo zniszczenia dojda, trudniejsi przeciwnicy itd. ?

A Wy traktujecie to jak bonus jakiś do odblokowania za farmienie w multi przynajmniej ;)

Opublikowano

Ktoś ma jakiekolwiek info nt. dostępności w PSX Extreme? Złożyłem tam pre-order 4 października i od tamtej pory status się nie zmienia. Mają już to na stanie? Nie chcę kolejny dzień ich męczyć telefonami... :whistling:

Opublikowano
IMO dziwne zagranie PD. Będzie pełno recenzji gdzie będzie narzekanie na słabe zniszczenia itp. rzeczy, które powinny być od początku, a jak się okazuje trzeba trochę pograć aby to odblokować.

ja to się zastanawiam dalej o co tu chodzi, kompletnie nie widzę sensu w takim zagraniu, ktoś może mnie jednak uświadomi?

chyba tylko Kaz to rozumie.

Opublikowano

Hahaha największa bzdura ever w grze wyścigowej, ciekawe na którym levelu odblokowujemy bieg wsteczny :potter:

Opublikowano

PANOWIE / PANIE WIELKA PROŚBA.

Jak ktoś się coś dowie czy można już kupić albo kiedy i za ile to piszczcie. Pytajcie się też o wersję kolekcjonerską. Chciałbym ją kupić osobiście a nie czekać na listonosza. empik póki co wygląda najciekawiej. Mam znajomego w euro agd rtv i da mi znać jak coś się dowie :)

Nie wiem czy składać jutro pre-ordera czy ciskać po sklepach :D

Opublikowano

ja to się zastanawiam dalej o co tu chodzi, kompletnie nie widzę sensu w takim zagraniu, ktoś może mnie jednak uświadomi?

chyba tylko Kaz to rozumie.

podobno jak się zrobi platynę to odblokowują się zniszczenia jak w burnoucie, pogoda na wszystkich trasach i auta standard zamieniają się w premium :P

Opublikowano

W Saturnie w Gdańsku gra ma byc od środy rana w cenie 199,- zł. Od dziś podobno ma być dostępna konsola razem z grą.

Opublikowano

Saturny i chyba MM to w ogóle nie beda mieć kolekcjonerki własnie dzwoniłem, takze pozostaje Empik

Opublikowano

A na gtplanet już mówią o pierwszym update do GT5 - v1.01 (133 MB). Dodaje już między innymi online. Resztę szukają, bo 133 MB nie może tylko aktywować online'a :)

Opublikowano

Od dziś podobno ma być dostępna konsola razem z grą.

Wiesz może coś więcej na temat ceny oraz jaki model konsoli jest w tym bundlu ?

niestety nie pytałem o cenę.

Opublikowano

LCD wydatek 2500zł

Aha i kolekcjonerska gra kosztuje nie 279 a 669 w empiku wiec nie wiem kto skąd wziął te cene.

LCD za 2,5tys ? yy chyba za 5,5 czy 7,5 :thumbsup:

http://www.empik.com/gran-turismo-5-signature-edition-ps3-polyphony-digital,prod59220017,multimedia-p

Chyba myslisz o telewizorze 3D, ale to i tak juz sa za 4,5 dobre 40"

Zgadza się. Kolega widać dawno w sklepie nie był bo za 3.5 tys można kupić za(pipi)istego Sharpa 37" na którym człowiek zachwyca się nawet czarnobiałymi filmami :P

Opublikowano

donsterydo po prostu mialem na mysli tv o normalnym własciwym rozmiarze, np 46 czy 52cale :thumbsup:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.