Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Premier League

Featured Replies

Opublikowano

United (pipi)a!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! reszty postów nie czytam :P

• Odpowiedzi 16,3 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zwyrodnialec
    Zwyrodnialec

• Manchester United's bench looks like a Mexican drug cartel..

• Przez kolejny sezon kibice United będą jak zawsze przekonani, że sędziowie tak naprawdę ich krzywdzą, jak w Oficjalnej Prawdziwej Tabeli Premiership.

Opublikowano

Szkoda porażki, bo chyba każdy się zgodzi, że to City było lepszym, grającym ładniejsza piłkę zespołem (szczególnie w drugiej połowie). Nie potrafię zrozumieć, dlaczego Ballotelli grał od początku. Widać było też, że Nasri nie miał swojego dnia i powinien został być zmieniony. Dzeko wszedł o 10-20 min za późno, bo dawał rade. No nic, długa passa bez porażki na Etihad została przerwana i do zobaczenia 6 kwietnia po czerwonej stronie Manchesteru.

Opublikowano

Chyba zdecyduję się oglądać Everton - Tottenham, zapowiada się dużo ciekawiej.

Jak zwykle trafna prognoza.

Opublikowano

Szkoda porażki, bo chyba każdy się zgodzi, że to City było lepszym, grającym ładniejsza piłkę zespołem (szczególnie w drugiej połowie).

Tak, grali lepiej i dzięki sędziemu mieli gola na 2-1, zamiast 3-0. :good:

Ferdinand nieźle monetą oberwał.

>>>><<<<

Edytowane przez Zwyrodnialec

Opublikowano

Kontuzje rujnują mi fantasy :(.

Vertonghen strzela w poprzeczkę, Islandczyk po jego podaniu strzela w poprzeczkę, w ostatniej sekundzie meczu traci czyste konto, no pieprzę takie granie.

Kurde wszyscy wiedzą, że Tottenham jest dobry z Dembele i koszmarny bez Dembele. AVB więc co robi? Zdejmuje Dembele. Ma za swoje. Ja też, za wierzenie w rozsądek AVB.

Edytowane przez ogqozo

Opublikowano

Kontuzje rujnują mi fantasy :(.

Vertonghen strzela w poprzeczkę, Islandczyk po jego podaniu strzela w poprzeczkę, w ostatniej sekundzie meczu traci czyste konto, no pieprzę takie granie.

Kurde wszyscy wiedzą, że Tottenham jest dobry z Dembele i koszmarny bez Dembele. AVB więc co robi? Zdejmuje Dembele. Ma za swoje. Ja też, za wierzenie w rozsądek AVB.

Mi nikt nie powiedział że Sagna jednak zagra i go ukryłem głęboko w rezerwach . Do tego dałem też na ławę Rafaela a ten sobie dwie asysty pyknął . Oby Ba nie zagrał jutro to mi wskoczy do składu :)

Obejrzałem drugą połowę Evertonu . Dali czadu !!!

Edytowane przez malin1976

Opublikowano

na początku myślałem, że sam sobie zaje.bał

Opublikowano

heh no oglądałem z kumplem mecz i tez śmiałem ze sam sobie oko rozyebal xD

Opublikowano

No, ale jak... z karabinu ktoś strzelał tą monetą czy jak? ... Przecież ręką by mu tak nie wyje.bał.

Opublikowano

Własnie wrocilem z meczu, wiec napisze tylko:

Manchester is RED !!!

Opublikowano

Arsenal gra najmocniejszą jedenastką z trzecioligowcem, mecz wygląda dość becznie. Jak ktoś lubi takie rzeczy to polecam.

Edytowane przez ogqozo

Opublikowano

Zaiste, League Two to czwarta liga, uwielbiam nazewnictwo tego typu.

Mecz niezły. W drugiej połowie Arsenal miał nawet przewagę, no ale uroczo było zobaczyć, jak to bogata ekipa potężnej Premier League gra w zasadzie na tym samym poziomie co czwarta liga. W zasadzie żadna sytuacja nie była wystarczająco łatwa, żeby ją wykorzystać. Seria rzutów karnych z 50% skutecznością to trafne zakończenie całego meczu, równie ekscytujące i zabawne.

Opublikowano

Co prawda nikogo to nie obchodzi, ale muszę tradycyjnie napisać, że przed tą kolejką wywaliłem Benteke z fantasy, zostawiając Berbatowa. Cierpmy razem z tego powodu.

Opublikowano

beka z liwerpulu :DDDDDDDDDDDDDDD

PS: Łatwe zwycięstwo United <ok>

Opublikowano

Nawet nie zauważyłem momentu od którego piłkarze to takie ci.py :confused:

Edytowane przez Codename