Sasori 1 Opublikowano 23 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 Może bursztynowej komnaty się spodziewał. Cytuj Odnośnik do komentarza
bajej 28 Opublikowano 23 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 nie gralem w to rok to sie mi nie dziwcie ale bylem przekoonany ze ten 72hour mode to ten gdzie gra sie bez sejwow non stop =D No coż mea culpa. Wrzuccie se to do rodzynow ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
ErgoProxy 0 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Może za późno zacząłem ale mocno muszę się zmuszać żeby zagrać w pierwszą część Co mi się nie podoba... przy tej ilości zombiaków bronie zbyt szybko się psują, system zapisu to straszna lipa, tak samo inteligencja ocalałych, potrafią sami się pozabijać lub podejdą pod młot i to po dłuższym spacerku przez loadingi <_< do tego akcja np. z Carlito ile razy bym go nie zabił pakując w niego ponad 60 kulek to zawsze później ucieknie <_< (to chyba żaden spoiler, początek gry i raczej oczywiste, że tak będzie bo to japońska gra ) Ale spróbuje przejść właśnie żeby później zabrać się za dwójkę, może zmienią co nieco bo pomysł ogólnie świetny Cytuj Odnośnik do komentarza
Diabeu 1 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 zbieraj odpowiednie książki to sprzęt ci dłużej wytrzyma Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 25 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 Marathon Man nalicza sie nawet jak zgine bez save'a czy tylko do zasevowanych miejsc? Cytuj Odnośnik do komentarza
Szakal v_1 1 Opublikowano 25 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 Zrobił ktoś w tej gierce 7 day survival ? ;D Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 718 Opublikowano 25 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 W Polsce minimum 25 osób. Cytuj Odnośnik do komentarza
django 549 Opublikowano 28 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 z maly poslizgiem, ale i ja gram (wprawdzie nie na swojej konsoli, ale zawsze). Na poczatku bylo ciezko wiec szybko olalem fabule co by pozwiedzac i popakowac, ale wlasnie. Olalem tez scoop z Adamem wiec nie mam tych oslawionych piłek. Jak rozumiem teraz juz ich nie dorwe? Bo w takim razie to najlepiej chyba bedzie zaczac od poczatku bo momentami jest ciezko. Cytuj Odnośnik do komentarza
adi 189 Opublikowano 28 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 One jakoś tam drastycznie nie ułatwiaja rozgrywki. Zresztą pierwsze przejście to i tak takie chodzenie na luzie,aby poznać lokacje, system i nabic trochę doświadczenia.Ja najpierw sobie "podrasowałem" postać i dopiero zabierałem sie na granie na poważnie Cytuj Odnośnik do komentarza
django 549 Opublikowano 28 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 nie no, ale takiego Seana to chyba nie uwale bez nich? Zwlaszcza na 12 czy tam 13 lewelu Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 718 Opublikowano 28 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 I tak najlepsza broń to super mega blaster. Najlepiej przejdź grę tak jak ci się spodoba, a za fabułę weź się przy drugim podejściu, przy zaczynaniu gry od nowa level się nie resetuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
django 549 Opublikowano 28 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 to to ja wiem no nic, posmigam jeszcze sobie troche a pozniej zaczne od poczatku Cytuj Odnośnik do komentarza
adi 189 Opublikowano 28 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 nie no, ale takiego Seana to chyba nie uwale bez nich? Zwlaszcza na 12 czy tam 13 lewelu Szczerze mówiąc to chyba nawet tych pił nie uzywałem, bo było mi szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość MasterShake Opublikowano 29 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 One jakoś tam drastycznie nie ułatwiaja rozgrywki. Zresztą pierwsze przejście to i tak takie chodzenie na luzie,aby poznać lokacje, system i nabic trochę doświadczenia.Ja najpierw sobie "podrasowałem" postać i dopiero zabierałem sie na granie na poważnie ale z 3 ksiazkami te piły są bardzoooo przyjemne No i piła zawsze będzie leżeć i czekać Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Dead Rising niedawno dostałem, jeszcze konkretnej opinii sobie nie wyrobiłem. Wiem, że ma mega klimat, jest prawdziwie next-genową produkcją (nie wszystko w polygony tylko w ilość postaci na ekranie, chociaż grafika i tak jest bardzo dobra) oraz ma naprawdę ciekawą formułę, bieganie po tym centrum handolwym zarytym przez zombiaki i ratowanie ludzi może być ciekawe... może być, bo jak na razie mam kilka problemów. Źle wyważono poziom trudności, zaczynamy grę z jakąś pipką i musimy pakować poziom by zacząć od nowa - początek powinien być łatwiejszy od końcówki, nie na odwrót. W związku z tym chciałbym udać się do sławnego tunelu i porozjeżdżać jakimś vanem te tony mięcha (poczytałem troszkę ten temat :]). Znalazłem już nawet wejście, jednakże nie mogę wejść, potrzebuje jakiś Maintence Key. Gdzie go znaleźć? I pytanie co robić dalej w grze - zajmować się fabułą czy scoopami? Zauważyłem, że za ratowanie wiary sporo PP jest i już jestem na piątym levelu, więc nie wiem. Aha i jak nabije sobie konkretny level po tym tunelu to po prostu zacząć nową grę? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Bardzo dobra grafika? Nie przystaje do obecnych standardow wogole. Zobaczymy co pokaze 2ojka... Cytuj Odnośnik do komentarza
Owiec 281 Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 (edytowane) Jakby nie bylo ta gra ma juz troche lat, to nie wiem czego od niej wymagasz. Pokaz mi inna gre z tamtego okresu gdzie masz wiecej bydla na ekranie w tym samym momencie niz w DR i z lepsza grafika. E: @raven - nie ma albo albo, robisz i fabule i scoopy jednoczesnie Narazie przejdz sobie gre, poznaj ja, a nastepnym razem zajmiesz sie nabijaniem lvlu. Inaczej wg mnie stracisz wiekszosc funu, bo gra Ci sie znudzi zanim wbijesz ten 50, tylko jezdzac tunelem. Edytowane 21 Sierpnia 2009 przez Owiec Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 (edytowane) Nie miałem zamiaru nabić wszystkich 50 leveli . Chce po prostu zrobić tak, bym mógł nieść te 5-6 przedmiotów i mieć kilka ruchów, które mi pomogą, kiedy pod ręką nie ma żadnej broni. Taka niedopakowana pipka tylko wkurza, teraz nie mogę sobie poradzić z eskortą tych zabarykadowanych gostków, bo ciągle się ładują w grupy zombie a ja nie mogę sobie szybko z nimi poradzić (bronie troszkę za szybko się zużywają). Powiedzcie tylko jak maintence key zdobyć . EDIT: Już mam, nie wiedziałem, że wystarczy znaleźć samochód i po prostu wjechać do tunelów. Ile tam mięcha się kręci O_O. WYRZYNKĘ CZAS ZACZĄĆ ! Bardzo dobra grafika? Nie przystaje do obecnych standardow wogole. Zobaczymy co pokaze 2ojka... Bez przesady, wiadomo, że Forza Motosport 3 będzie ładniejsza od Gran Turismo 4, gry dzieli duża różnica czasowa. Jak na swoje lata jest świetna, dodać należy ilość postaci na ekranie. Edytowane 21 Sierpnia 2009 przez raven_raven Cytuj Odnośnik do komentarza
Owiec 281 Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Tam masz jeszcze takie pomieszczenie mniej wiecej na srodku na mapie, co mozesz wejsc. Tam lezy klucz, dzieki ktoremu mozesz wchodzic kazdymi 'drzwiami' nie tylko tymi od strony parkingu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Umiecie czytac ze zrowumieniem? Napisalem "do obecnych standardow" :closedeyes: Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Tak samo grafika z GoWa 1 nie przystaje do obecnych standardow, bo dwojka jest ladniejsza ? Bezsensowne rozumowanie. Gameplay nie zestarzal sie ani troche. Jak chcesz rozjezdzac zombie w tunelu pamietaj, zeby ci sie auto nie rozwalilo gdzies w polowie, bo wtedy kaplica i load game Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Raven raven dorwal ta gre teraz, ja tez niedawno, wiec w 2k9 nie widze sensu jarac sie oprawa, tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza
Jacobss 2 Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 A ja chciałem poruszyć inną sprawę - od 2006 roku bez przerwy słyszę, że Dead Rising ma skopany system zapisywania - no więc ja się od zawsze zastanawiam, co w nim jest skopanego? Pytam się, bo nikt mi nigdy tego nie wyjaśnił. Przecież zapisywać można praktycznie cały czas - pierwszy zapis - pokój ochrony. Lecę na spotkanie z bossem, zapisuję w kiblu - pokonuję bossa, zapisuję w kiblu i wracam do pokoju ochrony. Przecież praktycznie w każdej lokacji jest miejsce do zapisu. Cytuj Odnośnik do komentarza
ash77 3 Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 tak marudzą tylko ci co by chcieli save w kazdym miejscu w kazdej sekundzie dla mnie system save bardzo dobry Cytuj Odnośnik do komentarza
Owiec 281 Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Raczej chodzi o to, ze jest tylko 1 slot na save. I jak ktos np zapisze sobie i mu braknie 5min do scoopa, to dupa blada. Dlatego trzeba pomyslec zanim sie zapisze, ale jak widac niektorym latwiej narzekac, ze gra do dupy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi