Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

@up

Albo Ty pomyliłeś tematy, albo mi coś się z przeglądarką zrąbało ;]

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Wyświetleń 267 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• W naprawdę ogromnych bólach, ale udało mi się skończyć. Średnia na Metacritic dla tej gierki, oscylująca w granicach maxa (przypominam - 98%) to największa porażka w dziejach branży i jednocześnie dob

• Nudy nudy nudy, przedsylwestrowe nudy. Jako, że nie lubię tracić czasu na nic nie robienie to postanowiłem stworzyć plakat klubu ze striptizem z Liberty City. Miło wyjść w stylu artworków z GTA IV, al

• Wiesz co Zwyrol sorry za złośliwość ale inaczej nie umiem więc no offence.   Proponuję Ci zagrać w GTAIV, pobawić się kilkanaście godzin (co i tak jest mało) i zrobić 100 % w grze to może nie będzie

Opublikowano

4 lata różnicy, ten sam silnik a różnica kolosalna. Poza tym Niko w koszuli wymiata xD

Opublikowano

Prawdziwą różnicę będzie widać gdy samemu się zagra w piątkę i na własne oczy zobaczy się co się udało wycisnąć z 5 letniego złomu.

Opublikowano

O rzesz ja pierdyleeeeeeeeeeeeeeeeeee, nie chodziło mi o porównanie do GTAV.

Tylko do Maxa Pejna 3 do którego PRZECIEŻ przeróbka GTAIV nawiązuje.

Sic...

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

No ale Max to ma być taki dość szeroki korytarzyk, więc chyba nie ma co porównywać. Taki doświadczony fan gta i r* dokonuje takiego porównania, nie ładnie ;)

Opublikowano

Słupek, może porównasz Maxa do Midnight Club Los Angeles? Przecież to ten sam silnik.

midnightclubla1.jpg

Opublikowano

No tak, zwłaszcza jak sam napisałeś ty w Midnighta grałeś rok przed premierą zanim wyszło WIĘC czemu nie.

Zresztą Texz weź mnie nie rozśmieszaj, czy to nie Ty pisałeś o tym, że na pewno "Rockstar użyje wszystkiego z MP3 w GTAV". Hmmm???????????????

Serio nie kumam czego tu nie rozumieć. Trailer z GTAIV sparodiował trailer MP3 więc rzuciłem w LUŹNYM-OGÓLNYM znaczeniu, że silnik ten sam a różnica kolosalna. I tyle.

Nigdzie nie odwaliłem szczegółowej analizy tylko po prostu walnąłem hasłem (HASEŁKIEM). Nie wiem chyba, że zły link wkleiłem i nie ma tam parodii MP3 z GTAIV....

I tak wiem; sandbox <nierówna się> liniowy shooter, sam to pisałem jak kiedyś w temacie GTAV padały hasła. Że w GTAV na pewno też będzie taka fizyka i animacja (Texz :rolleyes: ).

EoT

PS. W pierwszych planach chciałem porównać do Table Tennis.

Edytowane przez SłupekPL

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Yeeah, w końcu po wielu próbach udało mi się wyglądować na kominie ;D Dodatkowo obczaiłem, że stoi tam koleś (robotnik) który popełnia samobójstwo jeżeli podlecimy bliżej helikopterem ;p

77780993013299058688_thumb.jpg 77161982743835784688_thumb.jpg

BTW, wiedzieliście, że można urwać tylnie drzwi od lodziarki? i przednie zawieszenie (oś?) ;P (do takiego zdewastowania użyłem stacji metra jak i samego metra :D )

91866976560550650159_thumb.jpg 94192412247045819922_thumb.jpg

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Można tam wejść z poziomu ulicy o ile mnie pamięć nie myli.

Opublikowano

W środku jest system rur radiacyjnych. Tak, da się wejść tam z poziomu ulicy.

Opublikowano

Yeeah, w końcu po wielu próbach udało mi się wyglądować na kominie ;D Dodatkowo obczaiłem, że stoi tam koleś (robotnik) który popełnia samobójstwo jeżeli podlecimy bliżej helikopterem ;p

Skrypt kiedy NPC zobaczy lecący w jego stronę nisko śmigłowiec jest taki, aby (pipi)ć ile fabryka dała. Skoro go jakiś geniusz z R* postawił respawnem na samej górze komina ... efekt jest jeden.

Swoją drogą chciałbym żeby do czwórki na PC wyszedł mod ze sterowaniem z Max Payne 3. Jak to tam wygląda o_O. Piątka zarządzi, serio.

Edytowane przez Texz

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

http://www.gta4.net/map/

Mapa z czwórki z opcją google street view :o

Opublikowano

Ta mapka jest dosyć stara, był już o niej temat na GTAForums chyba z 5 miechów temu, ale fajnie, że ktoś to tutaj wkleił w końcu! Ziomek który to robił na prawdę włożył w to masę czasu :)

Opublikowano

Jakich kodów mogę uzyc, żeby nie miały żadnego wpływu na trofea itd.?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Mózg rozwalony

http://www.youtube.com/watch?v=x9jHN6--pmw&feature=g-vrec

Nie znam drugiej takiej serii która by posiadała takie fanowskie zaplecze. Przecież sam trailer GTAV doczekał się xxx przeróbek, a fanowskie filmiki z VC czy SA do dzisiaj wychodzą. Matko boska a co będzie po GTAV...

Edytowane przez SłupekPL

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Moim zdaniem, nic ciekawego w tych modach nie ma, więc nie widzę sensu tego robić ;)

Opublikowano

I to jest serio na PS3? Poprawa grafika jest widoczna na pierwszy rzut oka.

• 2 tygodnie później...