Skocz do zawartości

najlepszy zg(Red.)

Featured Replies

Opublikowano
Dodam jeszcze że bardzo lubiłem Sentinela i Urala. Ten ostatni skarżył się że Ściera ugrzecznia jego pomysły i nie pozwala na trzodę.

Ural potem pokazał na swojej stronie trzodę. Punkgamer i jego Nory Prowokatora to najbardziej żałosne GÓWNO w historii polskiej growej branży. Dobrze, że szybko zdechło.

Edytowane przez Pix

• Odpowiedzi 287
  • Wyświetleń 154,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Mój prime time ze Szmatławcem przypada na numery od 35/36 do 70. Wtedy mój umysł chłonął jak gąbka każde słowo Zgredzioli, niemalże zlizywałem ich twórczość ze stron. Wtedy też, grałem najbardziej har

• https://polakpotrafi.pl/projekt/petbred?fbclid=IwAR0v7Qr571VH-2n4CTLFmEhQpbsG-GfLSd3r1dBl5q1HcLMIREjgnHnyOME     Oto prawdziwy bohater, idol z lat młodości.

• Niestety wielu świetnych zgredów opuściło magazyn :confused: Ściera był najfajniejszym zgredem, tak jakby wizytówką czasopisma, bez niego to już nie to samo. Myszag też był kapitalny, jego wtręty o Ja

Opublikowano

Dla Ciebie (pipi), a dla mnie właśnie klimat mięsno-zboczony, jaki panował w Extrimie pod koniec XX wieku;)

Opublikowano

Najgorsze właśnie było to, że Ural nieudolnie i na siłę próbował odtwarzać ten kilmat. Gość nie dorasta do pięt starej ekipie.

Opublikowano

Myślę podobnie jak Pix. Klimat PE czuć było w Myszaqowym Game Time. U Urala wszystko było sztuczne i na siłę ;) To samo jest teraz z Gościem Niedzielnym na PPE. Pierwsze odcinki jeszcze dało się oglądać, teraz to brzmi jak vlog rozpieszczonego gówniarza. 

Opublikowano

najlepszy zgred - mashter, bo ma zayebiście dużo zayebistych platyn :D :D :D :D

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Na chwilę obecną najlepsi zgredzi to HIV (specyficzny humor, świetne felietony i dość ciekawy projekt "Zagranie" ;)), SoQ (lubię czytać recenzję gier spod jego pióra, są merytoryczne i chwilami ociekają konkretną ironią) oraz naczelny Butcher (rzeźnik pełną parą, szacunek się należy, bo w dzisiejszych czasach utrzymywać fizyczny periodyk na tak wysokim poziomie to sztuka).

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano

BUTCHER Człowiek mózg HD ( Maniak audio-Video)   SZERYF

DŹUJO

KOMODO

HIV

GAMERA :)

ZAX

ROGER

KILU - ZA ROWER i nie tylko

SOJER

ROZBRO

MAJK

SOQ (Człowiek pozytywnie zakręcony)

ŚCIERA - ALIEN ( Jak to powiedział o nim GAMERA (Telefon od przyjaciela :) 

Ściera nie bał się wyjść na scenę i zrobić z siebie głupka w pozytywnym tego znaczeniu.

Kuba Sobek. Maniak dźwięku muzyki i filmów. Tylko recenzje filmów są takie jakieś hmm na skróty :)

MONIKA 

• 1 rok później...
Opublikowano

78a.jpg

Co to za nowe twarze? :)

78#, a poniżej numer 84:

84a.jpg

Można powiększyć, a najlepiej zapisać na kompa i wtedy zoom w irfanview.

Kurde, co za łebki.

Edytowane przez grzybiarz

Opublikowano

Pamiętam ten numer-Butch zaczynał od recenzji czytelnika MGS2.

Dziadu to szycha.

Pingu,Loki ciekawe co u nich słychać?

Opublikowano

Mnie ciekawi, co tam u Fenixa. Sklep PE już nie istnieje.

Edytowane przez grzybiarz

Opublikowano

Mnie ciekawi, co tam u Fenixa. Sklep PE już nie istnieje

Fenix działał w branży bankowej

Opublikowano

Ale mail pewnie nadal sprawny podobnie jak u Sciery

Opublikowano

czy torba to tak naprawde blantman?

Opublikowano

Najlepszy Zgred ? Według mnie to tylko HIV z obecnej ekipy. Szkoda tylko że Ściery nie ma.

Opublikowano

Typki po 20 lat mieli i tworzyli pismo. Jeździli po stanach, odwiedzali targi growe, grali w milion gier, a przy tym, zarabiali na tym.
Dzisiejsi jutuberowie są pewnie takimi samymi gwiazdami, jak dla nas niegdyś HIV, czy Ściera. Potrafiłem z kumplem nawijać bez przerwy, o Zgredach:
- a czytałeś to i tamto?
- no czytałem, zaje.bisty ten HIV
- widziałem go niedawno na wycieczce w Katowicach
- o zazdroszczę ci
- no, szedł ulicą, chyba ze dwa metry miał
Tak było :)

Kumpel kłamał, bo jednak HIVa nie widział, o czym przyznał się po latach. Ale chodziliśmy do salonu gier, tam taki Grzesiek handlował piratami pod ladą i raz powiedział, że zna Norbiego.
Od razu chcieliśmy autografy, ale nie wyszło, a typa chyba zwinęli, bo się wydało, czym handluje.

Opublikowano

No, tak było. Razem z kolegą używaliśmy na przykład tekstów Myszaqa, żeby podrywać dziewczyny w szkole (nie działały). Dobre czasy.

• 5 miesięcy temu...
  • 1 rok później...
Opublikowano

dziennikarz z 20 letnim doświadczeniem? Myślałem że hiv pracował w czasopiśmie  o grach komputerowych :pawel: 

Edytowane przez Pupcio

Opublikowano

nie chcę być nie miły, ale to dla niej się rozwiódł?

a to cygan, zbiórkę sobie zrobił :)