Opublikowano 8 czerwca 201410 l Dodam jeszcze że bardzo lubiłem Sentinela i Urala. Ten ostatni skarżył się że Ściera ugrzecznia jego pomysły i nie pozwala na trzodę. Ural potem pokazał na swojej stronie trzodę. Punkgamer i jego Nory Prowokatora to najbardziej żałosne GÓWNO w historii polskiej growej branży. Dobrze, że szybko zdechło. Edytowane 8 czerwca 201410 l przez Pix
Opublikowano 8 czerwca 201410 l Dla Ciebie (pipi), a dla mnie właśnie klimat mięsno-zboczony, jaki panował w Extrimie pod koniec XX wieku;)
Opublikowano 8 czerwca 201410 l Najgorsze właśnie było to, że Ural nieudolnie i na siłę próbował odtwarzać ten kilmat. Gość nie dorasta do pięt starej ekipie.
Opublikowano 9 czerwca 201410 l Myślę podobnie jak Pix. Klimat PE czuć było w Myszaqowym Game Time. U Urala wszystko było sztuczne i na siłę To samo jest teraz z Gościem Niedzielnym na PPE. Pierwsze odcinki jeszcze dało się oglądać, teraz to brzmi jak vlog rozpieszczonego gówniarza.
Opublikowano 15 czerwca 201410 l najlepszy zgred - mashter, bo ma zayebiście dużo zayebistych platyn :D :D
Opublikowano 24 września 201410 l Na chwilę obecną najlepsi zgredzi to HIV (specyficzny humor, świetne felietony i dość ciekawy projekt "Zagranie" ), SoQ (lubię czytać recenzję gier spod jego pióra, są merytoryczne i chwilami ociekają konkretną ironią) oraz naczelny Butcher (rzeźnik pełną parą, szacunek się należy, bo w dzisiejszych czasach utrzymywać fizyczny periodyk na tak wysokim poziomie to sztuka).
Opublikowano 16 lipca 20159 l BUTCHER Człowiek mózg HD ( Maniak audio-Video) SZERYF DŹUJO KOMODO HIV GAMERA ZAX ROGER KILU - ZA ROWER i nie tylko SOJER ROZBRO MAJK SOQ (Człowiek pozytywnie zakręcony) ŚCIERA - ALIEN ( Jak to powiedział o nim GAMERA (Telefon od przyjaciela Ściera nie bał się wyjść na scenę i zrobić z siebie głupka w pozytywnym tego znaczeniu. Kuba Sobek. Maniak dźwięku muzyki i filmów. Tylko recenzje filmów są takie jakieś hmm na skróty MONIKA
Opublikowano 4 kwietnia 20178 l Co to za nowe twarze? :) 78#, a poniżej numer 84: Można powiększyć, a najlepiej zapisać na kompa i wtedy zoom w irfanview. Kurde, co za łebki. Edytowane 4 kwietnia 20178 l przez grzybiarz
Opublikowano 5 kwietnia 20178 l Pamiętam ten numer-Butch zaczynał od recenzji czytelnika MGS2. Dziadu to szycha. Pingu,Loki ciekawe co u nich słychać?
Opublikowano 5 kwietnia 20178 l Mnie ciekawi, co tam u Fenixa. Sklep PE już nie istnieje. Edytowane 5 kwietnia 20178 l przez grzybiarz
Opublikowano 5 kwietnia 20178 l Mnie ciekawi, co tam u Fenixa. Sklep PE już nie istnieje Fenix działał w branży bankowej
Opublikowano 6 kwietnia 20178 l Najlepszy Zgred ? Według mnie to tylko HIV z obecnej ekipy. Szkoda tylko że Ściery nie ma.
Opublikowano 6 kwietnia 20178 l Typki po 20 lat mieli i tworzyli pismo. Jeździli po stanach, odwiedzali targi growe, grali w milion gier, a przy tym, zarabiali na tym.Dzisiejsi jutuberowie są pewnie takimi samymi gwiazdami, jak dla nas niegdyś HIV, czy Ściera. Potrafiłem z kumplem nawijać bez przerwy, o Zgredach:- a czytałeś to i tamto?- no czytałem, zaje.bisty ten HIV- widziałem go niedawno na wycieczce w Katowicach- o zazdroszczę ci- no, szedł ulicą, chyba ze dwa metry miałTak było :) Kumpel kłamał, bo jednak HIVa nie widział, o czym przyznał się po latach. Ale chodziliśmy do salonu gier, tam taki Grzesiek handlował piratami pod ladą i raz powiedział, że zna Norbiego.Od razu chcieliśmy autografy, ale nie wyszło, a typa chyba zwinęli, bo się wydało, czym handluje.
Opublikowano 6 kwietnia 20178 l No, tak było. Razem z kolegą używaliśmy na przykład tekstów Myszaqa, żeby podrywać dziewczyny w szkole (nie działały). Dobre czasy.
Opublikowano 23 października 20186 l https://polakpotrafi.pl/projekt/petbred?fbclid=IwAR0v7Qr571VH-2n4CTLFmEhQpbsG-GfLSd3r1dBl5q1HcLMIREjgnHnyOME Oto prawdziwy bohater, idol z lat młodości.
Opublikowano 23 października 20186 l dziennikarz z 20 letnim doświadczeniem? Myślałem że hiv pracował w czasopiśmie o grach komputerowych Edytowane 23 października 20186 l przez Pupcio
Opublikowano 23 października 20186 l nie chcę być nie miły, ale to dla niej się rozwiódł? a to cygan, zbiórkę sobie zrobił