Skocz do zawartości

Gdzie kupujecie gry?

Featured Replies

• Odpowiedzi 74
  • Wyświetleń 5,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Od jakiegoś czasu tylko na allegro. Używki można na nim znaleźć po naprawdę śmiesznie niskich cenach, a jak się kupuje u ludzi z kilkoma tysiącami pozytywów to ryzyka oszustwa praktycznie nie ma.

• Chciałbym zachęcić użytkowników forum PSX Extreme do odwiedzenia również sklepu Internetowego Game-Time.pl. Choć nowy i dopiero raczkujący, w swojej ofercie posiada wiele pozycji w bardzo atrakcyjnych

• Ultima, Allegro, Sklep PE

Opublikowano

Allegro, eBay, PT oraz goozex - zabawne ale ostatnimi czasy (kadencja NDS'a i PS3) nie kupiłem żadnej gry w "fizycznym" sklepie :)

Edytowane przez stoodio

Opublikowano

Głównie Allegro, czasem sklep PE, a na miejscu to też czasem w Menago skąd też mam X360.

Opublikowano

Allegro, PT i KonsoLove

W ogóle ostatnio w MM w Opolu kupiłem pierwszą (pewnie i ostatnią) grę. Fife 09 za 69,-

Edytowane przez Jordan23Carolina

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Głownie kupuje gry u Norbit, sklep PE

Opublikowano

Często w sklepach internetowych. Chyba, że mam czas to wybieram się sama do emipku i tam kupuję.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Stare, starsze i najstarsze na Allegro lub ebuy a nowsze? no cóż mam swoje dojścia którymi się nie podzielę :P

Opublikowano

Najczęściej na Allegro (ale nówki), chyba że mam ciśnienie na jakąś grę to wybieram się do Saturna.

Opublikowano

Stare tytuły najczęściej na eBayu, jak się trafi na dobrą aukcję, to wychodzi zawsze parę groszy mniej niż żądają na Allegro; reszta na Allegro.

Opublikowano

Kolejność od najczęściej kupowanych:

Ultima, Sklep PSX, Norbit, Robson, allegro.

Opublikowano

Allegro najczęściej. Z usług Ultimy skorzystałem raz gdy mieli promocję Dead Space i skorzystam ponownie gdy będa mieli taką promocję. Od Empiku i innych fizycznych sklepów trzymam się z daleka bo kupowanie w takich "placówkach" jest nieopłacalne.

Opublikowano

Allegro, Saturn, ewentualnie czasem coś kupię z Ultimy. Marzą mi sie czasy kiedy to w Polsce będzie jak na zachodzie, więcej sklepów z grami niż z jedzeniem :)

Opublikowano

Allegro, PT, znajome osoby, MM i czasem inne sklepy z elektronika i konsolami

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Praktycznie tylko Allegro. Sporadycznie zaglądam do sklepów takich jak MM czy Empik ze względu na przesadzony cennik (zwłaszcza Ci drudzy - COD5 za 220zł lol) no i czasem jakieś sklepy ogłaszające się w PE ( tutaj polecam Norbit ).

Opublikowano

Od jakiegoś czasu tylko na allegro. Używki można na nim znaleźć po naprawdę śmiesznie niskich cenach, a jak się kupuje u ludzi z kilkoma tysiącami pozytywów to ryzyka oszustwa praktycznie nie ma.

Opublikowano

giełdy elektroniczne,u Norbiego, komisy. Czasem allegro.

Opublikowano

Ultima, Allegro (raczej rzadko), Gametrade :)

Opublikowano

- najczęściej w salonie po drugiej stronie ulicy

- czasem w drugim salonie 3 ulice dalej (a pomyśleć, że mieszkam na zadupiu;)

- w sklepie PE

- sporadycznie w Ultimie albo Gekonie