Opublikowano 22 lipca 200915 l Allegro, eBay, PT oraz goozex - zabawne ale ostatnimi czasy (kadencja NDS'a i PS3) nie kupiłem żadnej gry w "fizycznym" sklepie Edytowane 22 lipca 200915 l przez stoodio
Opublikowano 22 lipca 200915 l Głównie Allegro, czasem sklep PE, a na miejscu to też czasem w Menago skąd też mam X360.
Opublikowano 22 lipca 200915 l eBay,CASH GENERATOR,amazon. W sklepach moge tylko obejrzec,roznica w cenie robi swoje.
Opublikowano 22 lipca 200915 l Allegro, PT i KonsoLove W ogóle ostatnio w MM w Opolu kupiłem pierwszą (pewnie i ostatnią) grę. Fife 09 za 69,- Edytowane 22 lipca 200915 l przez Jordan23Carolina
Opublikowano 9 sierpnia 200915 l Często w sklepach internetowych. Chyba, że mam czas to wybieram się sama do emipku i tam kupuję.
Opublikowano 15 września 200915 l Stare, starsze i najstarsze na Allegro lub ebuy a nowsze? no cóż mam swoje dojścia którymi się nie podzielę
Opublikowano 16 września 200915 l Najczęściej na Allegro (ale nówki), chyba że mam ciśnienie na jakąś grę to wybieram się do Saturna.
Opublikowano 16 września 200915 l Stare tytuły najczęściej na eBayu, jak się trafi na dobrą aukcję, to wychodzi zawsze parę groszy mniej niż żądają na Allegro; reszta na Allegro.
Opublikowano 16 września 200915 l Kolejność od najczęściej kupowanych: Ultima, Sklep PSX, Norbit, Robson, allegro.
Opublikowano 16 września 200915 l Allegro najczęściej. Z usług Ultimy skorzystałem raz gdy mieli promocję Dead Space i skorzystam ponownie gdy będa mieli taką promocję. Od Empiku i innych fizycznych sklepów trzymam się z daleka bo kupowanie w takich "placówkach" jest nieopłacalne.
Opublikowano 17 września 200915 l Allegro, Saturn, ewentualnie czasem coś kupię z Ultimy. Marzą mi sie czasy kiedy to w Polsce będzie jak na zachodzie, więcej sklepów z grami niż z jedzeniem
Opublikowano 19 września 200915 l Kiedys kupilem pare gier w MM, ale teraz tylko yesasia, ebay, allegro i czasem ultima.
Opublikowano 22 września 200915 l Allegro, PT, znajome osoby, MM i czasem inne sklepy z elektronika i konsolami
Opublikowano 3 października 200915 l Praktycznie tylko Allegro. Sporadycznie zaglądam do sklepów takich jak MM czy Empik ze względu na przesadzony cennik (zwłaszcza Ci drudzy - COD5 za 220zł lol) no i czasem jakieś sklepy ogłaszające się w PE ( tutaj polecam Norbit ).
Opublikowano 11 października 200915 l Od jakiegoś czasu tylko na allegro. Używki można na nim znaleźć po naprawdę śmiesznie niskich cenach, a jak się kupuje u ludzi z kilkoma tysiącami pozytywów to ryzyka oszustwa praktycznie nie ma.
Opublikowano 14 października 200915 l - najczęściej w salonie po drugiej stronie ulicy - czasem w drugim salonie 3 ulice dalej (a pomyśleć, że mieszkam na zadupiu;) - w sklepie PE - sporadycznie w Ultimie albo Gekonie