Skocz do zawartości

HC ROOM'y

Featured Replies

• Odpowiedzi 4,5 tys.
  • Wyświetleń 630,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Nowe mieszkanie, powoli wszystko nabiera wygladu, musze przyznac ze ciezko miec swój wlasny kacik majac 16 letnie dziecko, ale jakos wyszlo zeby bylo, przytulnie/rodzinnie ale i tez hardcorowo    

• Dzisiaj robilem w domu porzadki i natrafiłem na dosc nostalgiczne zdjecia. Takze przedstawiam wam moj HC Room z około 2001 roku, boom!             

• To u mnie będzie Cię ranić podwójnie   Moją jaskinię zorganizowałem na szczycie domu, gdzie jest idealna bariera akustyczna ( nigdy nie gram na słuchawkach, a najczęściej późną porą ) dzięki

Opublikowano

Co on tam ma pod tymi telewizorami, to o ja pier.dole O_o :obama:

Opublikowano

Gratsy za polaczenie salonu z wlasnym katem ze smakiem, niektorym samo urzadzenie salonu sprawia problem ;)

Te zabawki po lewo to 16letniego dziecka? :D

Opublikowano

to samo pomyślałem, spoko zabawki dla 16 :D anyway skąd te półki co masz gry i sprzęt? ikea? czegoś podobnego szukam.

Opublikowano

Co to za telewizor na biurku obok monitora? :) świetnie urządzony salon i kącik, propsy mam inspiracje :D

Opublikowano

16 letnie dziecko, patrzę w profil, 28 lat 

Black-Guy-Meme-Question-Marks-02.jpg

Ale stanowisko kozackie, plusik.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

2vUgQ71.png

namiot w pokoju dla lepszej immersji podczas grania w RDR?

Opublikowano

No i tak ma wyglądać pokój dorosłego gracza-rodzica. Retro konsolki z dzieciństwa + nowe sprzęty i pc, a obok zabawki dla dzieciaka :)

Opublikowano

Białe PS2 :obama:

A może to Satin Silver?

Biale PS2, a na polce wyzej choc nie widac jest Net Yaroze

Opublikowano

biale jerozy?

Opublikowano

Białe PS2 :obama:

A może to Satin Silver?

Biale PS2, a na polce wyzej choc nie widac jest Net Yaroze

Piękna jest, nie wiedziałem że taki wariant istnieje. Sam mam fata srebrnego, niestety pojawiło się kilka rynek nie wiadomo skąd.

Opublikowano

Świetny kącik i zawsze jest w co pograć. Dobrze w dzisiejszych czasach mieć starsze konsole. Sam w lipcu się wyprowadzam i kilka konsol będę gdzieś musiał upchnąć. 

Opublikowano

Jasny gwint, te białe PS2 to jakiś obłęd. Dużo takich wyprodukowano?

Opublikowano

Z całą pewnością nie, na pewno nie na rynek europejski. Poza normalną czarną w sprzedaży widziałem tylko srebrne (satin silver), błękitne (aqua blue) i różowe.

Opublikowano

konsola z Japonii, wersja SCPH-55000 GT, kosztowala jakies 2000 yen bo nie "sprawna" (tacka cd nie dzialala)

nie problem tak naprawde bylo naprawic ale 110v konsolka mi nie byla potrzebna wiec szybko przelozyem wszystko z PAL SCPH-50004

potem tylko fcmb softmod, IDE do SATA adapter, 500gb SATA HDD i wszystko pieknie dziala

http://imgur.com/a/Zf2D2(kilka fotek z procesu)

Labtec, co to za pofoliowane Finale na półce nad gierkami na Dreamcasta?

Famicom i Superfamicom FF I do VI, nie nowki,  tylko z dobre 5 lat temu zafoliowalem zeby sie nie niszczyly

Opublikowano

Szanuję mocno. Teraz przed tobą największy challenge: uchronić to wszystko przed swoim pierworodnym. Kilkanaście miesięcy to ten czas co mały wyrusza na wojaże oraz poznawać świat. Wszystko na wysokości 1m co nie będzie zamknięte wyląduje na podłodze albo w ustach huraganu zwanego dzieckiem.