marcin0903 1 Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Takie pytanie: Mój kumpel jak był u mnie z recoverowal konto na moim dysku i na mojej konsoli, a następnie kupił Geometry Wars 2 teraz pytanie, czy jak on odzyska swoje konto na swoim dysku i konsolii to czy bedę mógl grać w ściągniętą arkadowke przez niego, nie będac zalogowanym na jego koncie (nie mogę być online na swojej konsolii i dysku, bo on z recoverowal konto u siebie). Cytuj Odnośnik do komentarza
Zeratul 415 Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 jak ktos chetny na ustawke w ticket to ride to wysylac requesta... mam europe i US... doiebana gra!! Cytuj Odnośnik do komentarza
massmedia 0 Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Zagrajcie w Braida! To poezja jest, prawdziwe przeniesienie sztuki do gier, coś pięknego. Muzyka i design leveli to coś niesamowitego. Ten koleś co to zrobił to Picasso gier. I kto mówił, że gry to nie sztuka? Cytuj Odnośnik do komentarza
hooki 194 Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2008 ~massmedia dokładnie, geniusz geniusz. tylko droooga jest, jak zejdzie troche warto pomyśleć.. Cytuj Odnośnik do komentarza
Aramis 10 Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Kurde jest jakiś sposób, aby zaliczyć 2 achievementy 'z hardem' w 'Boom Boom Rocket'? Gierka super, ale szlag mnie trafia przy hardzie - choćbym stawał na głowie nie mogę miec 'A' w jakimkolwiek stageu, że o wyrobienu 5 loopów na przyspieszeniu już nawet nie wspomnę. Jest na to jakaś rada? Nie wiem - grać na 2 ręce? Nie jestem ułomny manualnie ale ta gra mnie rozbraja;]. Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 596 Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 http://v8arcade.com/news/v8-arcade-in-final-submission jedna z najlepszych gier na PSXa wkrotce uderzy na Live! http://www.gametrailers.com/player/36097.html az dziw bierze ze nie robia juz takich gier. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 448 Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Gra juz w to ktos z Was w Bionic Commando Rearmed z Arcade XBL?Ja sciagnalem od razu fulla i juz troche zaluje.Gra zapowiada sie na najwiekszy HARDKOR w dziejach, glownie przez nienajlepsze niestety sterowanie moim zdaniem.Pot sie ze mnie leje strumieniami, a ja od 45 minut nie moge przejsc nawet tutoriala!!Niektore sekwencje musze powtarzac po 45 razy.Az sie boje pomyslec co bedzie we wlasciwej grze jak dojdzie jeszcze strzelanie do wrogow...Aha, granie galka odpuscilem sobie po jakis 10 minutach.Kompletnie niepraktyczne i malo precyzyjne.Ta gra nie wybacza nawet miligrama bledu!Widmo powtarzania levelu po raz 456 calkiem serio zaglada mi w oczy.Dobra, mecze sie dalej.Czujcie sie ostrzezeni... EDIT: jedna tutorialowa plansze przechodze juz po raz chyba 345 i dalej nie mam sposobu jak to przejsc MASAKRA! Cytuj Odnośnik do komentarza
Jędrek 3 Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Ja tam czekam na Talisman, cos sluch o tej grze zaginal. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 718 Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 No niestety się jej już nie doczekamy w wakacje, a szkoda, bo czekałem i myślałem, że będę grał teraz, mając tyle wolnego czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zeratul 415 Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 sciagnalem Fable II Pub Games i jestem lekko zawiedziony... nie lubie hazardu i grania w gry, w ktorych nie ma zadnych regul a twoje zwyciestwo zalezy w 80% od farta. Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Castle Crashers za 1200, dobrze ze nie za 1800msp Cytuj Odnośnik do komentarza
Vulc 3 Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Braid jest niesamowity, wspaniała gra. Polecam każdemu pobrać triala i samemu ocenić genialność. Zagrajcie w Braida! To poezja jest, prawdziwe przeniesienie sztuki do gier, coś pięknego. Muzyka i design leveli to coś niesamowitego. Ten koleś co to zrobił to Picasso gier. I kto mówił, że gry to nie sztuka? Zgadzam się w całej rozciągłości. Braid to niesamowita gra, wciągająca jak diabli i wymagająca myślenia na rzadko spotykanym poziomie. Oprawa wizualna jest naprawdę bajkowa - dosłownie i w przenośni, a muzyka szybko wpada do ucha, umilając nam zabawę. Podobnie z fabułą, która została podana w doskonały sposób. Na początku byłem zaskoczony niezwykle wysokimi ocenami, przyznanymi przez większość serwisów, ale po kontakcie z trialem rozwiały się wszelkie moje wątpliwości i jeszcze tego samego dnia ściągnąłem pełną wersję. Co polecam zrobić również wam, bo Braid wart jest tych 1200 punktów. Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 596 Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Kurde jest jakiś sposób, aby zaliczyć 2 achievementy 'z hardem' w 'Boom Boom Rocket'? Gierka super, ale szlag mnie trafia przy hardzie - choćbym stawał na głowie nie mogę miec 'A' w jakimkolwiek stageu, że o wyrobienu 5 loopów na przyspieszeniu już nawet nie wspomnę. Jest na to jakaś rada? Nie wiem - grać na 2 ręce? Nie jestem ułomny manualnie ale ta gra mnie rozbraja;]. Gram juz z rok (z przerwami) i za cholere nie moge zrobic A na hardzie ;[ sciagnalem Fable II Pub Games i jestem lekko zawiedziony... nie lubie hazardu i grania w gry, w ktorych nie ma zadnych regul a twoje zwyciestwo zalezy w 80% od farta. Tez to mam. W fortunes tower jeszcze jeszcze mozna cos pomyslec i ugrac, ale pozostale dwie gry to wioska na maxa. Tylko fart sie liczy tutaj. Mialem niecny plan nabic full kasy i byc bogaty w fable, ale narazie mam spory debet :\ Co odkrylem: W fortunes wiadomo, troche pomyslec i da sie wygrac jakis turniej, to troche zlota wpadnie przy odrobinie szczescia. W kosci, to po prostu loteria, trzeba duzo siedziec i obstawiac male stawki zeby cos ugrac, ale mi sie nie chce spedzac tyle czasu. Ten spinner to juz calkiem porazka, kolejne wcisniecie A niby zatrzymuje go, ale w sumie nie wiem jakie to ma znaczenie, bo i tak nic nie widac:P Jednak zauwazylem, ze jak bardzo szybko po uruchomieniu spinera nadusi sie drugi raz A to czestotliwosc wygranych jest wieksza. Ogolnie gre mozna rozbic o kant dupy, denerwuja mnie gry w ktorych nic nie zalezy od moich umiejetnosci ;[ Cytuj Odnośnik do komentarza
Masher 2 Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Gra juz w to ktos z Was w Bionic Commando Rearmed z Arcade XBL?Ja sciagnalem od razu fulla i juz troche zaluje.Gra zapowiada sie na najwiekszy HARDKOR w dziejach, glownie przez nienajlepsze niestety sterowanie moim zdaniem.Pot sie ze mnie leje strumieniami, a ja od 45 minut nie moge przejsc nawet tutoriala!!Niektore sekwencje musze powtarzac po 45 razy.Az sie boje pomyslec co bedzie we wlasciwej grze jak dojdzie jeszcze strzelanie do wrogow...Aha, granie galka odpuscilem sobie po jakis 10 minutach.Kompletnie niepraktyczne i malo precyzyjne.Ta gra nie wybacza nawet miligrama bledu!Widmo powtarzania levelu po raz 456 calkiem serio zaglada mi w oczy.Dobra, mecze sie dalej.Czujcie sie ostrzezeni... EDIT: jedna tutorialowa plansze przechodze juz po raz chyba 345 i dalej nie mam sposobu jak to przejsc sad.gif MASAKRA! Bez przesady może sterowanie nie jest genialne, ale ja nie utykałem po Tyle razy w tutorialu, tylko przeszedłem of razu. A jakimś super kozakiem nie jestem ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 006 Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Kurde jest jakiś sposób, aby zaliczyć 2 achievementy 'z hardem' w 'Boom Boom Rocket'? Gierka super, ale szlag mnie trafia przy hardzie - choćbym stawał na głowie nie mogę miec 'A' w jakimkolwiek stageu, że o wyrobienu 5 loopów na przyspieszeniu już nawet nie wspomnę. Jest na to jakaś rada? Nie wiem - grać na 2 ręce? Nie jestem ułomny manualnie ale ta gra mnie rozbraja;]. Gram juz z rok (z przerwami) i za cholere nie moge zrobic A na hardzie ;[ Przecież ta gra nawet na hardzie jest banalna - wystarczy grać na dwie ręce właśnie, jedna na krzyżaku, druga na przyciskach. Wtedy wszystko pęka w trymiga Cytuj Odnośnik do komentarza
Zeratul 415 Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2008 (edytowane) a po co reka na krzyzaku? sciagnalem Fable II Pub Games i jestem lekko zawiedziony... nie lubie hazardu i grania w gry, w ktorych nie ma zadnych regul a twoje zwyciestwo zalezy w 80% od farta. Tez to mam. W fortunes tower jeszcze jeszcze mozna cos pomyslec i ugrac, ale pozostale dwie gry to wioska na maxa. Tylko fart sie liczy tutaj. Mialem niecny plan nabic full kasy i byc bogaty w fable, ale narazie mam spory debet :\ Co odkrylem: W fortunes wiadomo, troche pomyslec i da sie wygrac jakis turniej, to troche zlota wpadnie przy odrobinie szczescia. W kosci, to po prostu loteria, trzeba duzo siedziec i obstawiac male stawki zeby cos ugrac, ale mi sie nie chce spedzac tyle czasu. Ten spinner to juz calkiem porazka, kolejne wcisniecie A niby zatrzymuje go, ale w sumie nie wiem jakie to ma znaczenie, bo i tak nic nie widac:P Jednak zauwazylem, ze jak bardzo szybko po uruchomieniu spinera nadusi sie drugi raz A to czestotliwosc wygranych jest wieksza. Ogolnie gre mozna rozbic o kant dupy, denerwuja mnie gry w ktorych nic nie zalezy od moich umiejetnosci ;[ To widze, ze mielismy podobny plan i skonczylismy tak samo Fotrune towers mnie do szalu doprowadzalo wczoraj. Ale mam taktyke w turniejach jechania za najwyzsza stawke... wtedy latwo z ostatniego miejsca wskoczyc na pierwsze. Edytowane 15 Sierpnia 2008 przez Zeratul Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 596 Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Mam tez wrazenie ze konsola oszukuje. Krece tym spinerem i z raz trafie wszystkie 3. Patrze w ranking a tam juz co najmniej 5 osob ma 3 razy wiecej kasy ode mnie i czesto to sie powtarza, nie kumam tego. Mowie o turnieju. Najlatwiej wygrywac w fortunes na turnieju lub w zwyklej grze w spinera (tego z czterema dziurami) ciagle wciskajac szybko A. Kurde jest jakiś sposób, aby zaliczyć 2 achievementy 'z hardem' w 'Boom Boom Rocket'? Gierka super, ale szlag mnie trafia przy hardzie - choćbym stawał na głowie nie mogę miec 'A' w jakimkolwiek stageu, że o wyrobienu 5 loopów na przyspieszeniu już nawet nie wspomnę. Jest na to jakaś rada? Nie wiem - grać na 2 ręce? Nie jestem ułomny manualnie ale ta gra mnie rozbraja;]. Gram juz z rok (z przerwami) i za cholere nie moge zrobic A na hardzie ;[ Przecież ta gra nawet na hardzie jest banalna - wystarczy grać na dwie ręce właśnie, jedna na krzyżaku, druga na przyciskach. Wtedy wszystko pęka w trymiga Probowalem, ale dla mnie jest trudniej. Znaczy krzyzak (pipi)owy. Mam wrazenie ze w tej grze jest cos nie tak z ocenami (mowie o rozniacach miedzy good a perfect), z muzyki w niektorych piosenkach nie da sie wyczuc (wydaje sie ze powinno byc perf a jest good), a o tej z(pipi)anej lini nie mowie, mysle ze tu jest pies pogrzebany Cytuj Odnośnik do komentarza
Masher 2 Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Co do Boom Boom Rocket na hardzie też mi nie idzie, a o strategii z ręką na krzyżaku, drugą na przyciskach nigdy nie słyszałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kiler8888 0 Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2008 bez urazu, ale granie na przyciskach i krzyżaku jednocześnie wydawało mi się oczywiste mnie jednak za bardzo grać w Arcade się nie chciało Cytuj Odnośnik do komentarza
Aramis 10 Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2008 (edytowane) Mam tez wrazenie ze konsola oszukuje. Krece tym spinerem i z raz trafie wszystkie 3. Patrze w ranking a tam juz co najmniej 5 osob ma 3 razy wiecej kasy ode mnie i czesto to sie powtarza, nie kumam tego. Mowie o turnieju. Najlatwiej wygrywac w fortunes na turnieju lub w zwyklej grze w spinera (tego z czterema dziurami) ciagle wciskajac szybko A. Kurde jest jakiś sposób, aby zaliczyć 2 achievementy 'z hardem' w 'Boom Boom Rocket'? Gierka super, ale szlag mnie trafia przy hardzie - choćbym stawał na głowie nie mogę miec 'A' w jakimkolwiek stageu, że o wyrobienu 5 loopów na przyspieszeniu już nawet nie wspomnę. Jest na to jakaś rada? Nie wiem - grać na 2 ręce? Nie jestem ułomny manualnie ale ta gra mnie rozbraja;]. Gram juz z rok (z przerwami) i za cholere nie moge zrobic A na hardzie ;[ Przecież ta gra nawet na hardzie jest banalna - wystarczy grać na dwie ręce właśnie, jedna na krzyżaku, druga na przyciskach. Wtedy wszystko pęka w trymiga Probowalem, ale dla mnie jest trudniej. Znaczy krzyzak (pipi)owy. Mam wrazenie ze w tej grze jest cos nie tak z ocenami (mowie o rozniacach miedzy good a perfect), z muzyki w niektorych piosenkach nie da sie wyczuc (wydaje sie ze powinno byc perf a jest good), a o tej z(pipi)anej lini nie mowie, mysle ze tu jest pies pogrzebany Dokładnie. Momentami bardzo ciężko wyczuć. Moim ulubieńcem jest póki co 2gi wałek na Medium - idealnie go można wyczuć i bezproblemowo lecieć ze słuchu. Najgorsze jest to, ze czasami tyle tego szitu jest na ekranie, że nie bardzo jest czas na wymierzanie w perfect:(. Nie ma nic bardziej wkurzającego niż na koniec przy 100% hits i wielu mln. punktach dostać B "bo było za mało perfectów". Charming normalnie . Jutro spróbuję zagrać "na pinga" i zdam raport jak coś. ANAL DESTRUCTION : http://pl.youtube.com/watch?v=dF5N8TtnNck (gosć jedzie na 2 rece) Jest trochę filmików na YT z takimi fizolami... Edytowane 15 Sierpnia 2008 przez Aramis Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość MasterShake Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 duke nukem bedzie na xla? Cytuj Odnośnik do komentarza
Robsonf 0 Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Będzie w którymś z wrześniowych uaktualnień sklepiku arcade. Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 006 Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 chłopaki próbujcie moim "sposobem" - na początku ciężko się przyzwyczaić jednak po obcykaniu klawiszy i wyrobienia sobie odruchu bezwarunkowego bez problemu zaliczycie najcięższe utwory. Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Ukonczyl ktos juz Castle Crashers? Dlugie te 20 leveli? Cytuj Odnośnik do komentarza
Pawcio4 0 Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Castle Crashers Review http://www.gametrailers.com/player/39156.html Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi