Skocz do zawartości

"Zielony jak ta trawa"... pytania i odpowiedzi ;]

Featured Replies

Opublikowano

no to pytalem sie czy masz cfw... napisales, ze nie, a teraz, ze masz. zdecyduj sie.

a w sumie, to zapytaj na psp-team.pl... z zasadzie powinna wystarczyc lektura kilku tematów na tamtym forum.

• Odpowiedzi 3,2 tys.
  • Wyświetleń 344,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• mam troche nietypowa sprawe, czy ktos moze sprawdzic czy da rade grac na psp w ta gre http://www.margonem.pl/ , bo ja teraz nie mam za bardzo jak psp podlaczyc do internetu

• wyszla na psp jakas gra w stylu "lecisz stateczkiem w prawo i strzelasz"?

• zrobilem sobie w kwietniu konto na yourgamingname.com i mieli mi przeslac jakis PIN , nic nie otrzymalem : |

Opublikowano

kilka szybkich pytań n00bowych

soft

5.5 prometheus v2

1) odpali mi filmy avi? + napisy?

2) czy na psp mozna grac gry z PSX/psone?

dla mnie to bardzo wazne, bo chetnie bym poszpilal w finale / wipeoty czy Vagrant Story

(oczywiscie odpalanie z kopii zapasowych; ])

3) w sumie wiecej pytan nie mam :)

Opublikowano

banny

kilka szybkich pytań n00bowych

soft

5.5 prometheus v2

1) odpali mi filmy avi? + napisy?

2) czy na psp mozna grac gry z PSX/psone?

dla mnie to bardzo wazne, bo chetnie bym poszpilal w finale / wipeoty czy Vagrant Story

(oczywiscie odpalanie z kopii zapasowych; ])

3) w sumie wiecej pytan nie mam :)

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kpisz, czy o drogę pytasz???

Edytowane przez GwynBleidd_79

Opublikowano

no mam na mysli kopie zapasowe

albo jakikolwiek sposob bym zagral w ukochane gry z szaraka

Edytowane przez banny

Opublikowano

mam zamieszczone w dziale oglaszenie 'kupie' ale od dwoch tyg nic.

i tak jednak zakupie chyba psp

dlategopytam

i licze

na sensowna wreszcie odpowiedź :/

nie doczekam sie jednak

Edytowane przez banny

Opublikowano

Tylko do PSX trzeba mieć jeszcze CRT, a niektórzy już dawno powymieniali wszystko na LCD.

a ja wciąż mam Panasonica 28 .ok

Opublikowano

CoATI czy mój problem może być wynikiem nieodpowiedniego pliku EBOOT do zainstalowanej wersji oprogramowania?

Z desperacji wpadłem na pomysł że ściągnę wszystkie wersje tego pliku (3.80, 5.03) i będę próbował.

Opublikowano

są jakieś problemy zwązane z użytkowaniem psp z usa w polsce ? wiem, że gry są region free, nie wiem jak z filmami na umd i zastanawiam się czy będe mógł normalnie używać mojego konta na ps store które założyłem na ps3 ? może głupawe troche pytania ale sam już nie wiem, wszędzie co innego piszą ludzie

Opublikowano

z filmami bedzie problem.

reszta bedzie dzialac (ladowarka jest multinapięciowa)

Opublikowano

Czy jest gdzieś jeszcze opcja kupienia oryginalnej baterii do FAT? Albo przynajmniej solidnego zamiennika?

Opublikowano

nie bardzo. wsadz sobie do starej 3 akumulatorki AAA. IMO lepsza opcja niz kupno nowej barteri

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam. Ja też mam pewien problem (nie wiem czy się przewijał ale tutaj jest 136 stron :P) Otóż chodzi o gry ściągnięte na PSP z PSN-u. Mój znajomy zakupił tam jakieś gierki, więc umówiliśmy się, że wejdę na jego konto (przez PS3) i ściągnę je sobie na dysk po czym przeloguję się na swoje konto. Tylko jak już to zrobiłem, podłączyłem PSP do PS3 i chciałem je zgrać na swoje PSP to wyskoczył komunikat, że gry zarejestrowane są na innego użytkownika. Czy jest sposób żeby kilku użytkowników korzystało z jednej kopii gry? Może mogę zalogować się na swoim PSP na jego konto pobrać je wtedy a potem znowu przelogować na swoje konto. Czy gry wtedy będą działały? Pytam bo gry z PSN-u na PS3 może posiadać jednocześnie do 5 użytkowników. Aha - posiadam PSP 3004 :)

Opublikowano

Mogę się mylić ale uważam że kolega zarejestrował swoje psp na które wchodzą tylko i wyłącznie gry ściągnięte z jego konta. Więc ty ściągając na jego hasle itd. nie pograsz w tytuły na psp. Ale niech się wypowie guru psp czyli...thumbsup.gif

Opublikowano

ziew... bylo o tym milion razy.

w psp musi byc aktywowane na koncie kolegi. z zgrywaniem gierek jest róznie - czesem system chce zeby gierki były zgrywane kiedy jestesmy zalogowani na koncie z ktrorego jest gra, czasem nie (przynajmniej ja tak miałem).

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Padł mi chyba napęd UMD :( . Płyta się trochę powierci po czym "disc canot be readed"(5 gier sprawdzone). Po jabkach już czy da się go naprawić. Czy nowy ? Po ile taki do psp1000 ? Dodam że klapka od UMD jest lekko odchylona do zewnątrz, jak by zawias się nie domykał, dociśnięcie jej nie pomaga, ale wcześniej też tak było i grało.

Ciorałem akurat w świeżutkiego Tactics Ogre, za rogiem czai się Dissidia 012, teraz nie mogę nawet zrzucić gier z umd na kartę. Dissidię musze miec w oryginale w pudełku, niby mogę wgrać backupa z neta i kupić umd, położyć na półce, ale to nie to samo.

Opublikowano

po podłączeniu do kompa PSP mojego kuzyna nie pokazuje żadnych folderów ani kary pamięci- tak jakby jej nie było ale jest. Dioda miga, Konsola też pokazuje 7gb wolnego miejsca. Sformatowałem kartę ( przez PSP ), przywróciłem do ustawień fabrycznych i nic. Jakaś rada ?

Opublikowano

Padł mi chyba napęd UMD :( . Płyta się trochę powierci po czym "disc canot be readed"(5 gier sprawdzone). Po jabkach już czy da się go naprawić. Czy nowy ? Po ile taki do psp1000 ? Dodam że klapka od UMD jest lekko odchylona do zewnątrz, jak by zawias się nie domykał, dociśnięcie jej nie pomaga, ale wcześniej też tak było i grało.

Ciorałem akurat w świeżutkiego Tactics Ogre, za rogiem czai się Dissidia 012, teraz nie mogę nawet zrzucić gier z umd na kartę. Dissidię musze miec w oryginale w pudełku, niby mogę wgrać backupa z neta i kupić umd, położyć na półce, ale to nie to samo.

to odchylenie zawiasu to norma w psp1000. wyczysc soczewke lasera i bedzie ok. przynajmniej powinno.

po podłączeniu do kompa PSP mojego kuzyna nie pokazuje żadnych folderów ani kary pamięci- tak jakby jej nie było ale jest. Dioda miga, Konsola też pokazuje 7gb wolnego miejsca. Sformatowałem kartę ( przez PSP ), przywróciłem do ustawień fabrycznych i nic. Jakaś rada ?

wgrajcie tam oryginalny soft lub nauczcie się korzystać z CFW... chyba, ze to inny problem i wtedy byłoby to nawet ciekawe.