stoodio 2 075 Opublikowano 2 kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 kwietnia 2009 (edytowane) A ja dla odmiany tak nie uważam od początku spodziewałem się podobnego finału, zawsze za jakimś pradawnym artefaktem stoi straszliwa klątwa. Przyjemności z gry mi to nie odebrało także spoko, pozostaje czekać na powrót Nate'a Edytowane 2 kwietnia 2009 przez stoodio Cytuj Odnośnik do komentarza
Saunter 3 Opublikowano 2 kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 kwietnia 2009 W sumie to bardziej zafascynowały mnie ostatnie momenty, a co do jegomości opisanych przez Jacobssa to się zgadzam, trochę mi nie spasiły, mimo że były logicznie wyjaśnione w miarę. Cytuj Odnośnik do komentarza
kiseki 749 Opublikowano 2 kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 kwietnia 2009 Końcówce do science-fiction jeszcze trochę brakowało, co więcej, zostało to w miarę zgrabnie wytłumaczone i owinięte w "realną" otoczkę, więc do tego elementu nie można się przyczepiać Przydałoby się więcej elementów archeologiczno-odkrywczo-zwiedzanych, a mniej kolesi znajdujących się w miejscach do których drzwi/włazy/przejścia przez kilkaset lat były zapieczętowane, a my je właśnie otworzyliśmy. Po Killzone 2 jest to moja druga pozycja którą masteruję bo...warto Poświęcić takiemu tytułowi więcej czasu to sama przyjemność. Dla takich tytułów kupuje się ten, a nie inny system. 9/10 jak nic. Cytuj Odnośnik do komentarza
Welna 1 094 Opublikowano 3 kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 kwietnia 2009 Mimo, ze ostatnio 90% czasu spedzam w multi w roznych FPS to jednak wlasnie Uncharted jest u mnie gra nr1 na PS3 Skonczylem ja 7 razy z wielka przyjemnoscia. Dla mnie absolutne 10/10 gra jest superprzyjemna Co prawda tez wolalbym mniej strzelania a wiecej zagadek ale i tak Bardzo bardzo mi sie podobalo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Vashu 0 Opublikowano 3 kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 kwietnia 2009 Cześć, mam lekkie problemy z przejściem Uncharted na poziomie trudności Crushing. Macie jakieś wskazówki na temat pokonania tej gry na tym poziomie? Narazie działam metodą prób i błędów, ale strasznie to doskwiera. Pomożecie? Cytuj Odnośnik do komentarza
krak2610 0 Opublikowano 3 kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 kwietnia 2009 Celuj w głowe, dużo się chowaj. I nic więcej Uncharted jest proste na crushing, serio. Killzone na vetereanie jest trudniejszy a to taki odpowiednik unchartowego hard Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 075 Opublikowano 3 kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 kwietnia 2009 (edytowane) Cześć, mam lekkie problemy z przejściem Uncharted na poziomie trudności Crushing. Macie jakieś wskazówki na temat pokonania tej gry na tym poziomie? Narazie działam metodą prób i błędów, ale strasznie to doskwiera. Pomożecie? Zapomnij o strzelaniu będąc przylepionym do osłony (nie mylić z ogniem spamującym), cover system służy do regeneracji hp i bezpiecznego orientowania się w terenie. Opanuj strzał z biodra (szczególnie przydatne jeśli chodzi o shotgun'y), pojedynczych oponentów załatwiaj za pomocą melee (najlepiej z zaskoczenia). Poznaj dobrze teren działań, liczbę oraz miejsca pojawiania się oponentów. Mądrze używaj granatów (nie marnuj na jednego napastnika). Opanuj gałkę headshot bardzo ułatwi sprawę. Zalecam tez odrobinę cierpliwości, nawet się nie obejrzysz a platyna wpadnie Edytowane 3 kwietnia 2009 przez stoodio Cytuj Odnośnik do komentarza
andrij19 6 Opublikowano 3 kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 kwietnia 2009 warto kupic te gre???i czy starczy na 12h??i czy bedzie mozna ja duzo razy przechodzic?? Cytuj Odnośnik do komentarza
Dark AlexX 0 Opublikowano 3 kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 kwietnia 2009 kupuj, przejdziesz z kilka razy to spokojnie bedziesz miał nawet 20h albo i wiecej godzin. Gierka się nie nudzi i wciąga jak cholera, jedna z lepszych jakie w ogóle wyszły. Nie ma się co zastanawiać, tym bardziej że kosztuje teraz tam jakieś grosze. Cytuj Odnośnik do komentarza
raVen20 1 Opublikowano 3 kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 kwietnia 2009 Gra genialna, nie zastanawiaj się nawet tylko łykaj w ciemno- polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gromi 10 Opublikowano 3 kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 kwietnia 2009 Gra fajna w porównaniu z ceną . Jak masz dobry tv to zrobi na tobie wrażenie. Ja przeszedłem ją raz i jakoś nie ciągnie mnie do ponownego przechodzenia. No może końcówkę bym sobie jeszcze raz przeszedł. Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 075 Opublikowano 4 kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2009 Chyba nie mówisz całej prawdy Przeszedłeś grę jednokrotnie a ukończyłeś na 100% (vide sygnatura)? :> Cytuj Odnośnik do komentarza
Welna 1 094 Opublikowano 4 kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2009 lol Yog got owned przyhaczyl Cie teraz sie tlumacz, Klamiesz w tekscie czy na sygnaturze? Cytuj Odnośnik do komentarza
krak2610 0 Opublikowano 4 kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2009 lol może inaczej interpetuje 100 %, dla jednych 100 % to poprostu ukończona gra, dla innych 100 % trohphies. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gromi 10 Opublikowano 4 kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2009 Na tej stronce gdzie robi się tą sygnaturkę jest opcją "Gra Skończona" jeśli ją zaznaczysz pojawia się 100% pod znaczkiem gry. p.s Dla mnie 100% to zwyczajne przejście. Ja nie bawię się w trophies. Szkoda życia ludzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Welna 1 094 Opublikowano 4 kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2009 Hehe smiechy takie, Chill out moze przejde ja jeszcze raz hm... . Dawno nie gralem Cytuj Odnośnik do komentarza
adi 189 Opublikowano 4 kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2009 Ja wiem, że to było pewnie już , ale temat ma 85 stron, więc.... W jaki sposób ustawić posągi? Ustawiam wg notanika, czyli zwracam w stronę kierunku świata, któremu każdy jest przyporządkowany i nic....czyżby trzeba było coś jeszcze przełączyć? Cytuj Odnośnik do komentarza
gilek 3 Opublikowano 4 kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2009 Spójrz na nazwy posągów obok kierunków świata. Trzeba je ustawić wg nazw, a nie obrazków. Cytuj Odnośnik do komentarza
newyorkdanzig 2 Opublikowano 5 maja 2009 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2009 przeszedlem 2,5 raza, gra wymiata ale nie bede sie rozpisywal, juz Wszyscy tu o niej wszystko napisali, ma swoje wady a jakze, ale i tak wymiata, obecnie wciaz z wielka przyjemnoscia gram w nia dalej Drejkiem grubasem bawiac sie w pojedynki w super slo mo, bezcenne :D:D niesmiertelna gra Cytuj Odnośnik do komentarza
izon 995 Opublikowano 5 maja 2009 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2009 Ot co Twoje dwa ostatnie slowa mowia wszytsko Ostatnio mimo ze juz dawno zrobilem calaka znowu pogrywam w Uncharted.. Ciezko to wytlumaczyc np ostatnio wlaczam takie DMC 4 i normalnie po 5 minutach grania mnie szlag trafia jaka ta gra jest prymitywna.. Odpalam przygody Nathana i poprostu odplywam jak za dawnych lat ... Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 5 maja 2009 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2009 choc uwazam ze to najlepsza gra przygodowa w jaka przyszlo mi zagrac to troche rozczarowalem sie koncowka, pod wzgledem fabularnym. wszystko pieknie wyglada, tak historycznie, niczym Skarb Narodow a tu taki babol. ech, wkurzylem sie troche. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gromi 10 Opublikowano 5 maja 2009 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2009 A mi się właśnie ta końcówka najbardziej podobała. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 329 Opublikowano 5 maja 2009 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2009 a o co tam chodziło w tej końcówce? (te potwory ?), że wzbudza u niektórych z was takie kontrowersje, bo za Chinyny ludowe nie mogę sobie przypomnieć. Co do samej gry to dla mnie nadal numero uno na PS3. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 977 Opublikowano 5 maja 2009 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2009 Z tego co pamiętam, to chodziło o klątwę, możliwe, że się mylę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 5 maja 2009 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2009 ta, klatwa i te potwory przypominajace Chimery ktore wydostaly sie z kokonow Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi