Skocz do zawartości

Heavy Rain

Featured Replies

Opublikowano

Otoczenie mega, ale te samochody paskudne.

Zazwyczaj kiedy grafika jest stylizowana na fotorealizm, całe wrażenie psują modele postaci, które wydają się sztuczne. Bo ludzi zrobić jest najtrudniej :)

W wypadku Heavy Rain, postacie są super, a samochody jak z PS2 ;p. Może to zmienią jeszcze.

• Odpowiedzi 2,4 tys.
  • Wyświetleń 331,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No własnie, gra, która posiada kilka rozwiązań na pewno skusi do przejścia po raz n-ty. Zreszta, uwielbiam wracać do gier, które bardzo mnie wciągneły, za każdym razem odkrywam coś nowego. : )

• nie wierze ze jeszcze sie ten crap sprzedaje, przepraszam moja opinia.

• Zwyrodnialec
    Zwyrodnialec

A gdyby tak jeszcze w tle umieścili ten kask z power rangers ala master chief, to sprzedaż na poziomie minimum 3mln w Stanach gwarantowana.

Opublikowano
Z tym że postacie w HR są wykonane niesamowicie dobrze :)

Tak, przecież napisałem o tym :). Nareszcie będzie można poczuć fotorealizm, nawet mimo postaci na ekranie :D

Opublikowano
Z ciekawosci sprawdzilem..nie ma.Ale byl na pewno,bo mam na dysku.

Napewno byl bo tez go mam nadysku. Moze jest gdzies w filmikach z E3 albo GC bo wiem ze jakos wtedy byl taki folder bodajze wlasnie GC i tam byl ten filmik.

Opublikowano

@ izon:

Wielkie dzięki za pomoc, filmik znalazłem w zakładce events - > GC 2008. Raz jeszcze dzięki za pomoc :)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

@Yeti, czego się spodziewać po grze twórców Fahrenheita, którzy ostro zaatakowali podobny motyw w oryginale?

Opublikowano
@Yeti, czego się spodziewać po grze twórców Fahrenheita, którzy ostro zaatakowali podobny motyw w oryginale?

Racja, pamiętam tą scenkę. Tu mamy ten nuż, więc nie można wykluczyć np. gwałtu. Ale wątpię aby coś takiego znalazło się w grze. Chociaż kto wie, scena miłosna zakończona morderstwem... wierze mocno w Francuzów 8)

Opublikowano
Czy wiadomo o dacie premiery tej gry coś więcej niż to, że ma wyjść jeszcze w tym roku?

nie

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

...osz...nie widzialem wczesniej tego filmiku, jakos nie chcialo mi sie szukac, ale po obejrzeniu tym bardziej czekam na ta gre...

..pod warunkiem, ze pod koniec opowiesci nie dostaniemy jakiegos dragonballa, jak w Fahrenheicie...;>

Edytowane przez Siara_iwj

• 1 miesiąc temu...