Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

O właśnie, zapomniałem o Peppiesach. Są w pytę. Przypomniałeś mi, chcąc nie chcąc, również o Curly. Moim zdaniem najlepsze czipsy do piwa. I nie tylko.

• Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Wyświetleń 398,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• pringelsy sa IMO przereklamowane, za drogie i wcale nie takie smaczne, jak iedys kupiłem paprykowe to myślałem, że się porzygam ...   szakalaka crunchipsow to moje ulubione (nene)erki 

• A te pyszności pamiętacie?     Boże, one były cudowne, aż mi się przypomniał dokładnie ich smak jak zobaczyłem to opakowanie.   Pamiętam, że swego czasu były w nich takie małe, okrągłe, wypukłe

Opublikowano

k302672095.jpg

to byly przech,uj kozaki, pamietam, ze ladnych kilka lat temu byly dosyc tanie w biedronce. Ostatnio przypadkiem w jakims sklepie zobaczylem raczej niewielka paczke(mniejsza niz lejsy za 3-4zl) za bagatela 8zl!!!

Opublikowano

dziwne, w osiedlowym lewiatanie u mnie duza paczka kosztuje cos kolo 4zl

Opublikowano
Acha, na rynku nie mamy niestety OSTRYCH chipsów. Taka smutna prawda

marka własna Lidla co jakiś czas wrzuca chipsy o smaku chilli, które są naprawdę ostre (i przez "ostre" rozumiem znacznie więcej niż piri piri i lays strong)

a octowe pringlesy to chyba najlepsze chipsy jakie kiedykolwiek jadłem

Opublikowano

a octowe pringlesy to chyba najlepsze chipsy jakie kiedykolwiek jadłem

Może w smaku, bo jak ostatnio leciałem i kobita koło mnie otworzyła paczkę, to waliło nie do wytrzymania.

Opublikowano

faktycznie greah, jadłem je kiedyś i były naprawdę spoko; zwracam honor chipsom w Polsce.

Opublikowano
  • Autor

Rzeczywiście laysy straszliwie podupadły, papryka to już zupełnie inny- dużo gorszy smak niż kiedyś...Chyba tylko cebulkowe i prosto z pieca mi podchodzą. Kiedyś rewelacyjne były lays max kurczakowe, ale to było ładnych kilka lat temu. Teraz jem chipsy lub chrupki raz na jakiś czas i moim zdaniem obok pringlesów najlepsze są paprykowe crunchipsy oraz kulki orzechowe-ich smak się nie zmienił z upływem lat.

Opublikowano

Teraz w lidlu jest tydzień meksykański i są dostępne dipy do chipsów w cenie 3.33 za słoik (wielkości tego co był w biedzie). Jest chyba 6 rodzajów(po trzy rodzaje od dwóch producentów), do tego ze 4 rodzaje chipsów (200g i 150g, ceny dokładnie nie pamiętam, ale też tanio). Kupiłem 3 rodzaje, jutro może napiszę czy ujdzie. rodzaje rodzaju

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Puchar Samków w tym roku w Laysach to porażka...Spróbowałem nowości i wracam do kurczaka,fromage i papryki:(

Opublikowano

Chio-Chips-Hot-Peperoni_z1.jpg

niekwestionowany krol chipsow

KUR.WA TEN DZIAL POWINIEN BYC NIEDOSTEPNY NA NOC, BO PRZEGLADAJAC GO CHCE SIE WPIER.DALAC!

Opublikowano
  • Autor

Pamiętam chio chipsy paprykowe z kartami z dragonball [*]

Laysy im do pięt nie dorastały

Edytowane przez Hide999

Opublikowano

W Biedrze sa teraz Monster Munch. Ale albo ja sie postarzałem i nie smakują juz mi albo mają jakis inny smak.

Opublikowano

Odkad wycofali

ruffles.jpg

nie ma dobrych chipsow. Najlepsze byly te s(pipi)iele o smaku pieczonego kurczaka <3

Zawsze po rozancu i nabozenstwie majowym ok. 17.30 zachodzilem z chlopakami po Rufflesy.

Jeszcze jakies kozackie kapsle dodawali.

Opublikowano

W Biedrze sa teraz Monster Munch. Ale albo ja sie postarzałem i nie smakują juz mi albo mają jakis inny smak.

Tez kupilem wczoraj w biedrze, dla mnie smak identyczny tylko o 3 w nocy obudzilem sie z bolem brzucha i dostalem turbo laksy. no ale to moze od salatki rybnej :whistling:

Pl-09.jpg

American Cream w wersji NIE x-cut, pamiętam jak się nimi zajadałem..

najlepsze czipsy we wszechswiecie

Opublikowano

Kupię gdzie chipsy o smaku octu? Jadłem sto lat temu u kogoś ale nigdy nie widziałem w sklepie.

W Łodzi są Pringlesy salt & vinegar w każdym realu i almie. Ostatnio mi znajomy z UK właśnie przywiózł te walkersy i w porównaniu z pringlesami porażka na całej linii. O ile pringesy są kwaskowe, ale z umiarem, tak po 3 walkersach taki kwas w mordzie, że się chce język skrobać.

Opublikowano

Obecnie jak dla mnie najlepszymi są chyba Laysy Strong Chili. Idealnie pikantne, dobry smak. Najbardziej boli że na horyzoncie nie ma nic nowego ciekawego, a stare dobre smaki znikają :/

Opublikowano

jadl ktos monster munche keczupowe?dobre?

Opublikowano

jadl ktos monster munche keczupowe?dobre?

dobre

Opublikowano

Potwierdzam. Lepsze niż zwykłe

Opublikowano

Czy sa jeszcze w sprzedazy chrupki Sombreros od Chio? Trafil ktos moze na to w sklepie?