schabek 5 231 Opublikowano 8 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 Jem wlasnie bake rollsy bekonowe i powiem ze calkiem fpyte. Tylko chrupia jak poyebane Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 13 852 Opublikowano 8 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 Niestety właściciel Crunchipsów wykupił całą markę Chio po czym ją posłał do piachu Cytuj Odnośnik do komentarza
rinzen 966 Opublikowano 8 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 Jem wlasnie bake rollsy bekonowe i powiem ze calkiem fpyte. Tylko chrupia jak poyebane Suchy chleb z solą. Polecam spróbować te o smaku oliwy,oregano i pomidorów oraz wielozbożowe o smaku tzatzików... no i klasyczne, czosnkowe ale tych chyba nie trzeba polecać. tydzień meksykański w Lidlu dał radę - odkryłem rolowane nachosy, które lepiej łapią dip niż normalny chips na który wchodzi tyle co na łyżkę i dip zamiast dodawać smaku zwyczajnie go psuje. ogólnie nasz rynek chipsów psuje się już od dawna brak chipsów bekonowych, smak kurczaka to teraz jakieś pomyje a nie tak jak kiedyś - sproszkowany bulion, nowe smaki wymyślane są na siłę (salsa smakuje jak chakalaka, cokolwiek w śmietanie smakuje jak zwykłe fromage a smaki grzybowe to jedno i to samo) pojawiają się jakieś dziwactwa jak chipsy o smaku żurku albo o smaku trawy cytrynowej i mleka kokosowego (które i tak smakują jak zwyczajny fromage) większość olewa grube chipsy (a tylko takie jadam, bo cieńkie to nawet nie chrupią) a jedyne jadalne to chacalaka, solone crunchipsy i te swojskie o smaku borowików 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 8 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 Greah: Choć już też mniej bekonowe niż kiedyś. Co do grubości, to lejsy z pieca dają radę zarówno smakiem jak i grubością. No i człowiek nie (pipi) tłuszczem całej klawiatury Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek87 Opublikowano 8 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 Byłem w empiku i sprzedają tam Pringelsy jakieś z logiem euro, normalne smaki. sie zdziwiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 8 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 Wolałbyś takie o smaku: - mokra Włoszka - zarośnięta Hiszpanka - świńska Angielka - spasiona Niemka ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek87 Opublikowano 8 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 sery Francuza zdziwilem sie ze w empiku czipsy sprzedają a nie ze smaki do bani Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 21 802 Opublikowano 8 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 Ostatnio jadłem jakies Top czipsy chyba o smaku ziół czy cos takiego. No kur.wa, dawno nie jadłem takich dobrych czipsów, w dodatku cienkich Cytuj Odnośnik do komentarza
Humulus 810 Opublikowano 8 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 Suchy chleb z solą. Polecam spróbować te o smaku oliwy,oregano i pomidorów oraz wielozbożowe o smaku tzatzików... no i klasyczne, czosnkowe ale tych chyba nie trzeba polecać. Próbowałem te o smaku tzatziki - bardzo smaczne Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 121 Opublikowano 8 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 Potwierdzam murzyńsko-greckie bejkrolsy to niebo w gębie. Właśnie spożywam strongi wasabi. Jak dla mnie cud malina - idealnie ostre. CHRZAN <3 Cytuj Odnośnik do komentarza
asfalt 439 Opublikowano 8 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 (edytowane) Greah: Choć już też mniej bekonowe niż kiedyś. Co do grubości, to lejsy z pieca dają radę zarówno smakiem jak i grubością. No i człowiek nie (pipi) tłuszczem całej klawiatury To są chrupki pszenne a nie chipsy. Edytowane 8 Maja 2012 przez asfalt Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 9 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 Pytał Cię ktoś kiedyś o coś Asfalcie? Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 239 Opublikowano 10 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 Krotko trzymaj!!! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kad2 Opublikowano 10 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 keczupowe ,,duszki,, bardzo smaczne, szkoda, ze promocja w biedronce sie skonczyla i juz nie bedzie gdzie ich kupic Cytuj Odnośnik do komentarza
Figlarz 1 272 Opublikowano 13 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 wiejskie ziemniaczki borowikowe - calkiem spoko, choc jadlem miliard grzybowych czipsow i wszystkie smakowaly tak samo. bez rewelacji Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 22 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 czy to są te turbo ostre czipsy z lidla, o których ktoś tu kiedyś wspominał? Cytuj Odnośnik do komentarza
Figlarz 1 272 Opublikowano 22 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 do biedronek znowu weszły laysy tzatziki i zrazy. tym, którzy planują zakup, odradzam, bo to strata kasy. jak kiedyś były, to kupiłem i po kilku sztukach oddałem jakiemuś gówniarzowi na ulicy. tak na wszelki wypadek ostrzegam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 22 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 Dziecko wzięło czipsy od nieznajomego..? Cool story. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Harbuz 942 Opublikowano 22 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 do biedronek znowu weszły laysy tzatziki i zrazy. tym, którzy planują zakup, odradzam, bo to strata kasy. jak kiedyś były, to kupiłem i po kilku sztukach oddałem jakiemuś gówniarzowi na ulicy. tak na wszelki wypadek ostrzegam A w zamian dał Ci swoją piłkarską koszulkę? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kad2 Opublikowano 22 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 do biedronek znowu weszły laysy tzatziki i zrazy. tym, którzy planują zakup, odradzam, bo to strata kasy. jak kiedyś były, to kupiłem i po kilku sztukach oddałem jakiemuś gówniarzowi na ulicy. tak na wszelki wypadek ostrzegam (pipi) a ja dzis kupilem zrazy bo nie bylo strongow chilli ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 22 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 (edytowane) potwierdzam, smakują (tzatziki)jakby leżały otwarte 2 tygodnie w piwnicy. Jadł ktoś ten drugi smak z biedy? Lucek- wygląda na to, że to są właśnie te chipsy. Tak jak greah pisał, najostrzejsze (pipi) w Polsce Edytowane 22 Maja 2012 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza
Figlarz 1 272 Opublikowano 22 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 Wziął, bo to był znajomy gówniarz z okolicy, który często przychodzi na szkolne pokopać. You know what I mean. (wiecej info w PST) A tak serio - zrazy po prostu śmierdzą. Pomieszanie randomowych przypraw, które mają przypominać mięso. Kwaskowaty posmak daje chu.jowe uczucie w ryju. Są dziesiątki lepszych smaków, nie ma po co eksperymentować z takim czymś, naprawdę strata pieniędzy. Tzatziki wszystkie smakują tak samo, mdłe, bez wyrazu. Nie jadłem chyba jeszcze dobrych chipsów w tym smaku. Lepiej kupić jakieś standardowe biedronkowe cebulka/szynka. Jadł ktoś Crunchipsy czosnkowe? Bodajże sól+czosnek. Jestem fanatykiem tego drugiego, myślałem nad zakupem, ale w końcu się rozmyśliłem. Warte zainwestowania? Cytuj Odnośnik do komentarza
asfalt 439 Opublikowano 23 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 Już wielokrotnie zanotowałem w swoim notesiku, że figlarz często przesadza nt czipsów. Zrazy wcale tak bardzo, nie śmierdzą. Poza tym co jak co, ale zrazy smakują jak zrazy i tego się nie da im odmówić. Całkiem spoko. Można się pokusić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Okie from Muskogee 2 817 Opublikowano 24 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 Muszę cię zmartwić, ale ch,ujowe zrazy do tej pory jadłeś w takim razie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 115 Opublikowano 25 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 Potwierdzam, paskudne te zrazowe Laysy, paczka otworzona wczoraj i nic nie idzie Tzaziki (czy jak mu tam) lepsze, a najlepsiejsze masełko z solą Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.