Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Jem wlasnie bake rollsy bekonowe i powiem ze calkiem fpyte. Tylko chrupia jak poyebane

• Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Wyświetleń 398,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• pringelsy sa IMO przereklamowane, za drogie i wcale nie takie smaczne, jak iedys kupiłem paprykowe to myślałem, że się porzygam ...   szakalaka crunchipsow to moje ulubione (nene)erki 

• A te pyszności pamiętacie?     Boże, one były cudowne, aż mi się przypomniał dokładnie ich smak jak zobaczyłem to opakowanie.   Pamiętam, że swego czasu były w nich takie małe, okrągłe, wypukłe

Opublikowano

Jem wlasnie bake rollsy bekonowe i powiem ze calkiem fpyte. Tylko chrupia jak poyebane

Suchy chleb z solą. Polecam spróbować te o smaku oliwy,oregano i pomidorów oraz wielozbożowe o smaku tzatzików... no i klasyczne, czosnkowe ale tych chyba nie trzeba polecać.

tydzień meksykański w Lidlu dał radę - odkryłem rolowane nachosy, które lepiej łapią dip niż normalny chips na który wchodzi tyle co na łyżkę i dip zamiast dodawać smaku zwyczajnie go psuje.

ogólnie nasz rynek chipsów psuje się już od dawna

• brak chipsów bekonowych,
  • smak kurczaka to teraz jakieś pomyje a nie tak jak kiedyś - sproszkowany bulion,
  • nowe smaki wymyślane są na siłę (salsa smakuje jak chakalaka, cokolwiek w śmietanie smakuje jak zwykłe fromage a smaki grzybowe to jedno i to samo)
  • pojawiają się jakieś dziwactwa jak chipsy o smaku żurku albo o smaku trawy cytrynowej i mleka kokosowego (które i tak smakują jak zwyczajny fromage)
  • większość olewa grube chipsy (a tylko takie jadam, bo cieńkie to nawet nie chrupią) a jedyne jadalne to chacalaka, solone crunchipsy i te swojskie o smaku borowików

Opublikowano

Greah:

8tfJE.jpg

Choć już też mniej bekonowe niż kiedyś.

Co do grubości, to lejsy z pieca dają radę zarówno smakiem jak i grubością. No i człowiek nie (pipi) tłuszczem całej klawiatury ;)

Opublikowano

Byłem w empiku i sprzedają tam Pringelsy jakieś z logiem euro, normalne smaki. sie zdziwiłem.

Opublikowano

Wolałbyś takie o smaku:

- mokra Włoszka

- zarośnięta Hiszpanka

- świńska Angielka

- spasiona Niemka

? :D

Opublikowano

sery Francuza :) zdziwilem sie ze w empiku czipsy sprzedają a nie ze smaki do bani

Opublikowano

Ostatnio jadłem jakies Top czipsy chyba o smaku ziół czy cos takiego. No kur.wa, dawno nie jadłem takich dobrych czipsów, w dodatku cienkich

Opublikowano

Suchy chleb z solą. Polecam spróbować te o smaku oliwy,oregano i pomidorów oraz wielozbożowe o smaku tzatzików... no i klasyczne, czosnkowe ale tych chyba nie trzeba polecać.

Próbowałem te o smaku tzatziki - bardzo smaczne :)

Opublikowano

Potwierdzam murzyńsko-greckie bejkrolsy to niebo w gębie.

Właśnie spożywam strongi wasabi. Jak dla mnie cud malina - idealnie ostre. CHRZAN <3

Opublikowano

Greah:

8tfJE.jpg

Choć już też mniej bekonowe niż kiedyś.

Co do grubości, to lejsy z pieca dają radę zarówno smakiem jak i grubością. No i człowiek nie (pipi) tłuszczem całej klawiatury ;)

To są chrupki pszenne a nie chipsy.

Edytowane przez asfalt

Opublikowano

Pytał Cię ktoś kiedyś o coś Asfalcie?

Opublikowano

Krotko trzymaj!!!

Opublikowano

keczupowe ,,duszki,, bardzo smaczne, szkoda, ze promocja w biedronce sie skonczyla i juz nie bedzie gdzie ich kupic

Opublikowano

wiejskie ziemniaczki borowikowe - calkiem spoko, choc jadlem miliard grzybowych czipsow i wszystkie smakowaly tak samo. bez rewelacji

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

540287_348932595172492_262228993842853_919089_1183028449_n.jpg

czy to są te turbo ostre czipsy z lidla, o których ktoś tu kiedyś wspominał?

Opublikowano

do biedronek znowu weszły laysy tzatziki i zrazy. tym, którzy planują zakup, odradzam, bo to strata kasy. jak kiedyś były, to kupiłem i po kilku sztukach oddałem jakiemuś gówniarzowi na ulicy. tak na wszelki wypadek ostrzegam ;)

Opublikowano

do biedronek znowu weszły laysy tzatziki i zrazy. tym, którzy planują zakup, odradzam, bo to strata kasy. jak kiedyś były, to kupiłem i po kilku sztukach oddałem jakiemuś gówniarzowi na ulicy. tak na wszelki wypadek ostrzegam ;)

A w zamian dał Ci swoją piłkarską koszulkę? :D

Opublikowano

(pipi) a ja dzis kupilem zrazy bo nie bylo strongow chilli ;/

Opublikowano

potwierdzam, smakują (tzatziki)jakby leżały otwarte 2 tygodnie w piwnicy. Jadł ktoś ten drugi smak z biedy?

Lucek- wygląda na to, że to są właśnie te chipsy. Tak jak greah pisał, najostrzejsze (pipi) w Polsce

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Wziął, bo to był znajomy gówniarz z okolicy, który często przychodzi na szkolne pokopać. You know what I mean. (wiecej info w PST)

A tak serio - zrazy po prostu śmierdzą. Pomieszanie randomowych przypraw, które mają przypominać mięso. Kwaskowaty posmak daje chu.jowe uczucie w ryju. Są dziesiątki lepszych smaków, nie ma po co eksperymentować z takim czymś, naprawdę strata pieniędzy. Tzatziki wszystkie smakują tak samo, mdłe, bez wyrazu. Nie jadłem chyba jeszcze dobrych chipsów w tym smaku. Lepiej kupić jakieś standardowe biedronkowe cebulka/szynka.

Jadł ktoś Crunchipsy czosnkowe? Bodajże sól+czosnek. Jestem fanatykiem tego drugiego, myślałem nad zakupem, ale w końcu się rozmyśliłem. Warte zainwestowania?

Opublikowano

Już wielokrotnie zanotowałem w swoim notesiku, że figlarz często przesadza nt czipsów. Zrazy wcale tak bardzo, nie śmierdzą. Poza tym co jak co, ale zrazy smakują jak zrazy i tego się nie da im odmówić. Całkiem spoko. Można się pokusić.

Opublikowano

Potwierdzam, paskudne te zrazowe Laysy, paczka otworzona wczoraj i nic nie idzie :/

Tzaziki (czy jak mu tam) lepsze, a najlepsiejsze masełko z solą :nyam2: