Opublikowano 28 czerwca 20241 r jako zdrowszą alternatywę cipsów polecam prażony i solony bób. to gówno wciąga tak samo albo i bardziej jak cipsy <3
Opublikowano 28 czerwca 20241 r 3 godziny temu, number_nine napisał(a): jako zdrowszą alternatywę cipsów polecam prażony i solony bób. to gówno wciąga tak samo albo i bardziej jak cipsy <3 To chyba zamiast czipsów, zamiast cipsów to raczej śledź.
Opublikowano 28 czerwca 20241 r te bekonowe chrupki nie umarly w Niemczech i ma je doslownie kazdy supermarket (swoja wlasna marke). Sa smaczne, lepsze niz te star foodsy sprzed lat, sa swieze (ale to akurat wszystkie chrupki i czipsy w Niemczech sa swieze w porownaniu do polskich odpowiednikow), nie zdarza sie zeby byly tak najebane przyprawami ze az mokre, pewnie pamietacie jak te starfoodsy czesto byly az takie mokre.
Opublikowano 28 czerwca 20241 r 5 minut temu, Il Brutto napisał(a): byly tak najebane przyprawami ze az mokre, pewnie pamietacie jak te starfoodsy czesto byly az takie mokre. dlatego byly zajebiste, plus star foodsy były 100% kukurydziane, wiec byly delikatniejsze, te z lidla mają ryż i sa twarde
Opublikowano 5 lipca 20241 r A o smaku jajka sadzonego jedli? Wcześniej kupiłem tej samej marki o smaku serrano. Dobry skład, takie trochę twardsze jak te przysnacki z kotła, a smakowały tak dosyć standardowo wieprzowinkowo. Za to nie wiem czym to posypali, ale ręka to mi jebała bekonem 3 dni po spożyciu mimo kilkunastu myć w międzyczasie. Niezrażony tym faktem wziąłem na szybko z półki wariant jak mi się wydawało chorizowy, kompletnie nieświadomy jajowej niespodzianki, a tu takie zaskoczenie Niczego kiełbasianego w zasadzie tu nie czuć, za to huevo frito jakimś cudem jak najbardziej. Nie powiem, ciekawe doświadczenie i miła odmiana od wyszukanych nazw smaków dla ciągle tych samych mieszanek przypraw. Auchan jak coś.
Opublikowano 7 lipca 20241 r Te są świetne. Bez wzmacniaczy smaku a czuć mocno wędzonką i wieprzowinką (która suszona jest też w składzie), do tego lekko paprykowo-pomidorowe z nutą bbq. Jedne z lepszych WZ.
Opublikowano 7 lipca 20241 r Kupiłem sobie z ciekawości 3 chipsy flamin hot, laysy, cheetosy i doritosy, dupy to nie urywa, wcale to nie jest ostre. Nie warto kupować.
Opublikowano 21 sierpnia 20241 r W dniu 19.08.2024 o 21:44, Shen napisał(a): Dawno nie jadlem cziperków, ale to moze byc ciekawe słodko ostre Oj nie było. Mega nijakie, ani ostre, ani curry, ani mango. Do zaorania.
Opublikowano 21 sierpnia 20241 r 40 minut temu, Rudiok napisał(a): Oj nie było. Mega nijakie, ani ostre, ani curry, ani mango. Do zaorania. Dzieki, 10zł zaoszczedzone, poczekam na cos lepszego.
Opublikowano 21 sierpnia 20241 r Kupowanie Laysów jak obecnie jest taki wybór ciekawych u konkurencji w Dealz, albo Netto Lays nawet solonych dobrze nie potrafią zrobić. Ostatnio w Netto kupiłem jakieś hiszpańskie o smaku wędzonej papryki, niesamowite były. Smak ziemniaka i wędzenia jakby je ktoś kraftowo robił.
Opublikowano 21 sierpnia 20241 r Solone laysy juz dawno zdetronizowane przez marki wlasne marketow. Ostatnio kupilem w dino i polecam motzno.
Opublikowano 22 sierpnia 20241 r 13 godzin temu, Shen napisał(a): Dzieki, 10zł zaoszczedzone, poczekam na cos lepszego. Z tych ostatnich Laysów to bazylia ze śmietaną jedynie robi robotę.
Opublikowano 22 sierpnia 20241 r 13 godzin temu, Rudiok napisał(a): Z tych ostatnich Laysów to bazylia ze śmietaną jedynie robi robotę. te wszystkie w typie fromage to nie moje smaki
Opublikowano 23 sierpnia 20241 r Niestety wszystkie te smaki na jedno kopyto robią. I coraz częściej strasznie spieczone i twarde. Przerzuciłem się na chrupki i jak są promki to biorę zapas.
Opublikowano 24 sierpnia 20241 r Jedne z moich ulubionych, na szczescie nie jadlem od dawna https://www.polsatnews.pl/wiadomosc/2024-08-23/gis-ostrzega-partie-chipsow-z-niebezpieczna-substancja/
Opublikowano 24 sierpnia 20241 r 5 godzin temu, Shen napisał(a): Jedne z moich ulubionych, na szczescie nie jadlem od dawna https://www.polsatnews.pl/wiadomosc/2024-08-23/gis-ostrzega-partie-chipsow-z-niebezpieczna-substancja/ No nieźle akurat posiadam czerwoną paprykę z numerem partii który jest podany Dziś miałem je oszamać razem z Żoną i popić zimnym karmi bo był przejebany dzień, ale trzeba będzie sięgnąć po coś innego. Pewnie i tak bym nie umarł. Jakiś czas już u mnie w szafie leżą, więc trochę tego poszło do ludzi. Z tydzień przed ich zakupem też je jadłem to możliwe, że też z tych partii. Kupiłem szybko kolejne bo były smaczne. Kwaśną śmietanę Też nie dawno jadłem w sumie Edytowane 24 sierpnia 20241 r przez D.B. Cooper
Opublikowano 19 października 20241 r Jak ktoś zastanawia się jak smakują niebieskie takisy, to śpieszę donieść, że jak nachosy posypane kwaskiem cytrynowym. Dno totalne, malutką paczkę miałem to jakoś zmęczyłem. Poziom ostrości tak mniej więcej o połowę słabiej od fuego.
Opublikowano 22 października 202422 paź A propo cziperków. Pamięta ktoś Rufflesy? No to spieszę donieść, że za oceanem mają się świetnie i smakują jak za dawnych lat
Opublikowano 22 października 202422 paź Najwspanialsze czipsy ever Bekonowe chyba jednak ciut lepsze, kiedyś top czipsy z biedronki trochę je smakiem przypominały. Z kolei ostatnie kurczakowe to Crunchipsy x-cut coś tam próbowały zrobić, ale obok Ruffles'ów to nawet nie stały
Opublikowano 22 października 202422 paź Nie lubie karbowanych wiec rufflesy mi nie siadly. I byly w ku.rwe slone. Spokojnie mozna bylo by wrzucic jednego do gara na zupe i starczyloby za doprawienie.