Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Trzeba było wybrać albo siedzę i chłonę seriale/filmy albo gram. Postawiłem na to drugie i to na dobre wyszło w stosunku do mojego odchudzania. Do grania potrzebuję jedynie wody i kubka czerwonej herbatki i jest fantastycznie, rączki czyste, padzik czysty, zamiast żreć to popycham gierkę do przodu. Chipsów nie jadłem od dobrych 3 miesięcy i nie tęsknie nic a nic. Nie miałem nawet ulubionych :sadkek: byle były jakościowo lepsze od tych najtańszych a smakowo klasycznie sól, papryka, ocet. Zawsze wolałem ukroić sobie kawałek jakiegoś serka śmierdziela czy dojrzewającą kiełbaskę, do tego jakiś winogron, figa, gruszka a chipsy to w najgorszych chwilach życia kiedy nic się nie chciało lub jak przyszła ochota na popijanie solonych chipsów zimnym browarem (alkohol też ograniczyłem tylko do dużych okazji/imprez). Możliwe, że wyrosłem tak jak z kolorowych i słodziutkich energoli po prostu traktuje to jako produkty dla młodzieży i dzieci. Im to wchodzi, im to smakuje a ja to wolę do filmu pokroić sobie fueta, wpindolić dobrego kabanosa i zagryźć serkiem z gruszką a najlepiej to nic bo wieczorem to się powinno spać a nie wdupiać przekąski 

• Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Wyświetleń 399,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• pringelsy sa IMO przereklamowane, za drogie i wcale nie takie smaczne, jak iedys kupiłem paprykowe to myślałem, że się porzygam ...   szakalaka crunchipsow to moje ulubione (nene)erki 

• A te pyszności pamiętacie?     Boże, one były cudowne, aż mi się przypomniał dokładnie ich smak jak zobaczyłem to opakowanie.   Pamiętam, że swego czasu były w nich takie małe, okrągłe, wypukłe

Opublikowano
34 minutes ago, Krzysztof93 said:

Trzeba było wybrać albo siedzę i chłonę seriale/filmy albo gram. Postawiłem na to drugie i to na dobre wyszło w stosunku do mojego odchudzania. Do grania potrzebuję jedynie wody i kubka czerwonej herbatki i jest fantastycznie, rączki czyste, padzik czysty, zamiast żreć to popycham gierkę do przodu. Chipsów nie jadłem od dobrych 3 miesięcy i nie tęsknie nic a nic. Nie miałem nawet ulubionych :sadkek: byle były jakościowo lepsze od tych najtańszych a smakowo klasycznie sól, papryka, ocet. Zawsze wolałem ukroić sobie kawałek jakiegoś serka śmierdziela czy dojrzewającą kiełbaskę, do tego jakiś winogron, figa, gruszka a chipsy to w najgorszych chwilach życia kiedy nic się nie chciało lub jak przyszła ochota na popijanie solonych chipsów zimnym browarem (alkohol też ograniczyłem tylko do dużych okazji/imprez). Możliwe, że wyrosłem tak jak z kolorowych i słodziutkich energoli po prostu traktuje to jako produkty dla młodzieży i dzieci. Im to wchodzi, im to smakuje a ja to wolę do filmu pokroić sobie fueta, wpindolić dobrego kabanosa i zagryźć serkiem z gruszką a najlepiej to nic bo wieczorem to się powinno spać a nie wdupiać przekąski 

no wiadomka, do grania to co najwyżej paluszki. Na pohybel tym co zajadają się czipsami a później dotykają pada! 

Opublikowano
3 godziny temu, Czoperrr napisał(a):

no wiadomka, do grania to co najwyżej paluszki. Na pohybel tym co zajadają się czipsami a później dotykają pada! 

Ała aż mnie zabolało na samą myśl o tym. To samo zresztą z telefonami itd

Opublikowano

Żeby te chipsiki jeszcze jakieś dobre były. Na weekendzie wziąłem w dealz pringlesy x2 hot spicy. Wiem jakie zdanie o tym mają tutaj niektórzy (że to nie chipsy), ale ja je lubię. Raz na jakiś czas można.  

Opublikowano

No ceny za smażone ziemniaki wywaliło w kosmos. Ja obecnie kupuję tylko Lay's jeśli są na promocji w Kaufland. Są wtedy w cenach biedronkowych/lidlowych chipsów. Kupię ze 4 paczki i mam na wypadek wieczorku półliterackiego.

Opublikowano

chipsy, batony i cola/pepsi to przez te lata najbardziej podrożały. Ale też coraz częściej na nie promocje są, wtedy można ewentualnie brać

Opublikowano

Już serio lepiej obieraczką trochę pomachać i zrobić sobie swoje własne ciperki

Opublikowano

Lay' Max bekonowe z Żabki, kurde, nie za dużo przyprawy, więc smak ziemniaka przeplata się z bekonem, nie są tłuste, dobre!

Opublikowano

Kupiłem ostatnio Lays Mac and Cheese (czy jakoś tak), większego syfu w życiu nie jadłem. Wyjechałem paczkę od razu po otwarciu 

Opublikowano

Jak będziecie mieć możliwość kupna czeskich czipsów Bohemia, to kupcie - dla mnie najlepsze czipsy, jakie jadłem. Pizzowe, czy bekonowe, idealny balans smaku i człowiek nie czuje się jak śmieć po ich zjedzeniu.

Opublikowano
W dniu 14.02.2025 o 20:03, Sedrak napisał(a):

Kupiłem ostatnio Lays Mac and Cheese (czy jakoś tak), większego syfu w życiu nie jadłem. Wyjechałem paczkę od razu po otwarciu 

A coś bliżej można? Bo ogólnie lubię serowe, ale skoro aż taki syf...

Opublikowano

Żona mówiła, że były w żabce serowe chipsy i były świetne, więc pomysłem, że to to, ale no nie. 

Opublikowano

Miałem te serowe laysy i były dobre

IMG_0190.thumb.png.f8dd0ca0b62e4b70f7ff3b9e96ac3e01.png

Za to ostatnio robiłem drugie podejście do biedronkowych tylko tym razem do paprykowych i były obrzydliwe. Twarde jak stare i wchuj słodkie jakby ktoś je cukrem obsypał. Masakra jak się skurwily. 

Opublikowano
On 2/14/2025 at 8:18 PM, Rozi said:

Jak będziecie mieć możliwość kupna czeskich czipsów Bohemia, to kupcie - dla mnie najlepsze czipsy, jakie jadłem. Pizzowe, czy bekonowe, idealny balans smaku i człowiek nie czuje się jak śmieć po ich zjedzeniu.

No są zajebiste. Zawsze jak jestem u teściów to wybieram się parę kilometrów dalej do Czech na zakupy piwne i czipsowe właśnie.

Opublikowano
W dniu 14.02.2025 o 20:03, Sedrak napisał(a):

Nie wiem czy to ten przypadek, ale najgorzej jak producentowi smak sera myli się ze smakiem kefiru i dopierdala tonę serwatki w proszku :pechowiec:

Opublikowano

Nie no te Lays Mac Cheese to jakaś prowokacja jest, wyjebałem w połowie paczki, bo szkoda mi było wcześniej bo jednak prawie 9 zł... 

Opublikowano

Najlepsze serowe Lay's to "aromatyczny ser",  a na drugim miejscu jest "serowa quesadilla". Reszta raczej słaba.

Opublikowano

Ja ostatnio zapomniałem, że laysów się w ogóle nie kupuje, bo to najgorsze chipsy i wziąłem z ciekawości te nowe czosnkowe w Żabce. Straszne gówno, zero zalet począwszy od ziemniaka aż po przyprawy. Jeszcze jakieś bekonowe wziąłem z tej nowej serii i to samo, kompletnie nieudane.

Opublikowano

Wlasnie jem solone Snack Day z lidla i moze do delikatnosci crusty crocsow im troche brakuje, to za 5zl za 150g mozna jak najbardziej,

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Lay's Max Strong o smaku pikantnych skrzydełek kurczaka, dobre, ostrość w pytkę, bez przesady. I mają śmieszne opakowanie na którym nie ma kurczaka, tylko papryczka chilli :reggie:

Opublikowano

Nie jadłem chipsów prawie rok, kupiłem pringlesy, ojebałem tube i mój żołądek nie był zadowolony. Za stary jestem na cziperki.