Skocz do zawartości

Przepisy


Rekomendowane odpowiedzi

Dzięki :) Też się w miarę trzymałem. Za bardzo ser rozpuściłeś przede wszystkim jeżeli chodzi o wygląd, ewentualnie zbyt cienkie plastry. Zresztą głupi listek bazylii też poprawia wizualnie potrawę zazwyczaj. Szczególnie jak jest ser koloru białego. A czemu sam kurczak jest czerwony ? Czy tak się przypiekł po prostu ?

Edytowane przez Robak
Odnośnik do komentarza
  • 1 miesiąc temu...

No i jak tam? Jak idziecie do kogoś na sylwka to prócz flaszki, bierzecie jakieś żarcie? Jakie?
W tamtym roku, chyba hitem były parówki w cieście francuskim, lub sałatka gyros. W tym roku idę do kumpla i w sumie coś bym wziął, tylko nie wiem co. Macie jakieś pomysły, albo linki z ciekawymi przepisami na przekąski?
Jakieś babeczki z marihuaną, albo coś do wutki?

Odnośnik do komentarza
  • 3 tygodnie później...

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...