Opublikowano 3 stycznia 201015 l Wraz z nowym rokiem postanowiłem znowu wrocić do ćwiczeń. Tym razem cel: masa. Od wakacji zrzuciłem 30kg fatu i odwód w pasie zmniejszył się z 105 do 75 cm. W tej chwili wygląda to tak i postaram się wrzucać zdjęcie z efektami co by zachęcić innych a przede wszystkim siebie do dalszych cwiczeń. (żałuję ze nie mam zdjeć sprzed redukcji:)
Opublikowano 6 stycznia 201015 l Nie wiem czy można mówić o wysuszeniu w przypadku kogoś, kto nigdy nie miał mięśni, a tylko pięć wałków tłuszczu na brzuchu i dwa podróbki. Wiem, że np w porównaniu do Ciebie wyglądam jak początkujący, ale musiałem wiele pracować na efekt taki jak na zdjęciach. Chudy jestem i cieszę się z tego, że można tak powiedzieć, bo otyłość zawsze mi przeszkadzała:) Jestem zadowolony z tego co mam, ale oczywiście teraz pracuje nad mięśniami, a te zdjęcia powyżej to taki punkt zero:)
Opublikowano 7 stycznia 201015 l o, ok myslalem ze byles tylko troche przy kosci i postanowiles sie odchudzac na patyk. zwracam honor , zycze szybkich postepow
Opublikowano 7 stycznia 201015 l Gekon co robiłeś, że spod zwałów tłuszczyku tak nieźle Ci sześciopak wyszedł? Sam zawsze miałem problem z widocznym kaloryferem mimo, że mam ledwo co fatu na brzuchu.
Opublikowano 8 stycznia 201015 l Ten "Sześciopak" nie jest wcale niezły, ale pracuje nad tym:) Ale pytasz co zrobić, żeby spalić tłuszcz, czy co robić, żeby zbudować szesciopak? Osobiście to podczas calej tej letniej sesji odchudzającej (bieganie+diet+ trening siłowy) robiłem dzien w dzien cwiczenia na brzuch. spiecia, unoszenie nóg itp. Teraz oczywiście wiem, że to był błąd, ale jak widać jakieś tam mięśnie brzucha można było niby zbudować. Jak skumałem co i jak, to zacząłem robić ABS2, wczesniej katowalem ile wlezie spięcia. Teraz cwiczę wg tego i Tobie też radze przeczytać linka http://www.kulturystyka.pl/atlas/brzuch.asp Aaa, nie docczytałem, że jesteś chudy:) W takim razie do podanego w linku treningu dodaj dietę na masę. Edytowane 8 stycznia 201015 l przez gekon
Opublikowano 9 stycznia 201015 l Nie nazwałbym się chudym, bo zawsze mi mówią, że jestem nieźle zbudowany i taka masa jaką mam mi w zupełności wystarcza. Co do mięśni to już je mam , tylko skryte pod małą warstwą smalcu :confused: Wygląda na to, że bez jakiejś dobrej, zbilansowanej diety się nie obejdzie, ale dobrze czas wziąć się za siebie i wrócić do dawnego wyglądu
Opublikowano 9 stycznia 201015 l gekon masz gdzies opisane dokladnie jak zrzuciles te kilogramy? 30 kg w pol roku to calkiem sporo, gratuluje ;]
Opublikowano 9 stycznia 201015 l Przejrzyj cały temat "bieganie". Ale żadnych cudów nie wymyśliłem. Dieta + areoby i nie odpuścilem nawet na jeden dzień.
Opublikowano 9 stycznia 201015 l Mi się wydaję, ze powinniście go dodać do born to fit, bo se chłopak zasłużył.
Opublikowano 10 stycznia 201015 l Mi się wydaję, ze powinniście go dodać do born to fit, bo se chłopak zasłużył. Chcesz?
Opublikowano 10 stycznia 201015 l Zycie jest nie fer.Ja wczoraj popilem , pobawilem sie i minus 2.5 kg w jedna noc
Opublikowano 11 stycznia 201015 l Zycie jest nie fer.Ja wczoraj popilem , pobawilem sie i minus 2.5 kg w jedna noc Na pewno same mięśnie.
Opublikowano 11 stycznia 201015 l Wierzysz w to, że w ciągu kilkunastu godzin może "zniknąć" 2.5kg mięśni? Nazwij mnie szalonym, ale MOŻE to skutek odwodnienia i pustego żołądka?
Opublikowano 11 stycznia 201015 l Nie wiem jak to zrobiłeś. Ja piłem po 3 dni i nic mi ani z mięśnia ani z wagi nie ubyło jedynie z siły ale to normalka
Opublikowano 11 stycznia 201015 l Sprawa oczywista. Pijesz alkohol = sikasz i się odwadniasz. Gratulacje, straciłeś 2.5 kg wody z oragnizmu:) Jak się nawodnisz to wszystko będzie po staremu (2-3dni?) a waga nie pokaze utraty nawet 1 dg.
Opublikowano 11 stycznia 201015 l Ha no nie wiem co mi dokladnie ubylo.Mowie tylko ze zawsze po jakiejs grubszej imprezie mam az wyrzuty sumienia ze znowu za(pipi)alem kilka tygodni pracy.
Opublikowano 12 stycznia 201015 l Dokladnie, napij sie duzo wody na treningu i wroci. To nie jest tak, ze tracisz z dnia na dzien 3 kg miesa ))
Opublikowano 13 stycznia 201015 l Heh, no wyszedlem na idiote Fakt jednak ze mieliscie racje, wszytko wrocilo po dwoch treningach do normy
Opublikowano 13 stycznia 201015 l Hm, zdjecia z dzisiaj. Przeszedlem na koniec grudnia grype zoladkowa, przez caly tydzien nie zjadlem prawie nic, przez kolejne 1,5 nie bardzo moglem duzo zjesc, chyba sie odzwyczailem. Wracam do formy :-)
Opublikowano 14 stycznia 201015 l dobrze jest, wrocisz raz dwa Nie myslałem o tym specjalnie, ale jak już pytasz to chcę. done
Opublikowano 14 stycznia 201015 l Tez cosik dam.Jakosc jak wiekszosc tutaj mogla by byc lepsza ale nie nic lepszego nie zmontuje. To efekty 4 miesiecy cwiczen po dlugiej przerwie.Nie mam niestety pierwszych zdjec z poczatku bo twardziela stracilem