Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Gośc wyglada jak yuri boyka po samych cwiczeniach na zdrowy kregoslup :obama: Ile to trzeba skłonow i pajacykow robic zeby tak sie wyrobic to tylko ten wariat wie

• Odpowiedzi 8,1 tys.
  • Wyświetleń 640,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ok tym miłym akcentem chciałbym życzyc wszystkim spartakusom zyczyc dobranoc, niech wam sie wujaszki przysnią      

• Kenny tJJger
    Kenny tJJger

Ostatnie foto na 98 stronie, kwiecień 2014.       Wiadomo, że żaden progres i nie spartakus ale na wadze z -10 kg, lżej żyć i pracować. Kondycja też lepsza i jak wytnę się do poziomu co mnie zad

• II KoBik II
    II KoBik II

Opublikowano

Ale z blizna po walce z grizzly podczas pobytu w północnej dakocie  :obama:

Opublikowano

nie wiedzialem, ze ta slynna chinska bajka jest na faktach z zycia Frostiego :obama:

Opublikowano

Frosti wyglada lepiej niz ja

Spoiler

ymwX0FL.jpg

Opublikowano
15 minut temu, Shen napisał:

Frosti wyglada lepiej niz ja

Ukryj zawartość

ymwX0FL.jpg

I z tym bębnem dałeś radę te muscle upy robić? Nie załamuj mnie. 

Opublikowano

Siła jest, wracam do formy powoli, podciągne się teraz 3 razy z podwieszonym 35kg, wiec te muscle upy teraz wchodzą jeszcze łatwiej niz na tamtym filmie.

Opublikowano

Przeciez ty byles dosc mocno fit. To przez te straszenie banem i strzelanie z ucha soula za minusiki ? Leczyles uzaleznieie od forum lodami ekipa? Chlopie co sie stalo :frog: 

Opublikowano
1 minutę temu, kanabis napisał:

Przeciez ty byles dosc mocno fit. To przez te straszenie banem i strzelanie z ucha soula za minusiki ? Leczyles uzaleznieie od forum lodami ekipa? Chlopie co sie stalo :frog: 

home office, zamkniete siłownie i problemy z kobitą:frog:

fotka jest ze stycznia, jest już troche lepiej

Opublikowano
5 godzin temu, Sven Froost napisał:

E7374134-4886-47B0-BAD4-E67791217736.thumb.jpeg.ffdb3c5669dfd11cb4568e957ce2524c.jpeg

SmartSelect_20210609-174940_Google.jpg

Edytowane przez Boomcio

Opublikowano

Tak było 2 tygodnie temu, ale redukcja dalej grana, myśle, że do końca czerwca skoncze.

gruby.jpg

Opublikowano
11 minut temu, kanabis napisał:

Jaki jest lore tego konfliktu? 

Opublikowano

Jeśli to 2 tyg temu, to z kiedy to ulane?

U mnie tez rok pracy zdalnej, "silownia" to jedynie hantelki w domu i prawie zero ruchu :( A od majówki mam rozwalony achilles i nie mogę go doleczyć po przeciążeniu podczas biegania. 

Po urlopie musi wejsc redukcja bo nie chcę się zapuścić do reszty.

Opublikowano

w styczniu zrobiłem fote, jak postanowiłem, że czas sie wziąć za siebie, cwiczylem sobie w domu 3x w tygodniu, teraz jak siłownie otwarte to zapierdalam czesciej.

No ale przerazajace jak sie mozna zapuscic w kilka miesiecy :reggie:

Opublikowano
10 minut temu, lpcl napisał:

Jaki jest lore tego konfliktu? 

No przy tak powaznych sprawach gdzie w gre wchodza minusiki, zgloszenia administracji czy grozenie banem moze chodzic tylko o jedno. Gierki video.

Ale dokladnie to nie wiem bo nir bardzo sie zapuszczam w tamte rejony

Opublikowano
6 minut temu, Shen napisał:

w styczniu zrobiłem fote, jak postanowiłem, że czas sie wziąć za siebie, cwiczylem sobie w domu 3x w tygodniu, teraz jak siłownie otwarte to zapierdalam czesciej.

No ale przerazajace jak sie mozna zapuscic w kilka miesiecy :reggie:

To jaka teraz waga? 

Opublikowano

Coś w okolicach 77-78? Nie wchodze na wage za czesto, ja tyje tylko na brzuchu i na udach, więc wyglądam jak ulana kurwa, ale tak dużo wcale nie było do spalenia.

Opublikowano
17 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

no to tutaj 93/178, najgorzej że niestety chudo tłusty i chociaż siła jest i ramiona to zalany tłuszczem brzuch jest koszmarem :frog: 

No, to masz moje parametry: 94/179.

Teraz redukuję, ale jakiegoś max zalania nie było. Obwody poszły na + mocno w obręczy barkowej, plecach i próbuję coś zrobić z kapturami.

Screenshot_20210602-112205_Gallery.jpg

Opublikowano
15 minut temu, kanabis napisał:

No przy tak powaznych sprawach gdzie w gre wchodza minusiki, zgloszenia administracji czy grozenie banem moze chodzic tylko o jedno. Gierki video.

Ale dokladnie to nie wiem bo nir bardzo sie zapuszczam w tamte rejony

Gierki serious business powinieneś wiedzieć. Zawiść, zdrada, nienawiść. To nie jest zabawa dla chłopców. xd

Opublikowano
21 minut temu, Shen napisał:

Coś w okolicach 77-78? Nie wchodze na wage za czesto, ja tyje tylko na brzuchu i na udach, więc wyglądam jak ulana kurwa, ale tak dużo wcale nie było do spalenia.

To ile tam 5 kg a wygląda jak z 15 ale może tak bęben wypiąłeś a na drugim spiąłeś. 

Opublikowano
27 minut temu, Boomcio napisał:

No, to masz moje parametry: 94/179.

Teraz redukuję, ale jakiegoś max zalania nie było. Obwody poszły na + mocno w obręczy barkowej, plecach i próbuję coś zrobić z kapturami.

Screenshot_20210602-112205_Gallery.jpg

Czy ta broda nie jest doklejona?