Opublikowano 3 lipca 20204 l Co za nooby,człowiek siedzi na nerdowskim forum a oni ku.rv.a Venoma od Spider mana nie odróżniają.Jestem zażenowany. Edytowane 3 lipca 20204 l przez Litwin81
Opublikowano 13 lipca 20204 l W sobotę zakończyłem redukcję,forma jak na fotce.Do końca wakacji to utrzymam a potem delikatne masowanie. Edytowane 13 lipca 20204 l przez Litwin81
Opublikowano 13 lipca 20204 l Rewelacyjna forma na lato. Jaka aktualnie waga @Litwin81? U mnie poniżej 91 kg nie może zejść od miesiąca.
Opublikowano 13 lipca 20204 l Liti dobra forma, ja to (pipi)a wstydze sie na plaze wyjsc, w marcu plazowa forma a teraz zalany dziad (pipi)any covid
Opublikowano 13 lipca 20204 l 23 minuty temu, MAJOCHEY_PL napisał: Rewelacyjna forma na lato. Jaka aktualnie waga @Litwin81? U mnie poniżej 91 kg nie może zejść od miesiąca. W sobotę na zawodach 78,dzisiaj 81 kg. 12 minut temu, Shen napisał: Liti dobra forma, ja to (pipi)a wstydze sie na plaze wyjsc, w marcu plazowa forma a teraz zalany dziad (pipi)any covid Ale trochę ze słodkim popłynąłeś z tego co mówiłeś
Opublikowano 13 lipca 20204 l U mnie stała forma i plany od 2005 kraty na brzuchu. Ale za rok juz napewno bedzie. W tym roku zwalam na koronawirusa
Opublikowano 13 lipca 20204 l U mnie pandemia na plus, siła przez pompki i ćwiczenia w parku się rozwinęła jak nigdy.
Opublikowano 13 lipca 20204 l Ja w formie fizycznej tez jestem dobrej. Bardziej mialem na mysli aspekt dietetyczny Szcegolnie jesli chodzi o rower, zimą mocno cwiczylem rozwoj dolnych partii (procz fjuta) tak teraz kopyto jest. Ale jednak te 5 kilo powinienem wazyc mniej. A wiesz jak kazdy kilogram sie przeklada np na bieg ktory tez jest dla mnie wazny
Opublikowano 13 lipca 20204 l No ja wróciłem do biegania, na tyle, ile mi czas pozwala, czyli 2-3 razy w tygodniu. Biegam w tempie 4:50-4:55 po 10 km póki co, więc tragedii nie ma, ale na żaden start się to nie nadaje.
Opublikowano 28 lipca 20204 l Liti, strasznie te sterydy cie postarzyly Wygladasz na ponad 50 lat No chyba, ze jestes po 60tce, w takim razie zwracam honor i przyznaje ze cie odmlodzily.
Opublikowano 28 lipca 20204 l Daj Dawid nowe fotki, mam nadzieję, że PerfectBlue Cię nie przytrzymało za bardzo.
Opublikowano 28 lipca 20204 l W dniu 13.07.2020 o 10:47, Shen napisał: Liti dobra forma, ja to (pipi)a wstydze sie na plaze wyjsc, w marcu plazowa forma a teraz zalany dziad (pipi)any covid
Opublikowano 29 lipca 20204 l U mnie przez ostatnie dwa miesiące średnia ilość browarków na dobę wynosi coś między 5, a 6, więc też nie za wesoło A kurdę od początku roku do covida udało się zjechać 15kg, ehh jak żyć. Może już wódeczka lepiej na zdrowie wyjdzie.
Opublikowano 29 lipca 20204 l O mamo jakbym chlał 6 browarów tygodniowo to bym sie czuł jak alkoholik a tutaj 5-6 dziennie. Daj se na wstrzymanie.
Opublikowano 29 lipca 20204 l 4 godziny temu, Yakubu napisał: U mnie przez ostatnie dwa miesiące średnia ilość browarków na dobę wynosi coś między 5, a 6, więc też nie za wesoło A kurdę od początku roku do covida udało się zjechać 15kg, ehh jak żyć. Może już wódeczka lepiej na zdrowie wyjdzie. Ja pyerdole...
Opublikowano 30 lipca 20204 l Nie przejmuj sie nimi yakubek. Bądz soba. Piwo jest zdrowe na nerki ale ja jednak bym na twoim miejscu poszedl za ciosem i jednak zaczal pic codziennie gorzałe. Tak z pół litra. Pro zdrowotnie
Opublikowano 30 lipca 20204 l 16 godzin temu, Yakubu napisał: U mnie przez ostatnie dwa miesiące średnia ilość browarków na dobę wynosi coś między 5, a 6, więc też nie za wesoło Kolega mi ostatnio powiedział, że pali dziennie 3-4 blanty. Jak tak można? Jak on się czuje bez "haju", skoro większość czasu spędza na bombie? a (pipi), widze ze to temat fotek spartakusa, przy okazji odkryłem fajny ficzer na forum
Opublikowano 30 lipca 20204 l W ogóle co tam się zadziało @Yakubu? Wyżalanie się na forumku bardzo pomaga, w Wawce też miałem okres gdzie waliłem ok. 4 browarki do konsoli, dzień w dzień. Edytowane 30 lipca 20204 l przez Paolo de Vesir
Opublikowano 30 lipca 20204 l Działo to się rok temu jak ojciec wymyślił, że będziemy obsługiwać rachunki na lottomacie xd Teraz poza tym, że nie mogę na siłkę chodzić i w piłeczkę z ziomeczkami pykać, jest wszystko git raczej.