November 18, 200816 yr No nie bardzo, myślałam, że chcesz pochwalić się swoimi wynikami. ;f Chyba ten temat jest jasny.
November 18, 200816 yr Ale chyba też można porównać, jak to wyglądało na początku i na końcu, co nie? Dobra koniec tych mądrych postów, jak będę miał kabelek, to wrzucę fotę i tyle.
November 18, 200816 yr Apropo porównań, małe zestawienie ode mnie. Pierwsze zdjęcie jest z maja, kiedy zaczynałem chodzić na siłownie, drugie z dzisiaj. Efekty może nie są zbytnio widoczne, ale jest to spowodowane tym, że na siłke nie chodze regularnie (tzn. na początku tak, potem z tym był problemy, zdarzały się również dłuższe przerwy). Poza tym nie stosuje żadnej diety (ba, nawet dużo jem) i nie zażywam kreatyn/białek itp. itd. A na basen zacząłem chodzić regularniej jakiś miesiąc temu. 18 lat, 178 cm wzrostu, waga ok. 69 kg Edited November 18, 200816 yr by Hubi.
November 18, 200816 yr Apropo porównań, małe zestawienie ode mnie. Pierwsze zdjęcie jest z maja, kiedy zaczynałem chodzić na siłownie, drugie z dzisiaj. Efekty może nie są zbytnio widoczne, ale jest to spowodowane tym, że na siłke nie chodze regularnie (tzn. na początku tak, potem z tym był problemy, zdarzały się również dłuższe przerwy). Poza tym nie stosuje żadnej diety (ba, nawet dużo jem) i nie zażywam kreatyn/białek itp. itd. A na basen zacząłem chodzić regularniej jakiś miesiąc temu. 18 lat, 178 cm wzrostu, waga ok. 69 kg Powinieneś się zabrać za dietę i suplementację bo warunki masz odpowiednie do kokszenia
November 18, 200816 yr zależy o jakim kokszeniu mówisz, bo jednak moimi ideałami nie są np. http://kulturystyka.pl/wp-content/uploads/2008/05/dorbic.jpg Zastanawiałem się kiedyś nad dietą i odżywkami, ale: a) trzeba stosować się diety b) troche kasy również trzeba wyłożyć
November 18, 200816 yr zależy o jakim kokszeniu mówisz, bo jednak moimi ideałami nie są np. http://kulturystyka.pl/wp-content/uploads/2008/05/dorbic.jpg Zastanawiałem się kiedyś nad dietą i odżywkami, ale: a) trzeba stosować się diety b) troche kasy również trzeba wyłożyć Na taką sylwetkę nie masz szans. Miałem na myśli bardziej fitnessową posturę, mam wrażenie, że z definicją nie będziesz miał problemów
November 18, 200816 yr Na taką sylwetkę nie masz szans. Dzięki Bogu A mógłbyś napisać (jeśli się znasz) jakie suple by trzeba kupić na początek lub ile by to ok. kosztowało?
November 18, 200816 yr no plecki srednie ale to przez 4-5 lat zawodowego plywania, z silowni malo urosly Edited December 27, 200816 yr by Mati
December 11, 200816 yr No Hubi ladna ginekomastia XD A tutaj sciema "jakie suplementy poradzcie cos" XDDDDDD
December 11, 200816 yr No Hubi ladna ginekomastia XD A tutaj sciema "jakie suplementy poradzcie cos" XDDDDDD Dokladnie to samo pomyslalem...
December 12, 200816 yr to nie gino a macie moje bico ; ) wstydniś ile serii i powtórzeń robisz na xxx hantlach? Edited December 12, 200816 yr by stabik
December 12, 200816 yr roznie, z reguly robie tylko 3 serie po 10-12 powtorzen, czasami wykonuje tez wyciskanie mlotokowe, tez 3 serie z podobna iloscia ruchow.
December 12, 200816 yr xxx hantlach(czyt. ile kg?) Powtórzenia liczysz na rękę, tak? Edited December 12, 200816 yr by stabik
December 12, 200816 yr No Hubi ladna ginekomastia XD A tutaj sciema "jakie suplementy poradzcie cos" XDDDDDD Dokladnie to samo pomyslalem... Fuck off
December 15, 200816 yr Wrzucę mojego bicepsa .Praktycznie przez 2 sezony ładowałem na masę , waga ok 90 , 180 cm (waga nie zmieniła się znacząco pomimo stanu ''spoczynku'' od trzech lat . Nadmieniam ,że masę nabijałem na tzw ''schabowym'' i batonach kreatynowych . [/img]
December 16, 200816 yr Twój biceps jest węższy niż dolna część tego odcinka ręki, czy tylko tak foto wyszło?
December 16, 200816 yr No, krótszy trochę .Podobnie z lewą ręką .(Uprzedzając odpowiedź : wiem, za mało młotkowych dźwignięć ).
December 17, 200816 yr (Uprzedzając odpowiedź : wiem, za mało młotkowych dźwignięć ). Obiecujesz poprawę? Czy są jakieś programy to wyliczania wydajności mięśni względem objętości, po podaniu objętości mięśnia i obciążenia jakie jest się w stanie ćwiczyć do danego ćwiczenia?
December 17, 200816 yr Najlepiej by było, gdyby każde ciało samo to opracowało . Metoda prób i błędów ...
December 17, 200816 yr Apropo porównań, małe zestawienie ode mnie. Pierwsze zdjęcie jest z maja, kiedy zaczynałem chodzić na siłownie, drugie z dzisiaj. Efekty może nie są zbytnio widoczne, ale jest to spowodowane tym, że na siłke nie chodze regularnie (tzn. na początku tak, potem z tym był problemy, zdarzały się również dłuższe przerwy). Poza tym nie stosuje żadnej diety (ba, nawet dużo jem) i nie zażywam kreatyn/białek itp. itd. A na basen zacząłem chodzić regularniej jakiś miesiąc temu. 18 lat, 178 cm wzrostu, waga ok. 69 kg fajne sutki
January 9, 200916 yr Po ostatnim trenowaniu, niemal codziennym przez kilka miechow. Ze wzgledu, ze na silownie nie chodze, mam problem z ogarnieciem klaty. Obecnie wyglada, jak karton. Oraz felerna dieta, ale generalnie jeszcze mi sie chce cwiczyc. Nie nudzi sie.