Jump to content

Featured Replies

No nie bardzo, myślałam, że chcesz pochwalić się swoimi wynikami. ;f Chyba ten temat jest jasny.

• Replies 8.1k
  • Views 628.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ok tym miłym akcentem chciałbym życzyc wszystkim spartakusom zyczyc dobranoc, niech wam sie wujaszki przysnią      

• Kenny tJJger
    Kenny tJJger

Ostatnie foto na 98 stronie, kwiecień 2014.       Wiadomo, że żaden progres i nie spartakus ale na wadze z -10 kg, lżej żyć i pracować. Kondycja też lepsza i jak wytnę się do poziomu co mnie zad

• II KoBik II
    II KoBik II

Ale chyba też można porównać, jak to wyglądało na początku i na końcu, co nie?

Dobra koniec tych mądrych postów, jak będę miał kabelek, to wrzucę fotę i tyle.

Apropo porównań, małe zestawienie ode mnie. Pierwsze zdjęcie jest z maja, kiedy zaczynałem chodzić na siłownie, drugie z dzisiaj.

porat2.png

Efekty może nie są zbytnio widoczne, ale jest to spowodowane tym, że na siłke nie chodze regularnie (tzn. na początku tak, potem z tym był problemy, zdarzały się również dłuższe przerwy). Poza tym nie stosuje żadnej diety (ba, nawet dużo jem) i nie zażywam kreatyn/białek itp. itd. A na basen zacząłem chodzić regularniej jakiś miesiąc temu.

18 lat, 178 cm wzrostu, waga ok. 69 kg :)

Edited by Hubi.

Apropo porównań, małe zestawienie ode mnie. Pierwsze zdjęcie jest z maja, kiedy zaczynałem chodzić na siłownie, drugie z dzisiaj.

porat2.png

Efekty może nie są zbytnio widoczne, ale jest to spowodowane tym, że na siłke nie chodze regularnie (tzn. na początku tak, potem z tym był problemy, zdarzały się również dłuższe przerwy). Poza tym nie stosuje żadnej diety (ba, nawet dużo jem) i nie zażywam kreatyn/białek itp. itd. A na basen zacząłem chodzić regularniej jakiś miesiąc temu.

Powinieneś się zabrać za dietę i suplementację bo warunki masz odpowiednie do kokszenia :D

zależy o jakim kokszeniu mówisz, bo jednak moimi ideałami nie są np. http://kulturystyka.pl/wp-content/uploads/2008/05/dorbic.jpg

Zastanawiałem się kiedyś nad dietą i odżywkami, ale:

a) trzeba stosować się diety :P

b) troche kasy również trzeba wyłożyć

Na taką sylwetkę nie masz szans. Miałem na myśli bardziej fitnessową posturę, mam wrażenie, że z definicją nie będziesz miał problemów :)

Na taką sylwetkę nie masz szans.

Dzięki Bogu :P

A mógłbyś napisać (jeśli się znasz) jakie suple by trzeba kupić na początek lub ile by to ok. kosztowało?

mam podobne warunki, 180cm, 73 kg ale 20 lat na karku ;D

no Hubi, przylozysz sie i bedzie niezle.

Mati tez fajnie, dobre plecy chyba.

no plecki srednie ale to przez 4-5 lat zawodowego plywania, z silowni malo urosly :(

Edited by Mati

• 4 weeks later...

No Hubi ladna ginekomastia XD A tutaj sciema "jakie suplementy poradzcie cos" XDDDDDD

to nie gino

a macie moje bico ; )

obrazek2qd3.th.png

No Hubi ladna ginekomastia XD A tutaj sciema "jakie suplementy poradzcie cos" XDDDDDD

Dokladnie to samo pomyslalem... :)

to nie gino

a macie moje bico ; )

obrazek2qd3.th.png

wstydniś :mellow: ile serii i powtórzeń robisz na xxx hantlach?

Edited by stabik

roznie, z reguly robie tylko 3 serie po 10-12 powtorzen, czasami wykonuje tez wyciskanie mlotokowe, tez 3 serie z podobna iloscia ruchow.

xxx hantlach(czyt. ile kg?) Powtórzenia liczysz na rękę, tak?

Edited by stabik

tak. ciezar - teraz 13-15kg.

Dokladnie to samo pomyslalem... :)

Fuck off :P

Wrzucę mojego bicepsa .Praktycznie przez 2 sezony ładowałem na masę , waga ok 90 , 180 cm (waga nie zmieniła się znacząco pomimo stanu ''spoczynku'' od trzech lat . Nadmieniam ,że masę nabijałem na tzw ''schabowym'' i batonach kreatynowych .

9e723ed115b6d7ccm.jpg[/img]

Twój biceps jest węższy niż dolna część tego odcinka ręki, czy tylko tak foto wyszło?

No, krótszy trochę .Podobnie z lewą ręką .(Uprzedzając odpowiedź : wiem, za mało młotkowych dźwignięć ).

(Uprzedzając odpowiedź : wiem, za mało młotkowych dźwignięć ).

Obiecujesz poprawę? :D

Czy są jakieś programy to wyliczania wydajności mięśni względem objętości, po podaniu objętości mięśnia i obciążenia jakie jest się w stanie ćwiczyć do danego ćwiczenia?

Najlepiej by było, gdyby każde ciało samo to opracowało .

Metoda prób i błędów ...

porat2.png

fajne sutki :wub:

• 4 weeks later...

zdjcieaei5.th.jpg

zdjcie13ip6.th.jpg

Po ostatnim trenowaniu, niemal codziennym przez kilka miechow. Ze wzgledu, ze na silownie nie chodze, mam problem z ogarnieciem klaty. Obecnie wyglada, jak karton. Oraz felerna dieta, ale generalnie jeszcze mi sie chce cwiczyc. Nie nudzi sie.