June 5, 200817 yr Wygrzebalem jedno z serii pol dupy zza krzaka: BTW kupilem jednak Green Magnitude ze wzgledu na prosty sklad i, podobno, najlepsze efekty. Efekty faktycznie sa natychmiastowe, wlacznie z jucha z nosa ;ffff Ale to chyba dlatego, ze zaschnieta koze zbyt mocno wyrwalem, bo cisnienie mi wyszlo w normie ;f
June 6, 200817 yr Wnosze, ze motyle konkret. Zarzuc jakims zdjeciem od frontu, bo juz lapy i plecy wiadomo, ze sa dobrze przykoksowane, teraz nad Twoja klata bym sie poslinil ;]
June 6, 200817 yr zdjecie lapki, reszty nie daje ; ) [slaba jakos, ale cos tam widac] a yaczes byk. tylko wez w nosie nie dłub, bo pozniej masz takie akcje: ).
June 6, 200817 yr Mam poki co tylko takie.Nastepnym razem sie zepne ;> Nie jest rewelacja ale na 61kg wagi uwazam nie jest zle. Edited June 6, 200817 yr by El Loco Chocko
June 7, 200817 yr Kubuś, a jednak... widzę, że zdrowo przypakowałeś:* El Loco...no prawda, ale tragicznie też nie jest:] xD Ej ej, a mam wam pokazać moje muły?
June 7, 200817 yr <Kania pokazuje swojego muła> Jeszcze nie tak dawno rozmiar mojego bicepsu wynosił ponad 30 cm:) xD Więc wydaje mi się, że jak na dziewczynę to i tak dobrze:) Edited June 7, 200817 yr by Kania
October 30, 200816 yr Nie no, szefie... motylki masz tak wyje.bane jakbys drwa codzien od szczyla rabal. Po zeberkach nie ma co Cie kopac. Tylko by sie noga odbila... Popraw piersi i rzezbe i Cie przelece ;].
October 30, 200816 yr Poprawiłem kur wa, weźcie nie dołujcie mnie, bo mi teraz wstyd za to zdjęcie. Wrzucę coś do końca roku aktualnego, żebym nie musiał znowu tych czarnych spodenek oglądać.
November 1, 200816 yr Fota jak najbardziej wporzo, a sylweta to poporostu ektomorfik robiacy mase Motylki faktycznie jak u poczatkujacego pirata. Czekam na aktualna fote, bo z tego co mi sie wydaje, to ta powyzej zamiesczales juz jakis czas temu i jesli mowisz, ze poprawiles cyc i rzezbe to musisz wygladac naprawde dobrze. Plus ta jasna doniczka zaraz po twojej prawej - mam taka sama chyba:P Edited November 1, 200816 yr by komar737
November 1, 200816 yr Fota jak najbardziej wporzo, a sylweta to poporostu ektomorfik robiacy mase Motylki faktycznie jak u poczatkujacego pirata. Czekam na aktualna fote, bo z tego co mi sie wydaje, to ta powyzej zamiesczales juz jakis czas temu i jesli mowisz, ze poprawiles cyc i rzezbe to musisz wygladac naprawde dobrze. Plus ta jasna doniczka zaraz po twojej prawej - mam taka sama chyba:P Data i czas modyfikacji pliku: 2008:02:19 13:15:09 Za 4 miechy minie rok jak wrzuciłem to foto BTW. Temat doniczek- to mania mojej rodzicielki.
November 3, 200816 yr Miałem jeszcze fotę z 15 czerwca 08. Zamazałem twarz, żebyście się nie śmiali, że żarówa itd. Uprzedzam pytania- to na futrynie to tarcza do lołków, od spodu przymocowana ciężarkiem. Edited November 3, 200816 yr by Tori
November 3, 200816 yr Mi to wyglada na lata napier.dalania pompeczek... Ale moge sie mylic. Acz fakt - tego mu kurna najbardziej zazdroszcze ;>.
November 5, 200816 yr Wkleiłbym swoje fotki, ale chyba zbyt chuchrowaty jestem na ten zacny grupowiec.
November 16, 200816 yr Jak skombinuję kabelek, to wstawię fotkę po 5dniu 6 Weidera. Miałem zrobić przed zaczęciem tego treningu, ale wypadło mi z głowy. Ostatnio trochę zaniedbałem brzuszek i teraz muszę się męczyć ;P
November 17, 200816 yr Gdy kiedyś robiłem po raz pierwszy, po 3 tygodniach 6. weidera zobaczyłem nowy rząd mięśni
November 17, 200816 yr Nie moge byc za dupny, poniewaz musze trzymac wage, bo jak podbije sobie masy to wrzuca mnie do kategorii wyzej a tam juz moge miec nieciekawie ;D Edited December 27, 200816 yr by Mati
November 17, 200816 yr Masz efekty już po 5 dniach? o.o Ja miałam tak po ok 2 tyg. A napisałem coś takiego? Miałem zrobić przed zaczęciem treningu, ale wrzucę z 5go dnia, a później, jeśli skończę- wrzucę końcowy efekt. Jasne chyba.