Kwapi 1 Opublikowano 26 stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 stycznia 2009 Wydaje mi się, że Cagney jest zawarty w motorach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kroolik 7 Opublikowano 26 stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 stycznia 2009 Dlaczego (pipi)ani programiści nie dadzą opcji Handicap ON/OFF ? Pamiętam jak w NfS Underground jechałem 3 okrążenia, przeciwnicy ciągle na ogonie. Po przejechaniu restart wyścigu, tuż po starcie stałem z 30 sek. po czym dogoniłem ich jeszcze na tym samym okrążeniu... A najbardziej w(pipi)iający HC jest w SEGA Rally... ile mi to nerwów zjadło... Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 30 stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 stycznia 2009 (edytowane) Mam na hdd pierwszy dlc do Burna Cagney (pobieram rozne dlc bo czasami sa na poczaku za free a potem platne np. zbroja w Dead Space) potem pobralem 2 pt - "Bikes" to jest to samo? Edytowane 30 stycznia 2009 przez signap Cytuj Odnośnik do komentarza
suli 0 Opublikowano 31 stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 stycznia 2009 Chce grać przez sieć ,ale jak chce zagrać wyścig to mam ściągniąć jakąś aktualizacją skąd to ściągnąć . Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 31 stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 stycznia 2009 z Rynku aka Marketplace Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 1 lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 1 lutego 2009 (edytowane) To nie handicap, tylko gumowe AI. Przeciwnicy zawsze cie dogonia, zeby mozna sie z nimi scierac, takedownowac ich itd; po prostu zeby gra nie byla nudna, juz w 3 to bylo (ze starszymi czesciami nie mialem stycznosci). No bo haj to by bylo, gdyby mozna bylo odstawic oponentow na iles sekund i potem zachowawczo cisnac do mety, nuda. Co do restartu, fajnie ze naprawili, ale mi ten caly free roaming nie pasuje do Burnouta, ale tenze jest teraz taniutki, wiec moze sie skusze. Edytowane 1 lutego 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 1 lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 1 lutego 2009 Takie sa prawda wyscigowek - jesli pojdziesz na 1 miejsce walka z innymi cie omija (NFS czy Grid) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 1 lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 1 lutego 2009 Ale fun w Burnie to ciagle scieranie sie z innymi, stad te rozwiazanie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 1 lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 1 lutego 2009 Ja bym to tak widzial - w NFS byl taki tryb pod nazwa Proba Prekosci - wygrywa ten kto bedziez mial lepszy wynik nawet gdy byl na ostatnim miejscu podczas wyscigu. Race w BP powinien wygladac tak ze sie scigacie do mety i ten kto ma wiecej punktow za takedowny, niszczenie tablic,itp wygrywa. Cytuj Odnośnik do komentarza
suli 0 Opublikowano 2 lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 2 lutego 2009 Dobra chce zagrać online w Paradise i wyskakuje mi informacja , że mam ściągnąć update ,więc wchodze na dodatki do burnouta paradise i tam moge jedynie ściągnąć motory a reszta to jakieś filmiki i auta .?Pokieruje mnie ktoś co musze szukać i gdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 2 lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 2 lutego 2009 motory Cytuj Odnośnik do komentarza
rad 0 Opublikowano 2 lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 2 lutego 2009 Dobra chce zagrać online w Paradise i wyskakuje mi informacja , że mam ściągnąć update ,więc wchodze na dodatki do burnouta paradise i tam moge jedynie ściągnąć motory a reszta to jakieś filmiki i auta .?Pokieruje mnie ktoś co musze szukać i gdzie. matka dala rozum to kombinuj Cytuj Odnośnik do komentarza
Tigro 1 Opublikowano 4 lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 lutego 2009 Chwała twórcom za aktualkę, która pojutrze wyjdzie. Burnouta kupiłem w bundle razem z X'em, ale do tej pory nie mogłem się przekonać na tyle, żeby go skończyć. Jeden zły zakręt niedługo przed metą i już trzeba odbyć wędrówkę do punktu startu, który nierzadko jest nieźle oddalony od punktu, w którym zakończyliśmy nasz wyścig. Brakuje tylko czegoś, co bardziej pomagałoby kiedy skręcić - nie wiem czy tylko ja tak mam, ale IMO ten pasek u góry ekranu kiedy jedziemy pełną prędkością i z włączonym nitro na niewiele się zdaje i w większości przypadków pojechanie odpowiednią trasą za pierwszym razem bez przestudiowania mapy graniczy z cudem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 4 lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 lutego 2009 Timebreaker by sie przydal jak w NFS MW (lub cos podobnie brzmiacego) - ulatwialby zakrecanie tzn mamy do wyboru skret w lewo i prawo, uaktawniamy slow mo i mamy chwile na namysl ktora trase wybrac. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kroolik 7 Opublikowano 4 lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 lutego 2009 Mnie wystarczy opcja restart. Tu i tak nie ma czasu nawet na zastanawianie się. Zerknięcie na radar często=dzwon Cytuj Odnośnik do komentarza
joseph 1 Opublikowano 5 lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 lutego 2009 fajny ten burnout ale i tak części takedown nie przebije..najlepszy był fun z rozpychania aut prosto na przeciwnika:) i vertical takedowns były lepsze:) no i ten brak restartu niestety przeszkadza,wtopie i później nie chce mi sie wracać a czasami nawet nie pamiętam gdzie był start Cytuj Odnośnik do komentarza
Keymaker 25 Opublikowano 5 lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 lutego 2009 Jutro premiera Ultimate Box'a i mam w związku z tym pytanie, bo już się pogubiłem: od poprzedniego wydania Ultimate Box różni się tym, że zawiera w sobie cały wydany dotąd DLC i opcję restartu odpalonego eventu ? Czy coś jeszcze więcej tam jest ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 5 lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 lutego 2009 (edytowane) Motory, update z restartem, party i chyba tyle Edytowane 5 lutego 2009 przez signap Cytuj Odnośnik do komentarza
qb3k 946 Opublikowano 5 lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 lutego 2009 (edytowane) Jutro premiera Ultimate Box'a i mam w związku z tym pytanie, bo już się pogubiłem: od poprzedniego wydania Ultimate Box różni się tym, że zawiera w sobie cały wydany dotąd DLC i opcję restartu odpalonego eventu ? Czy coś jeszcze więcej tam jest ? Pogoogluj Zawiera chyba wszystkie darmowe DLC, opcję restartu i dodatkowo Party Mode. Restart ma być na dniach jako łatka (o ile już nie ma). Edytowane 5 lutego 2009 przez qb3k Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 5 lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 lutego 2009 Dawno temu gralem w BP - czy mniej widoczne kolka z evenetem to sa ukonczone czy moze odwrotnie? Bo teraz na niektorych widze fajeczke - pewnie przez DLC Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryofu Housen 0 Opublikowano 5 lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 lutego 2009 Te które masz zaznaczone "ptaszkiem" są ukończone. Cytuj Odnośnik do komentarza
PePeP 2 Opublikowano 5 lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 lutego 2009 Motory, update z restartem, party i chyba tyle Ja ściągnąłem teraz update (bez płatnego Party) i kurcze coś nie bardzo to działa. Tzn nie widzę ani żeby się pojawiła opcja restart, ani żeby np płoty się świeciły na żółto, reklamy na czerwono itp. Nie sprawdzałem czy barrel rolle robią się same ale coś mi się wydaje, że też pewnie nie. Chyba dzisiejszy update był połowiczny i dopiero jutro będzie pełny update. Cytuj Odnośnik do komentarza
RoL 561 Opublikowano 6 lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 6 lutego 2009 Nie wiem, po co zmienili kolorystyke. Przez te nienaturalne, oczoje.bne kolorki gra wyglada jak rzygowina. Nie wiecie, czy da sie jakos ustawic taka kolorystyke, jaka byla do tej pory (bez wywalania aktualizacji)? Cytuj Odnośnik do komentarza
BartX 9 Opublikowano 6 lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 6 lutego 2009 Jak się ta aktualizacja nazywa? Natrafiłem na jakieś Burnout Paradise 1.6 i ważące 700 mb i nie wiem czy mam to ściągać czy nie Cytuj Odnośnik do komentarza
RoL 561 Opublikowano 6 lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 6 lutego 2009 Tak, to ta, tylko u mnie bylo jakos ponad 800 MB. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi