Pelipe 236 Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 No gra fajna itd itp. Zajo i w ogóle . Ktoś ma może poradę, jak wykonać jeden z Pro skater challenge, mianowicie chodzi mi o ten gdzie musisz po ścianie pojechać.\ Męczyłem to 2 godziny i nadal tego nie mogę zrobić :x. Jak pojadę, dalej to jak zawsze spadne, jak za grinduje to zalicza mi tylko "land it". Proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza
qb3k 946 Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 More info, bo z chęcią bym Ci pomógł, jednak za bardzo nie wiem, o który challenge Ci chodzi . Cytuj Odnośnik do komentarza
massmedia 0 Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 niezłe niezłe. utwierdziło mnie to w genialności tej gry, zrobiłem 3 filmy i ani jedna miejscówka się nie powtarza w Twoim. jak byś poprawił jakość filmu to już by było genialnie, hehe. Dzięki. Następny filmik nie będzie już na szybko, nagram go normalną kamerą a nie aparatem i wrzuce na stage 6 w avi w dużej roździałce. A gra faktycznie jest ogromna. Po 7 miesiącach mam wrażenie, że nadal nie widziałem wszystkiego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pelipe 236 Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 Nie pamiętam nazwy. Ale chyba jasno się wyraźiłem . Wjeżdzasz na górę i obok ściany jest przesmyk po którym jedziesz. Nie wiem czy chodzi o przejechanie bez grindu, albo co... A może wallride trza zrobić? Jeżeli tak to jak? Cytuj Odnośnik do komentarza
qb3k 946 Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 No pewnie, że wallride! Taka rada na przyszłość: oglądaj filmiki tych skaterów to będziesz wiedział, co zrobić, bo oni tam to przeważnie robią między innymi trickami. Wallride robisz tak: skaczesz pod lekkim kątem 'na ścianę', coś takiego: |\ (pionowa krecha '|' to ściana, a przechylona to tor jazdy ). Przy ścianie dajesz którąś z gałek do góry , tylko nie pamiętam czy lewą, czy prawą. Skater sam (bardzo nienaturalnie) przechyla się i jedzie po ścianie prawie jak po ziemi, tylko że za chwilę odskakuje. Pamiętam, że też się z tym męczyłem jakieś 0.5h, gdyż głównym 'przeszkadzaczem' tutaj są przechodnie. Trza ich niestety sprawnie wymijać. Prędkość też jest ważna. Jeżeli łapię o co Ci chodzi to masz to zadanie, w którym jest tak jakby dziura w betonie i obok ściana. Mam nadzieję, że trochę Ci rozjaśniłem . Kto śmiga na LIVE dzisiaj? Mogę grać tak do 0:00, 1:00 w nocy także śmiało . Cytuj Odnośnik do komentarza
Pelipe 236 Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 dzięki, a słuchaj. To trzeba robić na górze czy na dole? Bo u góry jest jak mówiłem wąska dróżka i obok ściana, a na dole są dwie hopki oddzielone od siebie. Ja mogę grać , bardzo chętnie. Wyślę ci friend requesta ;p. Cytuj Odnośnik do komentarza
qb3k 946 Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 Trzeba to zrobić tam, gdzie masz taką 'dziurę' i obok ścianę. Czyli pewnie na dole tak jak mówisz . Cytuj Odnośnik do komentarza
Fab3r 4 Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 Szkoda że nie mam golda bo chętnie bym popykał. Dzięki za pomysła z kickflip underflip, faktycznie parę minut i wychodzi prawie za każdym razem i świetnie wygląda . Jak zdejmą mi limit z blueconnecta, to wrzucę na youtube'a serię 5 takich pod rząd na rampie w X-Games. Skate jest po prostu piękny... Cytuj Odnośnik do komentarza
qb3k 946 Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 Skate jest po prostu piękny... Tylko wciąż zbyt mało osób o tym wie. Cytuj Odnośnik do komentarza
BieŃ 923 Opublikowano 9 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2008 Mialem wczoraj wrzucic ale zchlany bylem masakrycznie i problemy mialem z chodzeniem a co dopiero z uploadem na youtube :) W jeden wieczor zmotany..cyfrowka wiec sorry za jakos..celowalem bardziej w realistyke niz w kosmicznie linie enjoy klik Cytuj Odnośnik do komentarza
qb3k 946 Opublikowano 9 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2008 BieŃ świetnie- jak to mawiam 'pure skate spirit' . Jak wy robicie ten kickflip underflip? Z tego, co wywnioskowałem/ wyczytałem trzeba zrobić np. kickflipa i zaraz potem late heelflipa? Dobrze myślę? Niech mnie ktoś oświeci . I jeszcze jedno- czy jest możliwość zhostowania samemu Ranked Match? Chcieliśmy z Pelipe ponabijać achievementy i nie wiedzieliśmy jak to zrobić. Z góry thx za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza
hooki 194 Opublikowano 9 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2008 ~gb3k: dokładnie tak robimy underflipa, a ranked mecza nie zahostujesz. ~BieŃ: greeejt, dobry film i dobra muza. Cytuj Odnośnik do komentarza
marshall 0 Opublikowano 9 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2008 nie wie ktos czy powstaje moze dwojeczka ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Pelipe 236 Opublikowano 9 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2008 kto wie . To jak można "hostować" ranked match? Bo jest achievement za hostowanie ranked matcha, ale co trzeba zrobić w takim razie? Cytuj Odnośnik do komentarza
hooki 194 Opublikowano 9 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2008 "Host with the Most - Host an unranked online session". Cytuj Odnośnik do komentarza
Pelipe 236 Opublikowano 9 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2008 lol, nie zauważyłem. Więc w takim razie, jak można mecz unranked założyć? Cytuj Odnośnik do komentarza
hooki 194 Opublikowano 9 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2008 wbijasz w live w menusach albo w sidekicu, tam unranked session i dalej dowolnie (trick/race/free). Cytuj Odnośnik do komentarza
Pelipe 236 Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 Aha ok. Jeszcze jedno(mam nadzieję, że ostatnie) pytanie z serii "głupie". Co to są te kamienie milowe w achievementach? Cytuj Odnośnik do komentarza
hooki 194 Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 to są "zadania" z tej książki co masz w sidekicku. typu złam 10 kości, zrób każdy trick choć raz i ucieknij ochronie 50 razy. Cytuj Odnośnik do komentarza
qb3k 946 Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 (edytowane) Albo 10 razy każdą kość. Za niektóre 'majlstołnsy' masz pojedyncze achievementy, np. za zrobienie wszystkich tricków. Najgorsze jest dla mnie 3h w no-skate zone, ale wymęczyłem to jakoś i mam wszystkie milestonesy i 100G . Co do skate 2- kiedyś tam w którymś odcinku Gametrailers TV pytali się o to kogoś z EA. Gość się tylko roześmiał. Czyli na bank będzie. EA nie przepuści takiej okazji na zbicie kolejnych $$$. Ale w tym przypadku jak najbardziej chwała im za to! Edytowane 10 Marca 2008 przez qb3k Cytuj Odnośnik do komentarza
hooki 194 Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 dokładnie. nowe miasto, opcja zejścia z dechy, panny do wyboru, jakiś flatlandzik i ja biore z miejsca. hehe Cytuj Odnośnik do komentarza
jiloo 4 Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 dokładnie. nowe miasto, opcja zejścia z dechy, panny do wyboru, jakiś flatlandzik i ja biore z miejsca. hehe dobrze kminisz. jak nie bedzie mozliwosci zmiany plci to sie obraze. a jak znow decha bedzie przyklejona to nog to poprostu porazka. tylko w pierwszej czesci moge im wybaczyc te niedociagniecia. Cytuj Odnośnik do komentarza
qb3k 946 Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 Schodzenie z deski przydatne jest tylko po to żeby wleźć po schodach czy coś także mi tam to niepotrzebne za bardzo. Ja chcę więcej trików, większą (inną) mapę i lekki flatland. Tyle Cytuj Odnośnik do komentarza
BieŃ 923 Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 Darkslide panowie darkslide..... Cytuj Odnośnik do komentarza
jiloo 4 Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 Schodzenie z deski przydatne jest tylko po to żeby wleźć po schodach czy coś także mi tam to niepotrzebne za bardzo. Ja chcę więcej trików, większą (inną) mapę i lekki flatland. Tyle nie chodzi tylko o to do czego schodzenie z deski jest przydatne (a byloby, oj bylo). chodzi o to, ze przy obecnej generacji konsol koles przyklejony na stale do deski to po prostu wiocha i tyle a wiecej wszystkiego to poprostu oczywista kolejnosc rzeczy. bez tego sie nie obedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi