qb3k 946 Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 Chociaż to EA także następna edycja może różnić się od pierwszej nową teksturą kółek i 5 dodatkowymi akcesoriami na lewy nadgarstek . Cytuj Odnośnik do komentarza
elsaint360 1 Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 pytanie: ile bedzie gs za przejscie gry? Cytuj Odnośnik do komentarza
Owiec 281 Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 A ile ma byc i skad mamy wiedziec? Cytuj Odnośnik do komentarza
qb3k 946 Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 Za same zadania, bez dodatkowych rzeczy masz: Year's Best Get the cover of The Skateboard Mag -25G King of the Highway Beat all Races- 20G Hooked Up Earn all 4 Sponsorships- 15G Pro Skater Earn a Pro Model Board-20G X-Games Gold Earn Gold in both X-Games events- 20G Fanboy Beat all the Pros- 50G Photogenic Beat all Photo Challenges- 20G Skater of the Year Get the cover of Thrasher Magazine- 25G Keys to the City Unlock all locations- 30G Contest Pro Beat all Contests- 20G Keep Playing Beat all Challenges- 75G Without Footage it's Fiction Beat all Film Challenges- 20G Z moich 'łobliczeń' wynika, że za te podstawowe jest 340G. Ale nie umiem liczyć także wiesz . Jest jeszcze kilka popierdółek które zrobisz nawet o tym nie wiedząc po 5G. Czyli za przejście i zaliczenie wszystkich challenge' ów masz co najmniej 350G. Niestety, dużo jest dosyć głupich achievów on-line . Cytuj Odnośnik do komentarza
marshall 0 Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 Nie mam duzo tysiakow na koncie ale z tego jednego jestem dumny...wlasnie ze skate. :)Jest duzo swietnych gier na ixa przy ktorych swietnie sie bawilem ale to wlasnie to tej gry wracam najczesciej...czasem na 5 minut byle by wyczesac jakiegos grinda na spocie Cytuj Odnośnik do komentarza
Fab3r 4 Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 Gdyby nie glitch na wykonane tricki, też miaałbym szanse na calaka Próbowałem już 3ma postaciami zrobić wszystkie tricki z książki + rocket air, ni ch*ja... Moje prośby do Skate 2 (na forum skate.share można zgłaszać requesty, oficjalny thread jest do tego): -schodzenie z deski! (schody itp.) -darkslide -poprawić coś z tym, że jak robisz quad kickflip/heelflip i obracasz się, to deska idzie razem z tobą - debilnie to wygląda -lepsze rozpoznawanie grindów (tutaj kiepsko jest skleić np. feeble specjalnie...) -triki w stylu pivot (obrót na manualu), stale. Właściwie to chyba wszystko czego mi do szczęścia potrzeba... Oczywiście poza faktem, że gdzie się da gram laską, a w Skejcie takiej możliwości nie było... Cytuj Odnośnik do komentarza
qb3k 946 Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 Stalle są tylko trza mieć skilla . Wystarczy podjeżdżając do coapingu dać lewą gałkę w dół i jest stal . Może nie ma tam jakichś disasterów itp jak w Tonym ale są. Fajne byłyby jakieś pro stalle i inverty. A grindy powinny zostać, bo są za(pipi)iście realistyczne. Tak jak w realu- musisz dobrze trafić żeby zrobić odpowiedniego grinda. Cytuj Odnośnik do komentarza
jiloo 4 Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 (edytowane) Gdyby nie glitch na wykonane tricki, też miaałbym szanse na calaka Próbowałem już 3ma postaciami zrobić wszystkie tricki z książki + rocket air, ni ch*ja... ja mialem problem z kariera. scenariusz poszedl dalej, a jeden skater (chyba Alex) sie nie odblokowal. ale zrobilem kariere jeszcze raz i za drugim wpadlo -triki w stylu pivot (obrót na manualu) pivot jest. zrob manuala i zrob polobrot lewa galka. tylko nie ma za niego punktow. Edytowane 11 Marca 2008 przez jiloo Cytuj Odnośnik do komentarza
hooki 194 Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 pivot jest. zrob manuala i zrob polobrot lewa galka.tylko nie ma za niego punktow. eee, za reverta jest chyba ze 20. hehe.. Cytuj Odnośnik do komentarza
BieŃ 923 Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 Z nudow sklepalem w godzinke kolejny krotki filmik !pOOf! Cytuj Odnośnik do komentarza
hooki 194 Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 hehe + za ollie nad autem. tak bardziej hardkorowo niż poprzednio. Cytuj Odnośnik do komentarza
Fab3r 4 Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Może jakieś poradniki do sklejania tego typu filmików ? Nagrywam komórką, wszystko mam w 3gp, poza tym chciałbym poucinać poszczególne clipy. Cytuj Odnośnik do komentarza
hooki 194 Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 (edytowane) pisałem wcześniej. ja to robie tak że zapisuje replay, odpalam go potem i nagrywam aparatem. z aparatu na pc i dwa pierwsze filmiki konwersja z mov do wmv i w windows movie maker'ze sklejałem (można docinać, efekty dodawać itp). przy ostatnim filmie załatwiłem sobie lepszy progz do obróbki video bo movie maker zaczął mi się wieszać. i robie teraz w sony vegas cośtamcośtam, milion razy lepszy od movie makera, łyka więcej formatów niż tylko wmv (liczę że z 3gp też sobie poradzi) masa efektów cudów i bajerów a jakiś skomplikowany to on nie jest (tak jak movie maker "prawie" - przeciąg i zostaw, poprzesówaj i save video as..). Edytowane 12 Marca 2008 przez hooki Cytuj Odnośnik do komentarza
Zephi 0 Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 O tak, Sony Vegas + After Effects i mozna stworzyc produkcje godne TVNu :DD Co do nagrywania to najlepiej jakas cyfrowka, koniecznie ze statywem, bo trzymac w rece to mozna wiecie co Cytuj Odnośnik do komentarza
hooki 194 Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 ja tam trzymałem w łapie. to nie jest wesele co by kręcić pół dnia, tylko pare filmików po max 30 sekund. jak się komuś łapy trzęsą to kielicha i ogień, hehe. albo podstawić krzesło, poukładać na nim książki (jak ktoś ma w domu) i tylko wycelować w tv. Cytuj Odnośnik do komentarza
massmedia 0 Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 Sony Vegas... marzenie pokroju oryginalnego corela. Nigdy nie będę miał tego na półce. A piratem programu o wartości 1000 złoty trochę tak dziwnie... Cytuj Odnośnik do komentarza
jiloo 4 Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 Sony Vegas... marzenie pokroju oryginalnego corela. Nigdy nie będę miał tego na półce. A piratem programu o wartości 1000 złoty trochę tak dziwnie... sory za offtop, ale corel (tfu!) to takie (pipi), ze nie chcialbym go miec na polce za darmo. ile ja sie z tym badziewiem nameczylem, jak eps'y spod niego nie chcialy sie naswietlac. pewnie teraz wiele rzeczy poprawili, ale ja wole sie trzymac illustratora. w najgorszym wypadku freehand. a zeby nie byc zupelnie oftopowym. ja pracuje na zupelnie innej platformie (Mac) na ktorej rade daje chocby prosty iMovie. ale ze troche montuje to co oferuje nie do konca mnie zaspokajalo wiec sie szarpnalem na mlodszego brata Final Cut'a - Final Cut Express HD - wypasik. ogolnie przesiadka na montowanie na mac'u byla jedna z moich lepszych decyzji Cytuj Odnośnik do komentarza
massmedia 0 Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 Sony Vegas... marzenie pokroju oryginalnego corela. Nigdy nie będę miał tego na półce. A piratem programu o wartości 1000 złoty trochę tak dziwnie... sory za offtop, ale corel (tfu!) to takie (pipi), ze nie chcialbym go miec na polce za darmo. ile ja sie z tym badziewiem nameczylem, jak eps'y spod niego nie chcialy sie naswietlac. pewnie teraz wiele rzeczy poprawili, ale ja wole sie trzymac illustratora. w najgorszym wypadku freehand. a zeby nie byc zupelnie oftopowym. ja pracuje na zupelnie innej platformie (Mac) na ktorej rade daje chocby prosty iMovie. ale ze troche montuje to co oferuje nie do konca mnie zaspokajalo wiec sie szarpnalem na mlodszego brata Final Cut'a - Final Cut Express HD - wypasik. ogolnie przesiadka na montowanie na mac'u byla jedna z moich lepszych decyzji Ja się bawiłem w szkole w corelu x3 i mi się programik podobał. Nie wart ceny ale zabawka wypaśna. Co do maca to już od dawna myślałem o zakupie, ale niestety to nie ja rządzę kasą w domu... Jak pójdziesz do pracy za 3 lata to sobie kupisz ble, ble. Antyofftop: Bień filmik wypaśny madafaka hardcore skate. Yeah right Cytuj Odnośnik do komentarza
Fab3r 4 Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 (edytowane) Dobra, bawię się w klejenie filmu - na razie mam minutę z 5 scenek Cholerny minus, że tylko 8 replayów można mieć w skejcie, tak to muszę na bieżąco teraz nagrać coś ciekawego. Edytowane 13 Marca 2008 przez Fab3r Cytuj Odnośnik do komentarza
qb3k 946 Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 Ostatnio jak grałem jakoś tak z rana w skate (bodajże koło 10, 11) to było tak mało ludzi, że od razu brało mnie na hosta w ranked matchach. Jakby ktoś był zainteresowany to można 'powymieniać' się achievami jutro ze mną tak od 13. Jak tylko uda mi się dostać hosta, zapraszam do gry i jazda . Nawet jak nie uda nam się z wygrywaniem iluś tam meczów to zawsze milej jest 'expić' z rodakami, a nie śpiewającymi hamburgerami, isn't it? Cytuj Odnośnik do komentarza
jiloo 4 Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 nie da sie zaprosic do meczu rankingowego. imho. Cytuj Odnośnik do komentarza
Owiec 281 Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 Ale co to za problem ,wejsc o danej porze wszyscy na np. spot race ,gdzie nie za duzo osob gra Cytuj Odnośnik do komentarza
Fab3r 4 Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 Moje pierwsze dzieło : nie umywa się do waszych, ale starałem się żeby nie wyszło lamersko Cytuj Odnośnik do komentarza
jiloo 4 Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 Ale co to za problem ,wejsc o danej porze wszyscy na np. spot race ,gdzie nie za duzo osob gra pewnie, zaden dla tych ktorzy o 13 siedzia w domach ;p a tak na serio qb3k pisal o zapraszaniu do gry, wiec prostuje, ze sie raczej nie da. ale jak pisze - raczej - nie probowalem. np. w takim Army of Two od EA mozna zapraszac do rankingow. Cytuj Odnośnik do komentarza
qb3k 946 Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 E to nie wiedziałem . (pipi)efka... Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi