Gość _Be_ Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Mapy, tryby, kampanię singlowa, dedyki oraz dodatkowe acziki hyhy. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 595 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 (edytowane) jak ja nienawidze tego, co się z tą branżą stało zaplac za golda, zaplac z plusa, zaplac za gre, a potem za season passa do niej i całą reszte pierdół rozbój w biały dzień Edytowane 28 Kwietnia 2014 przez maciucha 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bosu 15 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 jak ja nienawidze tego, co się z tą branżą stało zaplac za golda, zaplac z plusa, zaplac za gre, a potem za season passa do niej i całą reszte pierdół rozbój w biały dzień Przydałby się t 800, który przeniósłby się w czasie i zlikwidował pomysłodawcę zbroi dla konia xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Rozbój ale to girsy i raz zrobiłem wyjątek. Pierwsze dlc kupione przeze mnie Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 786 Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 (edytowane) jak ja nienawidze tego, co się z tą branżą stało zaplac za golda, zaplac z plusa, zaplac za gre, a potem za season passa do niej i całą reszte pierdół rozbój w biały dzień A na cebulaków czy piratów się narzeka. Osobiście również nie popieram tego drugiego, ale radzić sobie można z takimi rzeczami jak SP, DLC i inne po prostu kupując gry tanio. Wyczekać, nie poddawać się hype'owi i skubać promocje za każdym razem kiedy coś nas interesuje. Tym sposobem można kupować gierki po ich faktycznej wartości - 100 zł i nie więcej. A, i dobrze mieć kolegów, którzy nie żałują niczego. Ostatnio z 10 gierek tak zaliczyłem. Jedynym wyjątkiem, jak wspomniał Grzegorzo są Gearsy. Tam nie zastanawiałem się nawet przez chwilę. Edytowane 29 Kwietnia 2014 przez Yap Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 (edytowane) Sęk w tym, że ten Season Pass w Girsach 3 za te 50 zł daje więcej zawartości niż ma niejedna gra na starcie, więc nie ma co stękać. A i sama podstawka nówka w folii chodzi po 60 zł. Edytowane 29 Kwietnia 2014 przez DonSterydo Cytuj Odnośnik do komentarza
qvstra 3 210 Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Po 4 latach grania na kierownicach Logitecha chyba bym zwymiotował jakbym miał grac w wyścigi na padzie. maciucha kupuj Forze Horizon i nie pyerdol, ze nie bedziesz gral na padzie, bo na nim w Horizon gra sie swietnie. No i to zdecydowanie top 3 samochodowek poprzedniej generacji. Uwierz mi, ze nie pozalujesz. Oprocz tego wszystkie Girsy (i nie sluchaj, ze Judgement to crap i nie warto, bo to nieprawda i Locustow miazdzy sie na 1000 kawalkow tak samo przyjemnie jak w poprzednich czesciach), Wiedzmin 2, Halo, Alan Wake i Fable 2. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 595 Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 qvstra, grałeś kiedyś chociaż na Logitechu DFGT albo G25/G27? serio żadne wyścigi na padzie nie dają mi już ani troche zabawy Cytuj Odnośnik do komentarza
qvstra 3 210 Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Od dwoch lat na PS3 gram na DFGT, a gdy gram w simy (glownie LFS) na PC podlaczam dwie kierownice i mam zestaw jak w G25/27, wiec wiem co mowie. Horizon to jak mowilem jedna z najlepszych samochodowek ever. Dodatkowo masz swietny model jazdy, ktory od tego 'symulacyjnego' z Forzy 4 rozni sie glownie zwiekszona przyczepnoscia opon i jezdzac z wylaczonymi asystami daje niesamowite poklady zabawy. Ja tez srednio lubie grac w gry wyscigowe na padzie, ale w Horizon gra sie po prostu swietnie. Tym bardziej, ze pad od X360 > kamien > DS3 jesli chodzi o samochodowki, glownie za sprawa prawdziwych triggerow, wiec mozesz smialo uderzac w ta czesc Forzy. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 17 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 Miałem Red Dead Redemption, ale po zrobieniu 100% sprzedałem. Teraz chciałbym wrócić do historii Marstona i zastanawiam się czy wybrać edycje GOTY czy Undead Nightmare na płycie (gdzie są ponoć wszystkie dodatki). Czy w UD można nabijac achievementy z multi z podstawy? Cytuj Odnośnik do komentarza
mikepointdotty 25 Opublikowano 10 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Czy orientuje się ktoś jak to jest z wydaniami Mass Effect 1 z UK? Czy wersja z M59 00067 (numer podany na grzbiecie pudełka) posiada polskie napisy w grze? Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 10 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 tak, posiada Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 074 Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 (edytowane) Fable (czyt. Fable) to dobra gierka - część 2 albo 3? Sprawdzam te wszystkie iXowe exy i na razie bida ;< down: dzięki, masz plusa + Edytowane 7 Sierpnia 2014 przez stoodio Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 967 Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 kwestia gustu. ograłem obie, dają radę. 2 bardziej mi podeszła ale może przez to, że to pierwszy kontakt z tą serią i w ogóle gatunkiem jako tako. za mały hajs warto wyrwać i ograć bo gra ma swój klimat i urok. nie żałuję godzin spędzonych w obu częściach. w sumie przed przesiadką na xbone chcę jeszcze Anniversary zaliczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Dokładnie tak jak Colin napisał. Ciekawa przygoda z angielskim humorem. Gdzieś widzialem zestawy Fable II + III. Również nie żałuję czasu spędzonego w Albionie, w sumie do dziś pamiętam wybory z "trójki", dla mnie bardziej angażujące niż te w ME Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Sprawdzam te wszystkie iXowe exy i na razie bida ;< A co sprawdziłeś póki co? Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 anniversary ma problemy z frameratem czy jakiś patch to naprawia? bo od jakiegoś czasu chodzi mi po głowie powrót do albionu, ale chyba jednak lepszym rozwiązaniem byłoby lost chapters na blaszce. Cytuj Odnośnik do komentarza
MiK86 4 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 anniversary ma problemy z frameratem czy jakiś patch to naprawia? bo od jakiegoś czasu chodzi mi po głowie powrót do albionu, ale chyba jednak lepszym rozwiązaniem byłoby lost chapters na blaszce. Nie odpalisz na win7. Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 to nie problem. to jak z tym anniversary? Cytuj Odnośnik do komentarza
AqUA24 0 Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Chciałem sobie kupić fife 14 na xboxa, jednak najtańsze używki to kwestia co najmniej 70 złotych, jednak mam pewność dobrej zabawny w multi. Pes (nówka) kosztuje 49 złoty, jednak nei wiem jak wygląda sprawa z multiplayerem. Ma ktoś? Dużo ludzi gra? Cytuj Odnośnik do komentarza
mikepointdotty 25 Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Wie ktoś czy Alan Wake z niemiecką okładką (wydanie PAL 73H00018) posiada polskie napisy w grze? Pytam, bo mam okazję kupić grę w markecie za niewielkie pieniądze w Niemczech. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Chciałem sobie kupić fife 14 na xboxa, jednak najtańsze używki to kwestia co najmniej 70 złotych, jednak mam pewność dobrej zabawny w multi. Pes (nówka) kosztuje 49 złoty, jednak nei wiem jak wygląda sprawa z multiplayerem. Ma ktoś? Dużo ludzi gra? Pes ma skopany online i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza
Luqat 966 Opublikowano 16 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 (edytowane) Jako, że przymierzam się do X360 - głównie dla exów, przede wszystkim Forzy - pytanie. Od której części zacząć? 2,3 czy od razu kupić 4? Nie chodzi nawet o koszt tych gier bo obecnie to są groszowe sprawy, a bardziej o czas, który jak każdy mam ograniczony i "sens", tzn. czy są bardzo duże różnice w gameplayu (pomijam grafikę, bo to oczywiste ) Zatem czy warto kupować wszystkie części i przechodzić kolejno czy zakupić tylko np. ostatnią (Horizon pomijam bo to inna bajka i również się zaopatrzę). Czy w którejś części np. model jazdy/fizyka/AI wyróżnia się bardziej? Jak z karierą - długością, różnorodnością? Miałem okazję pograć tylko chwilę u kumpla w 3 (szybki wyścig) i bardzo mi się podobało. No i mam także Forzę 1, którą właśnie powoli zaliczam i jest całkiem spoko (chociaż już trochę niedzisiejsza i męcząca - powtarzanie tych samych tras nuży, no i wystarczy, że przeciwnik lekko dotknie w tył auta i już spin). No i jak wygląda kwestia onlajn? Grają ludzie jeszcze? Jeśli tak, to czy "po ludzku" czy uprawiają DD? Dodatkowo prosiłbym o polecenie innych wartych uwagi exów (poza oczywistymi GoW, Halo, Alanem) jak również - a może przede wszystkim - cyfrówek/indyków , bo pamięć już nie ta Na pewno będę chciał ograć Shadow Complex i Deadlight. Z góry dzięki za odpowiedzi Edytowane 16 Października 2014 przez Luqat Cytuj Odnośnik do komentarza
Kondeer 34 Opublikowano 16 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 Generalnie Forza z części na część staje się coraz lepsza...jest coraz ładniej, wszystkiego więcej i lepiej. Myślę że nic nie stracisz jak pominiesz 2 i 3. Ale jeżeli jesteś ultra fanem wyścigów to bierz wszystkie, bo jak wspomniałeś, te gry są teraz bajecznie tanie. A z exów polecam Wiedźmina 2, o ile nie przechodziłeś na PC. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 16 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 (edytowane) Ekspertem nie jestem bo wolę arcade, ale myśle, że 4 i 3 możesz sobie sprawdzić. Z Forzami jest tak, że one naprzemian wychodzą raz lepsze, raz gorszę czyli Forza 1 super, cudo, 2 gorsza, 3 lepsza, 4 gorsza, ale 5 już się wyłamała z tej zasady i jest gorsza. Ja bym grał najpierw 4 GOTY i 3 ewentualnie. Z indykow cyfrówek to nie wiem jakie ograleś na ps3, ale koniecznie -Super Meat Boy -Limbo -Fez -Mark of the Ninja -Trials Evolution oraz HD -Braid -Geometry Wars 2 -Splosion Man -Bastion -Outland Edytowane 16 Października 2014 przez _Be_ Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi