Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Jaką grę wybrać?

Featured Replies

Opublikowano

W Forze 3 na pewno grają ludzie online (sam jeszcze jeżdżę). Nie zgodzę się, że 4 jest gorsza. (Ma m.in. widok z kokpitu podczas grania na splicie, 3 nie. (pipi)a ale fajna. Poza tym jest mniej sterynna niż 3)

Oczywiście musisz spr Horizona.

Poza tym Halo Wars, Castle Crashers. Jak sobie coś jeszcze przypomnę, napiszę.

• Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Wyświetleń 533,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Moze nie jRPG, ale polecam Dark Souls. Godziny ZAJE.BISTEJ zabawy gwarantowane.      

• Ale z Burnoutem uważaj, jeśli lubisz tę serię. Ja, zakochany w niej, szczególnie w genialnym B3, kupiłem Paradise i się zawiodłem. Porobiłem kilka wyścigów, szczególnie z Road Rage i odłożyłem, nie ma

• NIE

Opublikowano

Jeżeli chodzi o Forza Motorsport to koniecznie od części 3. Część 4 ma trochę inne podejście do kariery, a w 3 jest np. później bardzo dużo długich wyścigów. Opłaca się grać w obie części. Z racerów do tego obowiązkowo Horizon + PGR4.

Opublikowano

Z gier exclusive to jeszcze warto:

Condemned i Beautiful Katamari, obie gry jednak są mocno specyficzne - obadaj.

Jeśli lubisz RPG to jest jeszcze Lost Odyssey - mój kumpel zachwycał się tym na potegę, jednak to nie "moja" kategoria.

Z arcade to jeszcze fajne było N+.

Opublikowano

W Burnouty na PS2 zagrywałem się sporo. Warto brać Paradise? Jest obecnie za niecałe 24 zł na marketplace.

Dodam, że z wyścigów na tej generacji ograłem jedynie pierwszą Forzę Horizon, także wielkim fanem tego gatunku nie jestem. :)

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Bierz od razu. Paradise jedną z najlepszych arcade tej generacji. Na splicie to już w ogóle bajka na Za koszt sześciopaka opłaca się fchyj

Opublikowano

Mi nie podeszło. Open world w burnoucie mi w ogóle nie pasuje.

Opublikowano

U mnie tak samo. Mimo, że gra jest bardzo fajna i świetnie wygląda do dziś, to jednak wolę "system" z innych Burnoutów. Dla mnie najlepsza 3:Takedown.

No i dzięki panowie za propozycje. Na pewno część z nich na pewno obadam jak już kupię konsolę. Niektóre już mam na PS3, a niektóre jak np. rpg to nie moja bajka. Niemniej jednak dzięki raz jeszcze  :sorcerer:

Edytowane przez Luqat

Opublikowano

Znaczy miasto samo sobie jest fajne, ale co z tego jak nie mam przyjemności z jego odkrywania jak trzeba jezdzić randomowymi furami bez wnętrz (tak wiem, że to burnout dlatego twierdze, że open world to nie dla tej serii) - Forza Horizon mnie rozpiesciła tak, że już innej wersji wyścigów z otwartym światem nie łykam. Dla mnie od Paradise duuuuużo lepszy jest NFS Hot Pursuit w wersji PC najlepiej bo ma 60fpsów.

Opublikowano

Widzę, że Alice: Madness Returns jest w promocji. Warto brać?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Tak są legalne.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Metro warte ogrania? teraz chyba za parę złotych można wyrwać, a klimat wydaje się interesujący. 

Metro Last Light to nowa część czy dodatek?

Opublikowano

To sequel do 2033 - ja narazie grałem tylko w 2033, a LL czeka sobie, ale ponoć jest lepsze a już 2033 jest spoko więc myśle, że warto.

Opublikowano

Metro warte ogrania? teraz chyba za parę złotych można wyrwać, a klimat wydaje się interesujący. 

Metro Last Light to nowa część czy dodatek?

Jak coś na One wyszła paczka 2033 i LL. Jeżeli będziesz chciał niedługo kupić nex gena to pomyśl

Opublikowano

chcialbym pograc w jakas gre o drugiej wojnie swiatowej, z tego co kojarze to sa trzy: CoD2, CoD3, i MoH - ktora wybrac? TYLKO singiel

niewiem czy interesuje cię III wojna światowa, jeśli tak to polecam CoD:MW3

Opublikowano

Nie wiem za bardzo gdzie umieścić to pytanie, więc daję tutaj. Chce w końcu nadrobić zaległości i ograć Halo 4, pytaniem jest czy polski dubbing w grze odpala się na zasadzie ustawienia regionu w konsoli czy zależy od zakupu wersji PL? Bo nie wiem czy mam szukać wydania angielskiego czy olać i brać polską.

Opublikowano

Batman Arkham Origins czy Mafia II?

Jeśli chodzi o Arkham Origins, to nie śledziłem żadnych informacji o nim, nie oglądałem zwiastunów itd. I pytanie, czy gacek trzyma poziom poprzednich części?

A co do Mafii, to po GTA V szukam czegoś z poważną fabułą. Mafia II spełni moje oczekiwania? I czy brać wersję z dodatkami?

Opublikowano

Jeśli chodzi o Arkham Origins, to nie śledziłem żadnych informacji o nim, nie oglądałem zwiastunów itd. I pytanie, czy gacek trzyma poziom poprzednich części?

A co do Mafii, to po GTA V szukam czegoś z poważną fabułą. Mafia II spełni moje oczekiwania? I czy brać wersję z dodatkami?

Jeżeli lubisz serię Arkham, to Origins jest pozycją obowiązkową. Bardzo udana część, świetnie nakreślona postać Jokera. Do tego obowiązkowo dodatek z Mr. Freeze :)

Opublikowano

Uszaty trzyma poziom, ale jak grałeś w poprzedniczki, możesz czuć przesyt. Natomiast Mafie II gorąco polecam. Zupełnie inna pozycja niż GTA. Ma swój klimat i urok. Konkretną reedycję brałbym bez wahania. Świetna pozycja, aż skusiłem się na platynę. Dodatki możesz sobie w ostatecznym rozrachunku darować.

Opublikowano

Na tapecie Dishonored i Tomb Raider.

Co wybrać pierwsze?

Opublikowano

To pierwsze. Nie zawiedziesz sie. Lara to rowniez fajny kawal kodu, ale Dihonored daje wiecej frajdy.