Grzegorzo 1 411 Opublikowano 16 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 W Forze 3 na pewno grają ludzie online (sam jeszcze jeżdżę). Nie zgodzę się, że 4 jest gorsza. (Ma m.in. widok z kokpitu podczas grania na splicie, 3 nie. (pipi)a ale fajna. Poza tym jest mniej sterynna niż 3) Oczywiście musisz spr Horizona. Poza tym Halo Wars, Castle Crashers. Jak sobie coś jeszcze przypomnę, napiszę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 17 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 Jeżeli chodzi o Forza Motorsport to koniecznie od części 3. Część 4 ma trochę inne podejście do kariery, a w 3 jest np. później bardzo dużo długich wyścigów. Opłaca się grać w obie części. Z racerów do tego obowiązkowo Horizon + PGR4. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zimol 85 Opublikowano 18 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Z gier exclusive to jeszcze warto: Condemned i Beautiful Katamari, obie gry jednak są mocno specyficzne - obadaj. Jeśli lubisz RPG to jest jeszcze Lost Odyssey - mój kumpel zachwycał się tym na potegę, jednak to nie "moja" kategoria. Z arcade to jeszcze fajne było N+. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 (edytowane) W Burnouty na PS2 zagrywałem się sporo. Warto brać Paradise? Jest obecnie za niecałe 24 zł na marketplace. Dodam, że z wyścigów na tej generacji ograłem jedynie pierwszą Forzę Horizon, także wielkim fanem tego gatunku nie jestem. Edytowane 21 Października 2014 przez Humulin Cytuj Odnośnik do komentarza
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Bierz od razu. Paradise jedną z najlepszych arcade tej generacji. Na splicie to już w ogóle bajka na Za koszt sześciopaka opłaca się fchyj Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Mi nie podeszło. Open world w burnoucie mi w ogóle nie pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Luqat 966 Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 (edytowane) U mnie tak samo. Mimo, że gra jest bardzo fajna i świetnie wygląda do dziś, to jednak wolę "system" z innych Burnoutów. Dla mnie najlepsza 3:Takedown. No i dzięki panowie za propozycje. Na pewno część z nich na pewno obadam jak już kupię konsolę. Niektóre już mam na PS3, a niektóre jak np. rpg to nie moja bajka. Niemniej jednak dzięki raz jeszcze Edytowane 21 Października 2014 przez Luqat Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Znaczy miasto samo sobie jest fajne, ale co z tego jak nie mam przyjemności z jego odkrywania jak trzeba jezdzić randomowymi furami bez wnętrz (tak wiem, że to burnout dlatego twierdze, że open world to nie dla tej serii) - Forza Horizon mnie rozpiesciła tak, że już innej wersji wyścigów z otwartym światem nie łykam. Dla mnie od Paradise duuuuużo lepszy jest NFS Hot Pursuit w wersji PC najlepiej bo ma 60fpsów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Grzes!ek 37 Opublikowano 24 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Widzę, że Alice: Madness Returns jest w promocji. Warto brać? Cytuj Odnośnik do komentarza
Grzes!ek 37 Opublikowano 8 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Przeglądam teraz allegro i widzę, że Tomb Raider jest w bardzo korzystnej cenie. Tylko teraz takie pytanko, może głupie, ale wolę się upewnić. Te kody są legalne, nie ma żadnego ryzyka wyłapania bana? http://allegro.pl/tomb-raider-pl-xbox-live-automat-24-7-wys-3min-i4769316172.html Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 8 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Tak są legalne. Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Metro warte ogrania? teraz chyba za parę złotych można wyrwać, a klimat wydaje się interesujący. Metro Last Light to nowa część czy dodatek? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 To sequel do 2033 - ja narazie grałem tylko w 2033, a LL czeka sobie, ale ponoć jest lepsze a już 2033 jest spoko więc myśle, że warto. Cytuj Odnośnik do komentarza
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Metro warte ogrania? teraz chyba za parę złotych można wyrwać, a klimat wydaje się interesujący. Metro Last Light to nowa część czy dodatek? Jak coś na One wyszła paczka 2033 i LL. Jeżeli będziesz chciał niedługo kupić nex gena to pomyśl 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
BananeqGaming 0 Opublikowano 5 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 chcialbym pograc w jakas gre o drugiej wojnie swiatowej, z tego co kojarze to sa trzy: CoD2, CoD3, i MoH - ktora wybrac? TYLKO singiel niewiem czy interesuje cię III wojna światowa, jeśli tak to polecam CoD:MW3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Okie from Muskogee 2 847 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 ... Cytuj Odnośnik do komentarza
Kondeer 34 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Nie wiem za bardzo gdzie umieścić to pytanie, więc daję tutaj. Chce w końcu nadrobić zaległości i ograć Halo 4, pytaniem jest czy polski dubbing w grze odpala się na zasadzie ustawienia regionu w konsoli czy zależy od zakupu wersji PL? Bo nie wiem czy mam szukać wydania angielskiego czy olać i brać polską. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 786 Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Krotko, szukaj wersji angielskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Grzes!ek 37 Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Batman Arkham Origins czy Mafia II? Jeśli chodzi o Arkham Origins, to nie śledziłem żadnych informacji o nim, nie oglądałem zwiastunów itd. I pytanie, czy gacek trzyma poziom poprzednich części? A co do Mafii, to po GTA V szukam czegoś z poważną fabułą. Mafia II spełni moje oczekiwania? I czy brać wersję z dodatkami? Cytuj Odnośnik do komentarza
maciekww28 848 Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 mafia 2, bez dodatków 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Batman Arkham Origins czy Mafia II? Jeśli chodzi o Arkham Origins, to nie śledziłem żadnych informacji o nim, nie oglądałem zwiastunów itd. I pytanie, czy gacek trzyma poziom poprzednich części? A co do Mafii, to po GTA V szukam czegoś z poważną fabułą. Mafia II spełni moje oczekiwania? I czy brać wersję z dodatkami? Jeżeli lubisz serię Arkham, to Origins jest pozycją obowiązkową. Bardzo udana część, świetnie nakreślona postać Jokera. Do tego obowiązkowo dodatek z Mr. Freeze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sylvan Wielki 4 533 Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Batman Arkham Origins czy Mafia II? Jeśli chodzi o Arkham Origins, to nie śledziłem żadnych informacji o nim, nie oglądałem zwiastunów itd. I pytanie, czy gacek trzyma poziom poprzednich części? A co do Mafii, to po GTA V szukam czegoś z poważną fabułą. Mafia II spełni moje oczekiwania? I czy brać wersję z dodatkami? Uszaty trzyma poziom, ale jak grałeś w poprzedniczki, możesz czuć przesyt. Natomiast Mafie II gorąco polecam. Zupełnie inna pozycja niż GTA. Ma swój klimat i urok. Konkretną reedycję brałbym bez wahania. Świetna pozycja, aż skusiłem się na platynę. Dodatki możesz sobie w ostatecznym rozrachunku darować. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Zimol 85 Opublikowano 12 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Na tapecie Dishonored i Tomb Raider. Co wybrać pierwsze? Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 786 Opublikowano 12 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 To pierwsze. Nie zawiedziesz sie. Lara to rowniez fajny kawal kodu, ale Dihonored daje wiecej frajdy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 12 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Według mnie na początek Larę, Dishonored jest dość ciekawy, ale rozkręca się dopiero pod koniec gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi