Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Z tych najbardziej znanych batonów to właśnie mars jest dla mnie najgorszy. Praktycznie nie do zjedzenia.

Nie ma to jak klasyczne prince polo. Ewentualnie snickers zapijany energetyczkiem :cool:

• Odpowiedzi 287
  • Wyświetleń 66,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Papita.  Niby mały, budżetowy batonik a mogę to jeść bez przerwy i nie mam dość. Idealna kompozycja.  

• Maja pringles po 6zl, jak na polskie realia dobra cena.   takie coś w żabce dorwałem

• Kenny tJJger
    Kenny tJJger

Dobra. Baton knoppers to król. Z gorzką kawą z mlekiem jest niemal okruchem rajskich rozkoszy. Polecam sprawdzić - świetnie się chrupie i to nugatowe nadzienie. Całość zabija trochę czekolada z wierzc

Opublikowano

Tez mnie dziwi ze krupek propsuje marsa. Nawet dla mnie to jest cukrowy ulepek. Ten nugat i karmel plus slodka czekolada... Bez jakiejs gorzkiej herbaty to bym dzis nie zjadl. Milkyway tez mocno cukrem yebie ale jest mniejszy i wiecej w nim powietrza (bo plywa w mleku :) )

Opublikowano
4 minuty temu, Mejm napisał:

Ten nugat i karmel

To je to. Choć zjem i jestem zaspokojony na długo.

Opublikowano

No w sumie ja mam tak z bezami. Czysty cukier w bialku a ja moge jesc i jesc. Nie potrzafie tego wytlumaczyc.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Papita.  Niby mały, budżetowy batonik a mogę to jeść bez przerwy i nie mam dość. Idealna kompozycja.

4_max.jpg

Edytowane przez Arm9_Team

Opublikowano

Żabka, Dino z tego co pamiętam, ale ostatnimi czasy biorę zapasy na allegro ze smartem. Różnie jest z dostępnością w sklepach. 

Opublikowano

W każdej Żabce to widziałem.

Przy okazji polecam też sprawdzić nowego Liona, nie aż taki słodki, całkiem ok.

Edytowane przez krupek

Opublikowano

To ja tez dodam, ze również w Spar. Trzy rodzaje widzialem, z tofi, mleczny i chyba z kokosem.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Już o nim pisałem, ale niech każdy idzie i sprawdzi ten nadbaton / nadwafel. Widzę, że już oficjalnie wchodzi do Polszy do sklepów. Ta chrupkość, ten krem, ta czekolada. Coś niesamowitego. 10/10, GOTY, zupełnie jakby aniołki pieściły nasze podniebienie. :banderas:

dare-dark-wafers_304_psb.png

Opublikowano

To byś chociaż napisał gdzie go dostać. 

Opublikowano

Pisał że w delikatesach Centrum, czyli starym EKO.

No właśnie w eko niby czuć komunę, ale mają craftowe piwka, czy jakieś niszowe batony. Musisz się tam udać Bartek czym prędzej :lapka:

Opublikowano

Nie mam czegoś takiego jak EKO. 

Opublikowano
26 minut temu, _Be_ napisał:

Nie mam czegoś takiego jak EKO. 

Bo teraz zmienili imidż

IMGP4290.jpg

Opublikowano

Ok ale jak patrze na mapę w delikatesy centrum są wszędzie tylko nie w centrum. 

Opublikowano
5 godzin temu, _Be_ napisał:

To byś chociaż napisał gdzie go dostać. 

Widziałem w Centrum, Lewiatanie i lokalnych osiedlówkach, mają już oficjalnie stronę po polsku więc myślę, że powinny być ogólnie dostępne raczej. 

Opublikowano

Eh myślałem, że jest z gorzką 

Opublikowano

comment_j0UkGsTxh5E6gcWJibEkEifXArw6mYlH

Pamiętacie to?

Jakie było moje zdziwienie, gdy zobaczyłem nową edycję w Dealz w poznańskiej Avenidzie. Dwa czteropaki kupione z miejsca. Smak dzieciństwa. Sztosik.

pol_pl_Cadbury-Picnic-789_1.jpg

Opublikowano

Kupowane za czsow SP w makro na pudelka, codziennie jeden do szkoly (plus karotka, pamieta ktos?) i dwa w domu. Dzis starym za takie cos by pewnie odebrano prawa rodzicielskie.

No i fabryka cadbury jako jedna z pierwszych osiedlila sie na wroclawskich bielanach.

Opublikowano

Dobrze wiedzieć, że jeszcze gdzieś w PL można Picnici dostać. Ostatnio je na Fuerteventurze widziałem i też się rzuciłem xd

COEy4xO.jpg

Opublikowano
10 godzin temu, Mejm napisał:

Kupowane za czsow SP w makro na pudelka, codziennie jeden do szkoly (plus karotka, pamieta ktos?) i dwa w domu. Dzis starym za takie cos by pewnie odebrano prawa rodzicielskie.

No i fabryka cadbury jako jedna z pierwszych osiedlila sie na wroclawskich bielanach.

I cyk cukrzyca

Opublikowano

Oblecialem auchan, pip, zabke i lewiatana i nigdzie batona od Rudioka :/