Opublikowano 11 marca 20196 l Z tych najbardziej znanych batonów to właśnie mars jest dla mnie najgorszy. Praktycznie nie do zjedzenia. Nie ma to jak klasyczne prince polo. Ewentualnie snickers zapijany energetyczkiem
Opublikowano 11 marca 20196 l Tez mnie dziwi ze krupek propsuje marsa. Nawet dla mnie to jest cukrowy ulepek. Ten nugat i karmel plus slodka czekolada... Bez jakiejs gorzkiej herbaty to bym dzis nie zjadl. Milkyway tez mocno cukrem yebie ale jest mniejszy i wiecej w nim powietrza (bo plywa w mleku )
Opublikowano 11 marca 20196 l 4 minuty temu, Mejm napisał: Ten nugat i karmel To je to. Choć zjem i jestem zaspokojony na długo.
Opublikowano 11 marca 20196 l No w sumie ja mam tak z bezami. Czysty cukier w bialku a ja moge jesc i jesc. Nie potrzafie tego wytlumaczyc.
Opublikowano 7 kwietnia 20196 l Papita. Niby mały, budżetowy batonik a mogę to jeść bez przerwy i nie mam dość. Idealna kompozycja. Edytowane 7 kwietnia 20196 l przez Arm9_Team
Opublikowano 7 kwietnia 20196 l Żabka, Dino z tego co pamiętam, ale ostatnimi czasy biorę zapasy na allegro ze smartem. Różnie jest z dostępnością w sklepach.
Opublikowano 7 kwietnia 20196 l W każdej Żabce to widziałem. Przy okazji polecam też sprawdzić nowego Liona, nie aż taki słodki, całkiem ok. Edytowane 7 kwietnia 20196 l przez krupek
Opublikowano 8 kwietnia 20196 l To ja tez dodam, ze również w Spar. Trzy rodzaje widzialem, z tofi, mleczny i chyba z kokosem.
Opublikowano 21 maja 20195 l Już o nim pisałem, ale niech każdy idzie i sprawdzi ten nadbaton / nadwafel. Widzę, że już oficjalnie wchodzi do Polszy do sklepów. Ta chrupkość, ten krem, ta czekolada. Coś niesamowitego. 10/10, GOTY, zupełnie jakby aniołki pieściły nasze podniebienie.
Opublikowano 21 maja 20195 l Pisał że w delikatesach Centrum, czyli starym EKO. No właśnie w eko niby czuć komunę, ale mają craftowe piwka, czy jakieś niszowe batony. Musisz się tam udać Bartek czym prędzej
Opublikowano 21 maja 20195 l 26 minut temu, _Be_ napisał: Nie mam czegoś takiego jak EKO. Bo teraz zmienili imidż
Opublikowano 21 maja 20195 l Ok ale jak patrze na mapę w delikatesy centrum są wszędzie tylko nie w centrum.
Opublikowano 21 maja 20195 l 5 godzin temu, _Be_ napisał: To byś chociaż napisał gdzie go dostać. Widziałem w Centrum, Lewiatanie i lokalnych osiedlówkach, mają już oficjalnie stronę po polsku więc myślę, że powinny być ogólnie dostępne raczej.
Opublikowano 21 maja 20195 l http://livingonmyown.pl/2019/01/11/eti-dare-to-enjoy/ damn, chce to. @_Be_ batonik ma mleko (w proszku). Jesz to, czy unikasz?
Opublikowano 21 maja 20195 l Pamiętacie to? Jakie było moje zdziwienie, gdy zobaczyłem nową edycję w Dealz w poznańskiej Avenidzie. Dwa czteropaki kupione z miejsca. Smak dzieciństwa. Sztosik.
Opublikowano 21 maja 20195 l Kupowane za czsow SP w makro na pudelka, codziennie jeden do szkoly (plus karotka, pamieta ktos?) i dwa w domu. Dzis starym za takie cos by pewnie odebrano prawa rodzicielskie. No i fabryka cadbury jako jedna z pierwszych osiedlila sie na wroclawskich bielanach.
Opublikowano 21 maja 20195 l Dobrze wiedzieć, że jeszcze gdzieś w PL można Picnici dostać. Ostatnio je na Fuerteventurze widziałem i też się rzuciłem xd
Opublikowano 22 maja 20195 l 10 godzin temu, Mejm napisał: Kupowane za czsow SP w makro na pudelka, codziennie jeden do szkoly (plus karotka, pamieta ktos?) i dwa w domu. Dzis starym za takie cos by pewnie odebrano prawa rodzicielskie. No i fabryka cadbury jako jedna z pierwszych osiedlila sie na wroclawskich bielanach. I cyk cukrzyca