Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

W co AKTUALNIE gracie?

Featured Replies

Opublikowano

Aktualnie pykam w Mercenaries Playground of Destruction.

Potem może w Splinter Cell Chaos Theory.

• Odpowiedzi 951
  • Wyświetleń 224,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• GTA: San Andreas       Najbardziej rozbudowane GTA w historii i ostatnie (moim skromnym, ale zawsze słusznym zdaniem  ) tak dobre. Nie ma co się sprzeczać, w dniu premiery ta

• Tytuł przyprawiający o ciarki na plecach. Koszmar, którego nie da się zapomnieć. Jeden z najbardziej przerażających, przygnębiających, najdojrzalszych horrorów w dziejach i to nie tylko na skalę gier

• Jest magia PS2 jak tylko uruchomi sie konsole. Ciezko jest na poczatku znaleźć dobry kąt wychylen dla Neg-Con'a ale juz powoli idzie mi coraz lepiej. Chce zaliczyc cała gre tym padem. Jest za(pipi)isc

Opublikowano

Nie ilość a jakość...

Ilość i jakość niekoniecznie muszą ze sobą kolidować ;] . Pamiętam kiedy sam przechodziłem ósmego Dragona, było to na wakacje i prawie połowa tego okresu poszła na skończenie tej gry. Oczywiście plany zaliczenia innych erpegów spaliły przez to na panewce. Nie żebym jednak żałował...

- Silent Hill:4

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

GTA:SA (zaciałem sie na misji u Zero - gdzie trzeba latac RC-kiem i wytłuc kurierow :) nigdy nie starczy mi paliwa ; / )

no i Godfather :)

a czasami z nudow to i crash wrath of cortex sie nawinie

Opublikowano

GTA:SA (zaciałem sie na misji u Zero - gdzie trzeba latac RC-kiem i wytłuc kurierow :) nigdy nie starczy mi paliwa ; / )

Misje u Zero nie zaliczają się do głównych misji,są to dodatkowe misje, nie potrzebne do skończenia głównego wątku fabularnego :thumbsup:

Opublikowano

a no i jeszcze Driver : PL ;)

Misje u Zero nie zaliczają się do głównych misji,są to dodatkowe misje, nie potrzebne do skończenia głównego wątku fabularnego :thumbsup:

wiem. ale jesli juz konczyc gre to wszysciutko ;)

Edytowane przez Arcanix1809

Opublikowano

Obecnie katuję Tony Hawks Pro Skater 4 na PS2 :) Gra przyjemna ale trochę ciężko mi się było przyzwyczaić (Przesiadka z Peceta).

Opublikowano

Wieczorami Resident Evil 4 na najwyższym stopniu trudności (pro), masa radości, dreszczyku i satysfakcji :)

Opublikowano

Wymieniłem się z bratem PS2 za Xboxa 360 i zaczynam właśnie Final Fantasy X. Łezka się w oku kręci, jedna z lepszych gier w jakie grałem. Ciekawe jak teraz na nią spojrzę :).

Opublikowano

ja giercze w Metal Gear Solid 3, poraz setny chyba, chce wszystko poodkrywać, ta gra wciąga...

odstresowywaczem jest najlepsza część NFS-a czyli Underground 2

zaczęte mam jeszcze GTA III i Knights of the Temple 2 ale to dziwa gra...

Opublikowano

ja gram aktualnie w God of War'a , Spartan: Total Warrior , DB: Tenkaichi Budokai 3 i PES 2010

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Przeciez to nie jest nowosci i tlumaczyly to osoby (Berion i FFgriver, Norek) ktore udzielaja sie na tym i na jeszcze kilku innych forach. A to ze sciagnales obraz spatchowany z netu to juz twoja sprawa.

Patch byl i jest darmowy wystarczy posiadac oryginal okami w PAL.

http://www.okami.pl/

Edytowane przez LOKI7777

Opublikowano

Ja aktualnie gram na PS2 tylko w DBZ Tenkaichi Budokai 3 xD

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

w polsce przez ostatni rok grałem na x360 ale po mojej przeprowadzce na drugi koniec świata (Kostaryka:) ) zmuszony jestem do odświeżenia ps2:)

aktualnie męczę

nba street v3 i zastanawiam się dlaczego nikt nie zdecydował się na kontynuowanie tej serii;) pure arcade w najlepszym wydaniu

burnout teakdown ale jakoś nie ma tej iskry jak pare lat temu.. jutro zaczynam revenge`a i mam nadzieje ze zaiskrzy:)

pierwszy god of war co jakiś czas i okami..

strasznie za to zawiódł mnie headhunter redemption ( bez na dzie ja ) i tony hawk nie pamiętam nawet który ale nie równa się do klasycznego THPS2 na psxie

Opublikowano

Niedługo kupuję X360 więc muszę zagrać w jak najwięcej gier na PS2. Obecnie GoW 2, Persona 4, Fifa Street 2.

Opublikowano

Męczę sobie se DMC 1. Zaaaajehuhu giera :starwars:

Opublikowano

Sly 3, Outrun 2006, Tomb Raider: Legend oraz Canis Canem Edit. 4 ostatnie zakupy, wszystkie gry zarąbiaszcze ;d

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

GTA:SA,GTA:VCS,GTA:LCS,GTA3,T5,Black,GT4 (wszystkie te gry skończyłem już jakiś czas temu, ale kupiłem znów PS2 i odświeżam obie niektóre tytuły :thumbsup: )

Opublikowano

Aktualnie skończyłem Amerzone i the FEAR (PS2). Teraz będe się zabierał za The Golden Sun i Shadow Hearts.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Fifa 11, która pomimo tragicznej grafiki (ostatnio grałem w fife10 ale na x360) okazuje się całkiem grywalna i odciąga mnie nawet od Fahrenheit`a którego w końcu udało mi się znależć..