Opublikowano 17 grudnia 200816 l paczka idzie http://www.trofeaps3.com/trophies/news.php?readmore=158
Opublikowano 17 grudnia 200816 l Paczka MGSa też: http://kotaku.com/5111964/metal-gear-solid...k-arriving-soon
Opublikowano 17 grudnia 200816 l ok thx jeszcze 1 pytanie czy zdjęcia zrobione w grze mozna jakos wrzucic np na pendrive ??
Opublikowano 17 grudnia 200816 l eeee... zapewne bylo to pytanie, ale to naprawde wazne: da sie wrzucac na wlasne plansze pliki graficzne z dysku czy tylko zdjecia z kamerki?
Opublikowano 17 grudnia 200816 l tylko z kamerki niestety ! ostatnio były jakieś ploty że pod koniec roku wrzucą patcha dodającego możliwość wrzucania swoich plików z dysku ale zaraz to MM i Sony zdementowali... ale myślę ze się to wkrótce pojawi..oby Edytowane 17 grudnia 200816 l przez froniu
Opublikowano 17 grudnia 200816 l tylko z kamerki niestety ! ostatnio były jakieś ploty że pod koniec roku wrzucą patcha dodającego możliwość wrzucania swoich plików z dysku ale zaraz to MM i Sony zdementowali... ale myślę ze się to wkrótce pojawi..oby i tak bedzie za pozno, bo siostra chce na studia reklame jakiegos hotelu w LBP robic (ja nie mam, ale kolega z grupy ma) w kazdym razie dzieki za szybka odpowiedz
Opublikowano 18 grudnia 200816 l wejdźcie sobie na compare trophy z inna osoba z listy i w LBP pojawiają się nowe pucharki związane z MGS czyli ten dodatek pewnie wkrótce no i będą jakieś nowe levele , boss itd:)
Opublikowano 19 grudnia 200816 l wejdźcie sobie na compare trophy z inna osoba z listy i w LBP pojawiają się nowe pucharki związane z MGS czyli ten dodatek pewnie wkrótce no i będą jakieś nowe levele , boss itd:) oby byl za free bo kasy nima...
Opublikowano 19 grudnia 200816 l Wygląda na to że dodatek Metal Gear'owy będzie obszerniejszy niż to co dotychczas widzieliśmy. Nowe pucharki: Brąz: QuickFire Artist - Fire 40 paintballs in under 5 seconds Rexecutioner - Destroy the Metal Gear REX boss Ace Act 3 and Act 4 - Ace Act 3: The Mission and Act 4 The Level Factory Ace Act 5: The Boss - Ace Act 5: The Boss Paint Splurge - Fire 5,000 paintballs Diamond Hunter - Destroy the 5 hidden target diamonds an Act 4: The Level Factory Thrifty Painter - Camplete Ace Act 3: The Mission firing less than 125 paintballs METAL GEAR SOLID Booty Master - Collect all of the METAL GEAR SOLID prize bubbles Paint Sherer - Publish a level containing the METAL GEAR SOLID Paintinator Powerup Srebra:Virtual Survivor - Achove a score of 3,750 in the VR Survival Challange Speedy Rexecutioner - Destroy the Metal Gear REX boss in under 2 mins 30 seconds Możemy się wręcz spodziewać nowej mechaniki - giwery na kulki z farbą. No ciekawie, ciekawie. Może Media Molecule podźwignie serie starego dziada z kolan do jakiegoś przyzwoitego poziomu. Edytowane 19 grudnia 200816 l przez Gość
Opublikowano 19 grudnia 200816 l Autor Napisze tylko tyle... biorę tą paczkę! Tylko co z datą i ceną? 18 grudnia ma pojawić się na chińskim PSS, a co z amerykańskim i europejskim?
Opublikowano 19 grudnia 200816 l Będzie podobno 25 grudnia. MGS Pack - 5 levels, 3 BGM, 60 stickers, 10 objects, 10 decorations, 10 create materials, and paint gun
Opublikowano 19 grudnia 200816 l A mówiłem sobie, że nie będę kupował żadnych dodatków do lbp Trzeba zredefiniować poglądy Żeby tylko cena była rozsądna ( bo za friko jak by to dali to bym się bardzo zdziwił ).
Opublikowano 19 grudnia 200816 l Rewelacja,biorę na 100% nie ma bata no chyba,że cena będzie zaporowa
Opublikowano 19 grudnia 200816 l Cena 800 yen, pewnie podobna cena będzie w usa. ile to na $ lub zł ? dodatek jak dla mnie must have paint gun świetny !
Opublikowano 19 grudnia 200816 l ok.26zł czyli pewnie 29zl dodatek będzie kosztować u nas,w us store 10dolców Edytowane 19 grudnia 200816 l przez Ficuś
Opublikowano 19 grudnia 200816 l MGSa nie lubię ale LBP uwielbiam - dodatek zapewne kupię dla tych 5 leveli, które zapewne będą mocarne
Opublikowano 19 grudnia 200816 l czekam wlasnie na swoja wersje LBP,mam nadzieje ze dzisiaj mi dojdzie;) Jesli jest ktos chetny na skladke na DLC w wersji PAL to piszczie, w kilka osob to wyjda naprawde grosze i mozna kupic wszystko co jest;) Jak cos to pm lub id : faranel
Opublikowano 19 grudnia 200816 l TheSixthAxis wspomina o cenie 6$ i wylicza zawartość paczki. Warto zerknąć gdyż różni się nieco od listy z przed paru postów. <mokro w gatkach> Dla ludzi który nie kupią dodatku pozytywna informacja - wciąż możecie zagrać w dany level online z kimś kto expansion kupił, przepadną wam jedynie bonusy. Ah, i data. 23.12.2008 Z oficjalnego źródła (również genialny trailer) Edytowane 19 grudnia 200816 l przez Gość
Opublikowano 19 grudnia 200816 l dawal ktos ceny packow i screeny? http://www.trofeaps3.com/trophies/news.php?readmore=165
Opublikowano 19 grudnia 200816 l swietny jest ten trailer z dodatku MGS pewnie bedzie nowe tło z tego co widać ale rozwala mnie ten pistolet na farbe jajca jeszcze zeby dodali dzwieki , muzyczki cos czuje ze bedzie straszny wysyp nowych leveli zwiazanych z MGS