Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Ja kiedyś miałem zgagę codziennie. Minęło jak odstawiłem pepsi, chipsy, tosty itp. Od kilku lat nie wiedziałem co to zgaga, teraz jem 4kkcal i sie objadam niezdrowymi rzeczami to się momentami pojawiają pierwsze objawy. Imo w większości kłopotów ze zgagą wystarczy po prostu zacząć zdrowo jeść.

• Odpowiedzi 2,3 tys.
  • Wyświetleń 247,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Poleciały 3 pizze do pieca.   Kilka fotek pizzy,  ale dodatkowo postanowiłem dodać podstawowe informację jak robię.    Ciasto robione we wtorek i leżało w lodówce 24h po tym czasie

• Już dawno nikt Pizzy nie dawał, więc najwyższy czas to zmienić.   Były ostatnio trzy rodzaje.     Jedna córka dobierała składniki do tej     

• Wydaje mi się że jest dużo zabawy z tym kamieniem, a że ja robię za jednym zamachem około 3 lub 4 pizze to jednak na blaszce wygodniej        Bardzo fajna sprawa i szybko się rob

Opublikowano

Może te posty trza przenieść do Kogutów Domowych i tematu "schorzenia po trzydziestce"?

Opublikowano

Myslalem o takim temacie xD załóż :lapka:

Opublikowano

Ej, dobra ta nowa giuseppe vege & tzatziki. Nie spodziewalem się że mi podejdzie.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Wróciłem własnie z festiwalu pizzy. Pękło 12 kawałków, dwie szklanki coli i jedna wody, bo jedna pizza była za ostra. Dobrze, ze pizze hut mam pod blokiem, bo ledwo sie ruszam 

Opublikowano
  • Autor

Gdzie można kupić dobre spody do pizzy? Widzialem takie spody do pizzy w Piotrze i Pawle ale moze macie info gdzie są jakies lepsze.

Opublikowano

Mi te wszystkie gotowe spody smakują tak samo, czyli jak papier. Zrobienie domowego ciasta to godzina roboty, a efekt jest o niebo lepszy.

Opublikowano

jak można kupować spody od pizzy? No jak? 

Opublikowano

Idziesz do sklepu, bierzesz z półki, idziesz do kasy, płacisz i gotowe. Wcale nie takie trudne.

Opublikowano

Jak już kupować spody to tylko te cienkie zawijane, one akurat sa świetne, chyba najlepsze są te zółte czasami  razem z  sosem pakowane.

No ale te grubsze podkłady w folii to straszne są.

Opublikowano

jak można kupować spody od pizzy? No jak?

Idziesz do sklepu, bierzesz z półki, idziesz do kasy, płacisz i gotowe. Wcale nie takie trudne.

Głupie pytanie = głupia odpowiedź.

Opublikowano

zjadłem sobie w górach pizze z oscypkiem i  jezusku, chyba zacznę zawsze dodawać oscypasa do pizzy, niesamowite połączenie, jak to się pięknie uzupełnia.

Ostatnio miałem taki orgazm  w  gębie jak na Cyprze jadłem pizza hut wołowina z haloumi.

Edytowane przez milan

Opublikowano

oscypek pokrojony  w plastry.

sceptycznie? ale (pipi)a, to nie jest jakies mega udziwnienie,  oscypek to ser, oscypka się je głównie smażonego/grillowanego, wszystko pasuje.

Opublikowano

Tak sceptycznie, ja lubię klasykę jak zwykła salami, nie lubię rukoli i innych takich więc i ser od górali nieco mi się egzotyczny na pizzy wydaje. Aczkolwiek chętnie sprawdzę. A ty się meliski napij bo już cię nerwy biorą!

Opublikowano

spody do pizzy, juz tu kiedys pisalem - ten aldikowy z sosem za 5,99zl jest swietny:

pizza_casa_600g_big_13815.jpg

Opublikowano

zyj dalej w swiecie, ze smierdzacy i smakujacy chemia placek niczym ciasto wymieszane z najtanszym keczupem z osiedlowego sklepiku to kompozycja wrecz niesamowita

Opublikowano

placek na pizze z aldika> soplica cytrynowa

takie sa fakty tatomat

Opublikowano

zjadłem sobie w górach pizze z oscypkiem i jezusku, chyba zacznę zawsze dodawać oscypasa do pizzy, niesamowite połączenie, jak to się pięknie uzupełnia.

Ostatnio miałem taki orgazm w gębie jak na Cyprze jadłem pizza hut wołowina z haloumi.

Podaj nazwę pizzerni i miejscowośc. Jak byłeś we wro to pewno Karkonosze?

Opublikowano

Rozi mówi o czymś, że jest niezdrowe. Ten dzień będzie piękny.

Opublikowano

zjadłem sobie w górach pizze z oscypkiem i jezusku, chyba zacznę zawsze dodawać oscypasa do pizzy, niesamowite połączenie, jak to się pięknie uzupełnia.

Ostatnio miałem taki orgazm w gębie jak na Cyprze jadłem pizza hut wołowina z haloumi.

Podaj nazwę pizzerni i miejscowośc. Jak byłeś we wro to pewno Karkonosze?

Alfredo szklarska poreba