Yakubu 3 039 Opublikowano 15 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 (edytowane) Gusto Dominium ktoś poleci? Ile cm może mieć ta największą extra grande? Jak mam dostać 40cm placek to wolę zamówić gdzieś indziej. Edytowane 15 Stycznia 2017 przez Yakubu Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 812 Opublikowano 9 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 Prawda czy fałsz? Cytuj Odnośnik do komentarza
michal 557 Opublikowano 9 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 słodko kwaśne i wyrafinowani smakosze. Coś tu nie pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
chmurqab 3 191 Opublikowano 9 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 Jak komuś espresso wychodzi kwaśne to znaczy, że nie umie go prawidłowo przygotować Cytuj Odnośnik do komentarza
.:marioo:. 101 Opublikowano 9 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 A trufle wcale nie są dobre, dobre bo co, bo drogie? I (pipi) prawda z tym ananasem, moja była wpierd.alała takową ze smakiem a jej stary był alkusem. Cytuj Odnośnik do komentarza
zlewo 227 Opublikowano 22 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2017 Jakiś czas temu zamówiłem pizze w dominos. Rozbolał mnie brzuch ale dowieźli w 20 min.Takie 5/10. Cytuj Odnośnik do komentarza
.:marioo:. 101 Opublikowano 29 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 Jadłem nowość od Dr. Etkiera. Pizza Feliciana, z salami i chorizo. Niby ciasto na zakwasie i w ogóle produkt premium, ale nie polecam. Ciasto mdłe, reszta bez szału. Od nich najlepsza nadal Rigga i Rostorane. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 683 Opublikowano 29 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 Bo mrożone pizze są dla zwierząt Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 388 Opublikowano 29 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 Jak mrożona to tylko dziczyzna No i lody Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 8 967 Opublikowano 29 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 Z mrożonej pizzy to w ostateczności giuseppe. Jadł ktoś pickę z farszem z pierogów ruskich? Ponoć kozak, ale nie lubię aż tak eksperymentować. Raz z korniszonem zjadłem to srałem pół godziny. Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 29 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 Giuseppe chicken thai zawsze ze smakiem zjem, ogólnie mam słabość do kukurydzy w pizzy. Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 29 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 z gotowych picc ostatnio w biedronce odkryłem: polecam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 29 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 najlepsze gotowe picce Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 30 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 bardzo dobre są, np. 4 sery. Cytuj Odnośnik do komentarza
standby 1 716 Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2017 kilka razy zdarzylo sie ze jedlismy pizze z pizzy hut, no masakra jakie guwno, juz lepsza jest ta mrozona guisseppe, to jest skandal ze te s(pipi)ysyny maja mrozone chyba wszystkie skladniki, mieso w ogole jest tam jakies dziwne, pokrojone w rowniutka kostke, sera co kot napłakał, ciasto TRAGIczne. Mrożonka z guiseeppe jest lepsza 2x razy 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 212 Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2017 O juz nie pjerdol. Giuseppe sie bardzo mocno zepsula, jadlem ostatnio po dluzej przerwie i skladnikow to 1/3 tego co bylo. A w pizzy hut sa lepsze i gorsze. Taka pepperoni to jest klasa, szyk i elegancja. Cytuj Odnośnik do komentarza
[InSaNe] 2 427 Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Nie wiedziałem, że są ludzie na tym świecie, którym nie smakuje pizza z Pizza Hut :potter: Podobno są też ludzie, którzy nie jedzą pomidorów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
standby 1 716 Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 To może u mnie ta pizza w mieście jest taka (pipi).owa, no nie wiem. Dla mnie tragedia nigdy na nia z wlasnej nieprzymuszonej woli nie pojde Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 247 Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 pizza hut tylko spoko na festiwal pizzy Cytuj Odnośnik do komentarza
teddy 6 785 Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Pica hut jest za tłusta i za droga. Za 30zl to mozna miec juz pyszna picce na cieniutkim ciescie w jakiejs niesieciowej piccerj. Z sieciowek to mi jedynie dominos podchodzi, ale ceny tam to beka straszna. Tylko w ofercie 2 za 1 oplaca sie tam cos zamowic Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 564 Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Pizza na cienkim ciescie i co moze noz i widelec do tego? Nie dalbym za to napiwku. Cytuj Odnośnik do komentarza
mushabelly 384 Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Na grubym to nie pizza ;). Chyba w Chicago ją wymyślili. Ja się przymierzam do pizzy na spodzie z mozzarelli. Podobno dobra. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 401 Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Na spodzie z kalafiora zaje.bista. Cytuj Odnośnik do komentarza
mushabelly 384 Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Tą też muszę sprawdzić. Na razie robiłem na spodzie z brokuła ale jakaś wybitna nie była. Może to moje zdolności kulinarne. Cytuj Odnośnik do komentarza
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 To jeszcze zrob na spodzie z buraka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.