Opublikowano 11 czerwca 201311 l Call of Juarez jest za free? Co to za wersja? kolega mi mowil, costam nawet zaczal pobrac ale 1,8gb? nie mam internetu, w pracy na telefonie czytam niusy, ale nikt chyba o tym nie pisal?
Opublikowano 29 czerwca 201311 l A to nie jest to samo hasło co do logowania na profil? Nie zmieniałeś go przypadkiem? Może spróbuj zmienić w zarządzaniu kontem.
Opublikowano 8 lipca 201311 l Panowie jaki są najlepsze gry na ps store do kanapowego coopa? W sumie tytuły w pudełku też mogą być. Bardzo ładnie proszę o parę tytułów najlepszych waszym zdaniem.
Opublikowano 8 lipca 201311 l Witam, Kilka pytan: - ktore gry maja 4 sloty, a ktore 2? - czy moge bez problemu kupowac z PSSow z innych krajow swoja karta debetowa, ktora dziala w PL? - jesli tak, to czy jak sciagne Last of Us to bede mial amerykanska wersje czy europejska (chce zeby nie bylo cenzury)?
Opublikowano 8 lipca 201311 l Panowie jaki są najlepsze gry na ps store do kanapowego coopa? W sumie tytuły w pudełku też mogą być. Bardzo ładnie proszę o parę tytułów najlepszych waszym zdaniem. Moje Top3 to: Renegade Ops Dead Nation Lara Croft GoL gdzieś tam dalej jest Trine i Shank. Witam, Kilka pytan: - ktore gry maja 4 sloty, a ktore 2? - czy moge bez problemu kupowac z PSSow z innych krajow swoja karta debetowa, ktora dziala w PL? - jesli tak, to czy jak sciagne Last of Us to bede mial amerykanska wersje czy europejska (chce zeby nie bylo cenzury)? - wszystkie? składki na 4 to wykorzystanie triku, z dezaktywacją konta - niet
Opublikowano 8 lipca 201311 l Dzięki za odpowiedz. Gdzie ten myk z dezaktywacja jest opisany? Tutaj: http://www.psxextreme.info/topic/88157-skladki-na-gry-pss-platforma-komunikacyjna/?p=2834959 I nie tyle gry można dzielić na 4 tylko całe konto i wszystkie gry które na nim są pobrane.
Opublikowano 16 lipca 201311 l w tym momencie prowadzone sa, jakieś konserwacje sklepu PS ? nie chce mi sie połączyć z PL Store ?
Opublikowano 6 sierpnia 201311 l No ta (pipi)a Mafia. DLC kupilem juz dawno temu na swoim koncie, teraz zassalem darmowa Mafie , i wuj gra nie widzi dlc.
Opublikowano 6 sierpnia 201311 l U mnie problem z zakupem RE4HD za pomocą karty VISA, która kupowałem już z 20 razy bez problemu. Wyskakuje błąd - "nie można dodać środków do konta", albo po prostu "wystąpił błąd". W dodatku Sony mi podebrało złotówkę z konta za te błędy Dane sprawdzałem już setki razy(bo wpisywałem je od nowa na nowym koncie), może to kwestia tego, że mam na koncie za mało kasy? Gra kosztuje 39, a ja mam 42 bodajże<biedak>. Karta ważna do października. Edit: Problem był czasowy i rozwiązał się dziś sam. Edytowane 7 sierpnia 201311 l przez Wiolku
Opublikowano 11 sierpnia 201311 l No ta (pipi)a Mafia. DLC kupilem juz dawno temu na swoim koncie, teraz zassalem darmowa Mafie , i wuj gra nie widzi dlc. Z tą Mafią II to jakaś grubsza sprawa. Miałem wcześniej wersję pudełkową PL i mi nie działa sejw z tą wersją, co dali w PS+. Chciałem sobie odpalić "free roaming" a tu zonk, bo wersja z PS+ nie widzi sejwów z pudełkowej edycji.
Opublikowano 11 sierpnia 201311 l Mam problem z dodaniem karty kredytowej w PSS. Otoz przy podawaniu adresu i prawidlowym wpisaniu moich danych (wpisywalem zarowno z polskimi znakami, jak i bez) po kliknieciu kontynuuj pojawia sie komunikat, ze wystapil blad (1). Placilem juz kilka razy ta karta w sklepie i nigdy nie bylo problemu z dodaniem jej do konta. O co chodzi? e: kupilem przez pc Edytowane 12 sierpnia 201311 l przez Qvstra
Opublikowano 11 sierpnia 201311 l Z tą Mafią II to jakaś grubsza sprawa. Miałem wcześniej wersję pudełkową PL i mi nie działa sejw z tą wersją, co dali w PS+. Chciałem sobie odpalić "free roaming" a tu zonk, bo wersja z PS+ nie widzi sejwów z pudełkowej edycji. to raczej "normalne" wersja PL ma napewno inny numer (BLES) od wersji angielskiej to sie nie widza nawzajem Edytowane 11 sierpnia 201311 l przez vip77
Opublikowano 19 sierpnia 201311 l pewnie tradycyjnie, optymalizacji dzialania, ktora i tak nie uratuje tego nowego sklepu
Opublikowano 31 sierpnia 201311 l Obecnie na ps store jest promocja na assassyny. Wie ktoś, które części są po polsku? Ubi często daje tylko ang.
Opublikowano 31 sierpnia 201311 l Za każdym razem jak coś się pojawi od Ubi w sklepie to są narzekania, że nie jest po polsku. Sam sobie odpowiedz, co już po części zrobiłeś w pytaniu.