Sep 1 618 Opublikowano 19 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 Remember Me, platyna pewnie wpadnie. Tales of Graces f, główny wątek skończony, teraz bawię się w Lineage & Legacies. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 979 Opublikowano 19 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 Beyond two Souls Cytuj Odnośnik do komentarza
Arkady 1 008 Opublikowano 20 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Splinter Cell Blacklist, zobaczymy jak przesiadka na nowe sterowanie się sprawdzi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Emet 1 072 Opublikowano 24 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Właśnie zaczynam multi TLoU. Kilka rundek za mną (chyba 8 ) i wydaje się całkiem ciekawe. Niestety bez dobreago teamu nie ma szans.. szczególnie, że nieciekawie wypada balansowanie drużyn. Ja jestem początkujący (1 poziom) i 2/3 meczy, które grałem miały iście "rewlacyny" podział drużyn. Po mojej stronie poziomy" 0, 1, 1, 40 Po drugiej stronie: 50, 150, 200, 220 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ken Marinaris 367 Opublikowano 24 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 (edytowane) Max Payne 3. Jak na razie takie 6/10. Bohater biega jak kolek, choc w kwestii fabuly jest ok. Zobaczymy co z tego bedzie. EDIT - Interakcja z otoczeniem ogranicza sie tu do nacisniecia guzika na scianie. Strzelanie w zwolnionym tempie tez nie jest najlepsze, inne gry (Vanquish chociazby) bija MP na glowe. Fabula srednia, niemoznosc przerywania wstawek filmowych, bo gra sie doczytuje:)Dodam jeszcze, ze istnieje multiplayer, w ktorego nikt nie gra (ilez juz bylo takich pozycji?), a filozoficzne pierd...nie Maxa przez cala gre moze doprowadzic do szalu.NIE polecam, zaluje, ze odpalilem tego rupiecia. Edytowane 30 Marca 2014 przez Ken Marinaris Cytuj Odnośnik do komentarza
hubertkot88 0 Opublikowano 31 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 NBA 2k14 online, jak dla mnie 8/10. Grafika może nie jest jakoś zdecydowanie lepsza od ostatniej edycji ale grywalność i możliwości skończenia akcji są znakomite. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 (edytowane) Stealth Inc. - gierka 2D, która dawno temu wylądowała w plusie, a która posiada w sobie sporą dozę staro szkolnego gameplayu. O co chodzi jakby? Otóż wcielamy się w małego klona, który próbuje się wydostać z pewnego ośrodka. Aby tego dokonać musi przejść szereg lokacji usianych najróżniejszymi przeszkadzajkami. Od zwykłych botów patrolowych przez czujniki ruchu, lasery, kamery czy terminale do hakowania itd. Cała gra to 28 poziomów, które dzielą się na rozdziały, a każdy rozdział kończy się lokacją z bossem. Właściwie to gra jest niejako połączeniem takich gier jak Splinter Cell i Super Meat Boy. Czyli jest połączeniem klasycznych platformówek z elementami stealth. Podstawa to bycie w ciągłym ukryciu coby nie zostać wykrytym. Nie bez powodu nawiązałem do SMB. Gra jest miejscami trudna i wymaga nie tylko pomysłowości ale też małpiej zręczności. Ginąc będziemy często i gęsto ale wzorem SMB odradzamy się natychmiast w umownych czekpojntach. W jednej lokacji zginąłem nawet 40 razy nim dotarłem do wyjścia. Gra posiada ranking postępów. Oceniane są m.in. przejścia lokacji bez śmierci, wykrycia przez wrogów i czas. A patrząc na wyniki innych graczy człowiek chwyta się za głowę. Niektóre ciężkie lokacje można przejść w 30 sekund co wymaga iście szatańskie zręczności, koordynacji i pamięci. Bo żeby taki czas wyczesać trzeba znać całą lokację na pamięć plus dobrać odpowiedni timing. Lokacje nie są duże przez co gra świetnie spisuje się na krótkie partyjki np. podczas posiedzenia na tronie. Edytowane 1 Kwietnia 2014 przez Farmer. Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 (edytowane) Dishonored wersja GOTY, czyli wraz z dwoma solidnymi dlc fabularnymi i zestawem zadań skrytobojcy. Kolejny po BioShock 1, Deus Ex HR, Bioshock Infinite i Journey tytuł na tej geracji, który udowadnia że w ten segment rozrywki można przemycić trochę autentycznej sztuki. Steampunk plus wariacja n.t. czasów wiktoriańskich najwyższej próby. Tylko gdzieś ja to już jakby kiedyś widziałem... Czy przebije GOTY 2012, czyli szpetnego, acz mega miodnego FC3? Stay Tuned. Edytowane 2 Kwietnia 2014 przez nobodylikeyou Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 (edytowane) Dishonored wersja GOTY, czyli wraz z dwoma solidnymi dlc fabularnymi i zestawem zadań skrytobojcy. Kolejny po BioShock 1, Deus Ex HR, Bioshock Infinite i Journey tytuł na tej geracji, który udowadnia że w ten segment rozrywki można przemycić trochę autentycznej sztuki. Steampunk plus wariacja n.t. czasów wiktoriańskich najwyższej próby. Tylko gdzieś ja to już jakby kiedyś widziałem... Czy przebije GOTY 2012, czyli szpetnego, acz mega miodnego FC3? Stay Tuned. tez sie czaje na to - chętnie odkupie a ja kończę MGS V: G0 Edytowane 2 Kwietnia 2014 przez MEVEK Cytuj Odnośnik do komentarza
maztika 36 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Jeśli chodzi o Dishonored, lepiej wyłożyć trochę więcej kasy na goty. Kupiłem podstawkę i po 5 minutach z grą już żałowałem, że nie machnąłem się na goty. Świetna gra, taki skradany Bioshock Cytuj Odnośnik do komentarza
Arkady 1 008 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Dead Space 3, jestem w 7 rozdziale i jak do tej pory nadal trzyma poziom serii. Demo mnie zmyliło, sądziłem, że będzie więcej strzelania oraz mało kosmosu i statków kosmicznych, ku mojej uciesze jest inaczej. Z początku trochę pogubiłem się z ulepszaniem broni, ale już i to ogarnąłem, choć dla mnie mogli nie zmieniać tego z poprzednich części, węzły to był iście mistrzowski patent, prosty i przejrzysty. Ale i tak jest świetnie, zapowiada się na wspaniałą trylogię, kosmos <3 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
bickamil5 23 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 SLY COOPER: THIEVES IN TIME Cytuj Odnośnik do komentarza
Ken Marinaris 367 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Ciągle ten śmieć- Max Payne 3 Ale już niedługo, zostało jeszcze parę misji na Hardzie:) Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 074 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Drugie podejście (od premiery) do Mesjasza generacji. Tym razem na najwyższym - no lodzio-miodzio, Panowie Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 294 Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 10 Tydzień, 2 dzień. Spalić Mołotowem minimum dwóch przeciwników. I wszystko jasne, teraz więcej w tym przy-czajki niż otwartej walki bo skradanie się z Mołotowem w ręku fajne jest, wtem widzisz GO! a on nie ma pojęcia że czaisz się ......i poleciał AAAaaaaaahhhhh ahhhhhhh aaaaaaaa, ohhh jakaż to słodka muzyka dla twoich uszu Cytuj Odnośnik do komentarza
Makot 5 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Obecnie GT6 i Dark Souls 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 979 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Ni No Kuni musi poczekać - obecnie wpadłem po uszy w Yakuza 3 i to chyba jedyna gra od dawna, w której z chęcią robię side questy zamiast głównego wątku. Potem czeka jeszcze Yakuza 4. Żałuję, że w 1 & 2 na PS2 nie grałem, a remasterów HD na PS3 nie ma w Europie Cytuj Odnośnik do komentarza
Arkady 1 008 Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Wielki powrót do multi The Last of Us, za 3 dni urlop i chyba skuszę się na Ni No Kuni Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Nieprzerwanie Fifa 14 i umieram w Dark Souls Cytuj Odnośnik do komentarza
Wielki K 94 Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Po dwóch latach, po raz kolejny kopię dupska Żniwiarzom w ME3, tym razem z kompletem dodatków. Uważam uniwersum ME za coś absolutnie genialnego, a dwójkę za jeden z najlepszych tytułów w historii, ale teraz każda godzina gry utwierdza mnie w przekonaniu, że obecna formuła serii się wyczerpała. Momentami trójka wali gracza po pysku takimi kwiatkami, że czuje się spory regres w stosunku do KotORów wydanych dekadę temu. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 W The Last of Us, oczywiście. W ciągu ostatnich dwóch dni wróciłem do przerwanej dawno temu gry i wkręciłem się dużo bardziej niż wtedy, więc jest spora szansa, że w niedługim czasie tytuł zostanie przeze mnie ukończony. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 The Last of Us ukończone, może kiedyś wezmę się za kolejne przejścia, tym razem znajdując wszystko co się da (bez hud-a na hardzie oczywiście). Teraz na tapecie Jak and Daxter, może też wezmę się za skończenie naczętego Tomb Raider. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Platynuje Borderlands 2. Warto wrocic na Pandore, geniusz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Mecze gta5 juz drugi tydzień, nie wiem ile mi zejdzie jeszcze, ale chce to skonczyc i biore sie za Demons Souls i Dark Souls 2. Cytuj Odnośnik do komentarza
zawiszakapy 2 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Na PSV Sly Cooper i FF X HD a na PS4 inFamous Second Sun i Tomb Raider. Ogólnie mało czasu dużo gier.............. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi