kudlaty88 480 Opublikowano 8 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 Kup koniecznie RDR w wersji GOTY masz od razu wrzucony Undead Nightmare, resztę dodatków i podobno jakiś opcjonalny tryb hardcore czy coś takiego. A co do AC:Brotherhood to osobiście czuję się zawiedziony. Coś mi po prostu się nie spodobało, technicznie jest niezłym rozwinięciem AC2 ale zabrakło tej frajdy z gry. Przejście zajmie cie ok 15-20h. Cytuj Odnośnik do komentarza
i_am_so_lame 6 Opublikowano 9 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 Jesli nigdy nie gralem w MGS to warto kupic MGS4 ?: > Cytuj Odnośnik do komentarza
darkgamer 43 Opublikowano 9 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 Pewnie,że warto,jednak na twoim miejscu zagrałbym najpierw w poprzednie części ,a jest ku temu okazja ,ponieważ już niedługo ma być HD collection,niestety nie zawiera pierwszej części.Granie w MGS-a bez znania fabuły poprzedniej części jest moim zdaniem bez sensu,po za tym według mnie jedynka i trójka są lepsze od czwórki.Jeżeli natomiast nie przeszkadzają ci powyższe problemy,to graj śmiało,bo to naprawdę dobra gra.Warto! Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 786 Opublikowano 9 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 What he said. Zacznij jednak od pierwszej części. Archaizm i cała reszta wychodzą smrodem z pod pachy, ale historia zapodana w MGSach powinna być trawiona w dokładnej kolejności, w której wychodziły poszczególne części. Cytuj Odnośnik do komentarza
mishka 5 Opublikowano 10 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 mala sugestia moze? po zaliczeniu Arkham City, Uncharted 3, ostatnio Wolverine'a szukam jakiejs gierki, ktora wgniecie mnie w fotel na dluzsza chwile, niz takie MW czy BF (chodzi o singla, multi na dluzsza mete mnie nie rajcuje) Cytuj Odnośnik do komentarza
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 10 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 (edytowane) inFamous 2 jest świetny. Zajmie Ci trochę czasu zwłaszcza jeśli zrobisz dwa przejścia (jako dobry i zły). Ewentualnie Deus Ex: Bunt Ludzkości - gra nawet na jakieś 30 godzin jeśli się nie śpieszysz. Edytowane 10 Stycznia 2012 przez SzczurekPB Cytuj Odnośnik do komentarza
rapen 4 Opublikowano 10 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 inFamous 2 jest świetny. up. Dokladnie, gierka jest bardzo bardzo dobra i straasznie wkreca. Przyjemna i ciekawa. Rowniez bardzo polecam. Skonczylem niedawno jako dobry, teraz chyba bede zaczynal jako zly Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 10 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 inFamous 2 jest świetny. up. Dokladnie, gierka jest bardzo bardzo dobra i straasznie wkreca. Przyjemna i ciekawa. Rowniez bardzo polecam. Skonczylem niedawno jako dobry, teraz chyba bede zaczynal jako zly ale mimo wszystko proponowałbym zacząć od jedynki, jeżeli masz ją zaliczoną, łykaj śmiało IF2, nie licząc gier R* to dla mnie najlepszy "sandbox" tej generacji. Cytuj Odnośnik do komentarza
adamst85 96 Opublikowano 10 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 A powiedzcie mi ile zajmuje skończenie LA Noire - jakoś się nie mogę przekonać do tej gry.. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
Sylvan Wielki 4 533 Opublikowano 10 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 Zależy jak grasz. w 16 godzinach powinieneś się jednak zamknąć. inFamous 2 jest świetny. Zajmie Ci trochę czasu zwłaszcza jeśli zrobisz dwa przejścia (jako dobry i zły). Ewentualnie Deus Ex: Bunt Ludzkości - gra nawet na jakieś 30 godzin jeśli się nie śpieszysz. Dokładnie. Ostatnio ukończyłem. Choć przy 100% sprawa nieco podobna, jak w przypadku poprzedniczki - może lekko nużyć powtarzalnością misji, ale przecież nikt ich nie każe wykonywać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 514 Opublikowano 12 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 demon's souls czy skyrim? skyrim jest latwiejszy i przyjemniejszy do grania, ale ponoc za(pipi)iscie zabugowany plus problemy z frameratem. demon's souls ponoc w ch.uj trudny i boje sie, ze sie zniechece. Cytuj Odnośnik do komentarza
septo 1 Opublikowano 12 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 demon's souls czy skyrim? skyrim jest latwiejszy i przyjemniejszy do grania, ale ponoc za(pipi)iscie zabugowany plus problemy z frameratem. demon's souls ponoc w ch.uj trudny i boje sie, ze sie zniechece. co prawda nie pomoge zbytnio bo nie gralem w Skyrim, ale Demon's Souls choc trudny (na poczatku, pozniej juz latwiej) to ta "trudność" jest innego rodzaju, po prostu jeśli uważasz i jesteś cierpliwy to choć zginiesz wiele razy to powrócisz mocniejszy o doświadczenie, a nic bardziej mnie nie satysfakcjonowało ostatnio w grach jak zabicie kolejnego bossa w DS. Myślę, że tą grę musisz zaliczyćby się przekonać do niej lub ją wywalić. Jeśli będziesz wśród tych pierwszych to gwarantuję, że będziesz długo o niej wspominał. DS jest teraz tanie więc do czasu jak Skyrim stanieje możesz ograć. Jak się spodoba to pewnie będziesz miał kolejny dylemat, Dark Souls czy Skyrim Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 786 Opublikowano 12 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 Na pewno spędzisz w pierwszym świecie troszkę czas, ale DemS jest niesamowicie wynagradzający. Nie zastanawiałbym się w ogóle będąc na Twoim miejscu. O ile Skyrim swoją rozległością przytłacza, tak gry ze skrótem DS zawładną Tobą jeśli dasz im więcej czasu. Nie ma lepszych action RPG na tę chwilę. Cytuj Odnośnik do komentarza
damian_s 0 Opublikowano 13 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Witam. Mam do wydania na pss 121zł. Interesuje mnie Dirt3 chociaż wolałbym gre w pudełku, i prędzej czy puzniej i tak ją kupie. A z drugiej strony kusi mnie Crisis za śmieszne pieniądze do tego Renegate ops, Trine i może coś jeszczejak starczy. Co proponujecie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalinho_PL 334 Opublikowano 13 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Witam. Mam do wydania na pss 121zł. Interesuje mnie Dirt3 chociaż wolałbym gre w pudełku, i prędzej czy puzniej i tak ją kupie. A z drugiej strony kusi mnie Crisis za śmieszne pieniądze do tego Renegate ops, Trine i może coś jeszczejak starczy. Co proponujecie? Czekaj na trine bo to będzie bomba, kupuj Crysis bo jest genialny (a w takiej cenie to wręcz must have), 99 zł na Dirta chcesz wydać? Pewnie używaki chodzą już po 50 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 501 Opublikowano 13 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Damian, jak kupisz te 3 tytuły to za dużo już ci nie zostanie, Crisis jest po 36, Renegade Ops aktualnie stoi po 47 (w srodę był jeszcze po 29) a Trine to nie wiem czy piszesz o jedynce czy odwójce. Od siebie mogę szczerze polecić Renegade Ops i Trine z tej trójki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 786 Opublikowano 14 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 RO i Trine bierze się bez pytań na forum, Crysis jest świetnym shooterem więc na pewno się nie zawiedziesz. Problem rozwiązany. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ken Marinaris 367 Opublikowano 14 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 Cross Edge czy Trinity Universe? Obie od NiS, ale ktora daje wiecej frajdy? Cytuj Odnośnik do komentarza
Strife 228 Opublikowano 14 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 W Trinity nie grałem a Cross'a przeszedłem i gra jest całkiem niezła, dużo postaci, system walki całkiem fajny, pięknie sie combosy trzaska, gra jest długa, i od cholery jest w niej do zrobienia i znalezienia. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 15 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 Grasz w te 3 gry na raz ? tzn na zmienę czy przechodzisz po koleji ? bo jak na raz to szacun.., Dla mnie grać "jednocześnie" w 3 gry nastawione na fabułe to jak oglądać z 3 filmy na przemian 20 min tego, 20 min tamtego Cytuj Odnośnik do komentarza
mattpsx 1 Opublikowano 15 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 Koledzy krotko mowiac postrzelalbym w cos wiec na mysl przychodzi pytanie ktorego FPSa z obecnych wybrac [podkreslam ze fabularnie nie musi byc mistrzowsko dla mnie liczy sie "feeling ze strzelania"], a skoro o tym mowa to slyszalem ze Rage w tym temacie nie ma sobie rownych ? (tylko ten cholerny pop up]. Biore rowniez pod uwage nowe BFy i CODy a takze Resistance 3 po prostu chcialbym znow miec radoche z zabijania jaka dal mi Killzone 3 na poziomie trudnosci bez celownika - byc moze ktoras z wymienionych tu gier rowniez posiada taka opcje ?, . Jak zawsze dzieki za sugestie Cytuj Odnośnik do komentarza
Grez 33 Opublikowano 15 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 killzone na najwyższym był jedą z łatwiejszych gier na tym poziomie , jeżeli masz nadmiar kasy i chcesz poczuć feeling ze strzelania i zaliczyć sztucznie zawyżony poziom trudności to zagraj w najnowszego BF'a tyle że nie licz na fabularne mistrzostwo bo to gra nastawiona na multi, lecz poczujesz się troszkę jak w Killzonie poprzez bezwładność ruchów, choć nie tak wyraźną jak w ww grze lecz i tak zauwarzalną i dobrze spełniającą swoją rolę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sylvan Wielki 4 533 Opublikowano 15 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 Ja bym na Res 3 postawił. Grez ma rację, w BF trzecim, poczujesz nieskrępowana radość z niesienia cyfrowej śmierci. Jednak wg mnie, jest nieco przekombinowana (w tryby wieloosobowe w tego typu pozycjach nie gram, chlubnym wyjątkiem jest tu tylko Kz2, do którego dokupiłem wszystkie DLC i zdobyłem w każdym z nich po 100%). MW 3 jest, jaki jest, ale to zabawa na poziomie Kz3 właśnie. Rage jest specyficzny. Coś ala Bordelands. Miej to na uwadze (sporo przestojów). Generalnie możesz rzucić okiem na ceny, wszak za dwieście zł. możesz kupić dwa, a nawet trzy wysokiej klasy gry tego gatunku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
amsterdam018 0 Opublikowano 16 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 Mysłe czy brac Skyrim za 170zł czy czekac na Kingdoms of Amalur :Reckoning ? Cytuj Odnośnik do komentarza
sentryandy 2 Opublikowano 16 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 Mysłe czy brac Skyrim za 170zł czy czekac na Kingdoms of Amalur :Reckoning ? Polecam Skyrim. Pograsz 3 miechy, a znowu Reckoning stanieje i naprawią je łatkami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi