Opublikowano 10 marca 20205 l Przesyłka z UK do mnie trwała pięć dni książki bardzo solidnie zapakowane, każda osobno no i na takim Mayhem ponad 50% mniej niż wszędzie indziej. Dovtego PayPal, wysyłka free, same plusy.
Opublikowano 11 maja 20204 l nie wiem czy temat jest tylko o plytach czy ogolnie o chwaleniu sie, ale... nasz pierwszy singiel. warunki przy nagrywaniu dosc mocno oldskulowe, umiejetnosci niewiele, ale jest bijcie.
Opublikowano 11 maja 20204 l Będę szczery. Słabe w (pipi)! Ten wokal zupełnie nie pasuje do muzyki (która też jest (pipi)a warta). Jakby był nagrywany w "studiu obok". Oderwany na maxa. Ale szacun, że Wam się chce. Gdybym był na Waszym miejscu to nagrałbym to na kasety w limicie 100, poxerowałbym okładki i wysłał to do jakichś Amerykanów z forum revelationofdoom. Edytowane 11 maja 20204 l przez ornit
Opublikowano 11 maja 20204 l no coz, sama prawda bardziej traktuje to jako hobby i uczenie sie gitary / teorii muzyki w praktyce. nikt nie ma zludzen, ze to jest jakkolwiek dobre
Opublikowano 12 maja 20204 l W Black Metalu już się raczej nic nowego nie wymyśli, sekcja fajna typowa staroszkolna z miejsca widać gdzie były wzorce. Vokal moglby być bardziej brudny zniekształcony albo może głębszy bo ten faktycznie nie siada. Ale luz, gdyby to wydał Varg to i tak wszyscy by chodzili na kolanach
Opublikowano 13 maja 20204 l Cena już pewnie skoczyła trzykrotnie Żal dupę ściska, że kupiłem tylko jedną płytę ale... muszę trzymać kasę na inne preordery. Wspaniały zespół, bardzo dobra płyta
Opublikowano 22 maja 20204 l Triptykon z orkiestrą na żywo z Roadburn. Ładne wydanie. Oczywiście w tym roku kupiłem już około 50 płyt ale nie będę tego wszystkiego wklejał. Tu gruby typek z US&A wyjaśnia boskie japońskie tłoczenia
Opublikowano 17 lipca 20204 l żadnego trackingu. Po prostu pojawiło się dzisiaj w skrzynce. Numer 680 więc na(pipi)ali tego trochę.
Opublikowano 11 sierpnia 20204 l Peste Noire - Zamek Diabła. Famine sam wysyła te płyty otwierając swój sklep raz w miesiącu bez żadnej informacji wstępnej. Zazwyczaj 40 sztuk rozchodzi się w ciągu 3h. Na swoją przesyłkę czekałem niecały miesiąc. Oj było warto