Mustang 1 718 Opublikowano 26 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2009 Ale wyszły już dwa pierwsze na płycie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gooral 9 Opublikowano 26 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2009 I co, ile kosztują? Cytuj Odnośnik do komentarza
Trezege 0 Opublikowano 27 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 20 baksow, czyli tak, jak bys kupowal przez Live'a. Cytuj Odnośnik do komentarza
Uszator 0 Opublikowano 27 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 W Polsce też można kupić na płycie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 27 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 Na Allegro pojawily sie ze 2 razy jak widzialem Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość donsterydo Opublikowano 27 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 Na Allegro jak widziałem to były po 120zł. Cytuj Odnośnik do komentarza
[InSaNe] 2 477 Opublikowano 31 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 Krotka pilka... Jaki dodatek lepiej kupic? Point Lookout, Broken Steel, a moze The Pitt? Chodzi mi glownie o klimat, fabule i dlugosc gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
Vulc 3 Opublikowano 31 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 Broken Steel. Cytuj Odnośnik do komentarza
wjehu 253 Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza
sznurek 10 Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Po tych paruanstu sekundach zapowiada się ciekawie. Jestem ciekaw tylko czy i kiedy Polacy dostaną to i inne DLC. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sasori 1 Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Krotka pilka... Jaki dodatek lepiej kupic? Point Lookout, Broken Steel, a moze The Pitt? Chodzi mi glownie o klimat, fabule i dlugosc gry. Klimat: 1. The Pitt 2. Point Lookout 3. Broken Steel Fabuła: 1. The Pitt 2. Point Lookout 3. Broken Steel Długość: 1. Point Lookout (koło 10h) 2. Broken Steel (koło 6h) 3. The Pitt (koło 2h) Za BS przemawia dodatkowe 10 leveli postaci, ale to levele zupełnie niepotrzebne (da się wymaksować skille - besęsu, a perków masz już tyle, że bierze się byle badziew). Jest trochę widowiskowych walk i paru dodatkowych mocnych przeciwników (pierwszy pojedynek z Super Mutant Overlord to gwarantowana zapaskudzona zbroja). Do tego kilka mocnych zabawek i zestrzeliwanie Vertiberdów. Poza tym kontynuacja zabawy (w sensie, że świat jest nieco zmieniony po projekcie purity - ale to raczej kosmetyka). Parę nowych lokacji do spacyfikowania. The Pitt to z kolei naprawdę mocny scenar ze świetnym wyborem na końcu. Pittsburgh jest bardzo klimatyczny, nowi wrogowie to popychadła. Dochodzi parę nowych broni, z czego mój absolutny debeściak w melee - coś w rodzaju piły tarczowej. Poza tym kilka unikalnych elementów zbroi. Ogromnym minusem jest długość dodatku. PL to kilka ciekawych questów i spory teren do eksploracji. Do tego paru nowych, twardych wrogów i zestaw broni charakterystycznych dla rednecków z południa (najlepsza to strzelba w stylu Lincoln's Repeater, tyle że na pociski 10mm, których łatwo zebrać tysiące; bardzo dobra rzecz). Długi dodatek i całkiem klimatyczny, acz nie każdemu musi ten klimat podejść - jest najmniej "falloutowy". Cytuj Odnośnik do komentarza
TheBesTia 11 Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2009 (edytowane) :bow: Przy okazji "podziękował" , już wiem od czego zacząć. Edytowane 1 Sierpnia 2009 przez TheBesTia Cytuj Odnośnik do komentarza
MierzejX 882 Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2009 W sprawi Mothership Zeta. Ten rozbity statek ufo leży tam od podstawowej części gry i słychać zaburzenia radia, jest chyba nawet broń, a teraz jak wyjdzie dodatek, to że niby jesteśmy porywani przez UFO? W podstawowej wersji po prostu tam leżał? Nie było z tym żadnej misji? Dawno w to nie grałem i pytam bo nie pamietam dobrze, miałem pożyczoną grę, miałem później kupić, ale to wciąż drogie, a ja ciągle szukam okazji, by kupić Oblivion GOTY. Cytuj Odnośnik do komentarza
[InSaNe] 2 477 Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Dzieki Sasori za wczerpujaca odpowiedz, tego mi bylo trzeba ;] Jednak mimo wszystko sklaniam sie ku Broken Steel... Ciagnie mnie do Bractwa Stali Cytuj Odnośnik do komentarza
Sasori 1 Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2009 No problemo. BS to niezły wybór, te dodatkowe 10lvl robi się baaaardzo długo, więc jest niezła motywacja do dalszej gry. A ze statkiem obcych nie było questa, tam tylko jakieś przedmioty były. Mothership Zeta ma być ogromnym statkiem, ten spotykany w podstawce to tylko pojazd zwiadowczy czy jak mu tam Cytuj Odnośnik do komentarza
sznurek 10 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 A on był w jakiejś konkretnej lokacji czy można się po prostu losowo na jego naciąć? W sumie nie wiem czy nie zacząć grać w fallouta od nowa, czy czekać na dodatki. Cytuj Odnośnik do komentarza
MierzejX 882 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Był w konkretnej lokalizacji kiedyś sobie zapisałem, bo było to dla mnie zaskoczenie jak się nadziałem na statek UFO Licząc kwadraty na mapie od prawego górnego rogu: 6 w lewo, 3 w dół. W tym kwadracie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kriseh 26 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Ej serio dodatki z XL nie dzialaja z polska wersja Fallouta? Bo sie nadzialem i zaciagnalem Broken Steel ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
miki77 16 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Serio, serio. Cytuj Odnośnik do komentarza
sznurek 10 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Ej serio dodatki z XL nie dzialaja z polska wersja Fallouta? Bo sie nadzialem i zaciagnalem Broken Steel ;/ Na pocieszenie mogę napisać, że ktoś tutazj pisał, że jego znajomy naciął się tak na wszystkie 3 dodatki i to dwa razy, bo na kontach na usa i uk Osobiście jednak czegam na polską edycje goty i zaczynam grać poraz 3-4 od nowa. Cytuj Odnośnik do komentarza
keitaro2 0 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Ja wyczytałem w necie że w pazdzierniku będzie Fallout z wszystkimi dodatkami do kupienia. Więc ci którzy jeszcze nie mają proponuje poczekać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dark AlexX 0 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 to w 2010 moze sie zalapie na wersje pl... Cytuj Odnośnik do komentarza
keitaro2 0 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 myśle że z wszystkimi dodatkami gra będzie miała więcej do pokazania bo jak dla mnie sama podstawka to troche za mało zwłaszcza przy poprzdnikach mówie tu o ilości broni, wrogów, poziomie trudności i przede wszystkim trafienia krytyczne! na rozwalony łep trzeba se zasłużyć, a nie dobrze trafić z noża... Cytuj Odnośnik do komentarza
Juchy 24 Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 jak dla Ciebie podstawa nie ma nic do pokazania to dodatki tego nie zmienia Cytuj Odnośnik do komentarza
Gooral 9 Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 (edytowane) tego nie zmienią... bo są gorsze. Jak podstawka kogoś zniesmaczyła to DLC mogą jeszcze bardziej zniechęcić do ostatniego dzieła Bethesdy. Edytowane 13 Sierpnia 2009 przez Gooralesko Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi