Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Teraz już nawet w kąciku smakosza będzie terror miensniakuw :(

- ostatnio spróbowałem fajne kanapki w McD, nazywają się big mac

- ale to nic nowego, klasyczna oferta

- chuj w dupe twojej matce smieciu

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Wyświetleń 138,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Ktoś się wbił na konto Kobikowi.

Żby nie było offtopa to dziś prawilnie Grycany czekoladowe z czarną kawą.

Opublikowano

i jak wygladaja te balliny? skosztowalbym jutro, gdzie ich szukac, jak wygladaja?opowiedz cos wiecej, zaciekawiles mnie ta kwestia

W zamrazarce, naprzeciw produktow z nabialem. Zazwyczaj.

Opublikowano

Lody o smaku słony karmel w lodziarni "Słony karmel" ku.rwa jakie to dobre, mają też inne smaki ale nie próbowałem bo zawsze biorę te xD, są takie dobre że aż ku.tasy z nieba lecą. Nie wiem czy to jakaś sieciówka ale widziałem 2 lokale w Gdańsku i Gdynii. Kiedyś przy niedzieli z ciekawości kupiłem w sklepie Carde D'or o tym samym smaku ale to jakby gó.wno z miodem porównywać. Polecam, aż mi benis stoi jak o nich myśle.

Edytowane przez Bjały

Opublikowano

ciasteczkowe maja tez dobre, nie takie super jak w cukierni Sowa, ale i tak kozak

Opublikowano

W Sowie mają dobre lody? Nigdy nie próbowałem, bo myślałem, że to coś pokroju Zielonej Budki. Trzeba będzie nadrobić.

Opublikowano

W sowie smak cookies to petarda i galki wielkie nakladaja. Innych smakow nie jadlem, chodze tylko na te. 

Opublikowano

Lody o smaku słony karmel w lodziarni "Słony karmel" ku.rwa jakie to dobre, mają też inne smaki ale nie próbowałem bo zawsze biorę te xD, są takie dobre że aż ku.tasy z nieba lecą. Nie wiem czy to jakaś sieciówka ale widziałem 2 lokale w Gdańsku i Gdynii. Kiedyś przy niedzieli z ciekawości kupiłem w sklepie Carde D'or o tym samym smaku ale to jakby gó.wno z miodem porównywać. Polecam, aż mi benis stoi jak o nich myśle.

Są Manhattany maslo orzechowe słony carmel i imo miazga jak na koncernowe lody

Opublikowano

I co ten lidel odpyerdala z brakiem w ogole ale to WE OGÓLE brak ballinów. Zawód.

Edytowane przez II KoBik II

Opublikowano

u mnie w lidlu SOM

a w promocji od dzis lody uesej w lidlu 

Opublikowano

Czarny sezam i fasola azuki z Lidla. Pierwsze dobre, drugie zbyt mdłe jak dla mnie.

Opublikowano

Najlepsze lody jakie jadłem do tej pory to jagoda z Hagena(jak ktoś lubi owocowe oczywiście).Minus tylko cena,lepiej czekać na promo bo 25 zeta za 500 ml to żart.Ostatnio testowałem dużo i nadal najbardziej mi wchodzi jogurtowy Ballineo i te Lidlowe NEO(oreo).Sadzę się jeszcze na kawowe Hageny,ale ciężko je dostać.

Opublikowano

Lody z sowy robią na prawdziwym mleku jako jedyne, które w życiu jadłem.

Mam nietolerancję laktozy i brzuch bolał mnie tylko po tych od sowy :lapka:

Opublikowano

Grycany jadłem i nic z tych rzeczy, bo brzuch mnie po nich nie bolał.

Musze spróbować jeszcze te Hageny :lapka:

Opublikowano

Ostatnio kupiłem te, bardzo mi smakowały choć wg mojej 7 letniej córki za dużo ciasteczek. Wczoraj kupiłem o innym smaku, bardzo dobrze mi wchodzą i do tego ta promka w auchan za chyba 8.99 :)

jd-smiet_z-ciasteczkami-900ml.jpg

Opublikowano

We fresh market rzucili ben & jerrys, 100ml za 7,5zl, za biedny jestem, zostaje przy haagenach za 15zł z promocji

Opublikowano

Jadłem na stacji wracając z Krakowa b&y ciasteczkowe,dobre ale nie za tają kasę.To już lepiej dać 15 zeta za 500 ml Daim.

Opublikowano

Haagenyn znowu 13,99 w piotrze i pawle, (pipi)ac redukcje