Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Były u mnie ze 3 smaki, ale jak zobaczylem kokos, to sie nie przygladalem dalej ;p

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Wyświetleń 138,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
43 minuty temu, apollo napisał:

W moim były tylko karmelowe, więc szkoda mi kasy było.

A są w lidlu czasami pralinowe? Bo bym wtedy walczył jak ludzie przed świętami o karpia.

Ojezu, pralinowe hageny wyjadalbym wkladajac caly ryj do pojemnika.

Opublikowano

Za(pipi)iste te podrobki magnum, szczegolnie malinowe

Saldejums_Gulliver_trio-1.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Spróbowałem w końcu te Hageny, sernik z truskawkami. Cena jest konkretna ale no ja (pipi)ę, nie wierzę, że to 'kubełkowe' lody z marketu :banderas:Genialny smak i gęstość, ciężko je nawet wyciągnąć z tego kubełka łyżką. Jakie jeszcze smaki polecacie?

Opublikowano

Praliny najlepsze, dobre tez z miodem

Opublikowano

Polecam w biedronce te

44774_1.jpg

Szklane pucharki zostają.

Teraz są jeszcze kawowe w takich owalnych opakowaniach. Jeszcze widziałem bananowe z czymś tam, ale kawowe petarda. 11,99. 

Opublikowano

zmYpq73.jpg

Dzis sie nie pierdole w tancu. Btw lody takie 5/10 jak na Ben & Jerry.

Opublikowano

No marka mocno przehajpowana. W tej cenie lepiej kupić Grycana czekoladowe, a najlepiej chalwowe :banderas:

Opublikowano
W dniu 16.06.2018 o 11:23, mcp napisał:

Spróbowałem w końcu te Hageny, sernik z truskawkami. Cena jest konkretna ale no ja (pipi)ę, nie wierzę, że to 'kubełkowe' lody z marketu :banderas:Genialny smak i gęstość, ciężko je nawet wyciągnąć z tego kubełka łyżką. Jakie jeszcze smaki polecacie?

kolejny nawrócony.

makadamia, brownie, słony karmel.

ale sernikowych nic nie przebija. najlepsze lody. w berlinie je zarlem w rożku z dodatkami to myslalem, ze mi oczy wywroci.

Opublikowano

Ty jesz jakieś Hageny kubełkowe a masz pod nosem najlepszą lodziarnię na świecie - Lenkiewicza. W tym roku już dwa razy byłem w Toruniewie specjalnie dla tych lodów, zresztą wystarczy spojrzeć gdzie na rynku są trzy najdłuższe kolejki i od razu wiadomo gdzie są najlepsze lody. Hageny ok ale imo to namiastka Lenkiewicza.

Opublikowano

Peanut Butter Cup są cudowne, ale jeszcze lepsze są Strawberry Cheesecake :banderas: 

Opublikowano

Peanutt Butter Cup maja dwie wady. Smak szybko sie nudzi i przez butter cups mroza sie na kamien.

Opublikowano

Ok, pralinowe Hageny odhaczone, też bardzo dobre ale jednak sernik z truskawkami lepszy. Tak czy inaczej to najlepsze lody kubełkowe jakie jadłem.

Opublikowano
10 godzin temu, mcp napisał:

Ty jesz jakieś Hageny kubełkowe a masz pod nosem najlepszą lodziarnię na świecie - Lenkiewicza. W tym roku już dwa razy byłem w Toruniewie specjalnie dla tych lodów, zresztą wystarczy spojrzeć gdzie na rynku są trzy najdłuższe kolejki i od razu wiadomo gdzie są najlepsze lody. Hageny ok ale imo to namiastka Lenkiewicza.

lenkiewicz zajmuje kilka kolejnych pozycji po sernikowych hagenach.

Opublikowano
W dniu 19.06.2018 o 07:14, iluck85 napisał:

No marka mocno przehajpowana. W tej cenie lepiej kupić Grycana czekoladowe, a najlepiej chalwowe :banderas:

jp2co

ben&jerrys fantastyczne - chyba jeszcze nie trafiłem na takie, które by mi nie smakowały. A ostatnio te mi bardzo podeszły

IMG_1454-e1500398562507.jpg?fit=3648,214

Opublikowano

Aldi tez dorobil sie swoich lodow premium na śmietance. 500 ml 10 pln.

Mieli aktualnie dwa rodzaje ciastkowych, karmel, brownie. Obadam zaraz cookie dough i porownam z lidlowskimi

Edyt: no i calkiem dobre, ale mniej smietankowe niz Lidl czy Haageny. Słodkie od ciastek. Mogą być. 

Edytowane przez _Red_

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ej ziomeczki z Lublina, gdzie można kupić Ben&Jerry i pralinowe Haageny? Tę drugą firmę kupowałem w Auchanie ostatnio, ale pralinowych nie było.

Wywołuje @sprite, na pewno wiesz.

Opublikowano

W tesco czy kerfurze widywalem pralinowe hageny. Bendżery bralem w żabce swego czasu.