Opublikowano 21 lipca 20222 l Kupiłem w biedrixie lody 500ml w kubeczku, bo są na promce. Pamiętam, że takie vege były paskudne, ale te normalne waniliowe z orzechami i sernik z cytryna bardzo dobre.
Opublikowano 21 lipca 20222 l Ostatnio też zawiodłem sie na lodach Manhattan Oczekiwałem, że mięta będzie pół na pół z czekoladą jak na opakowaniu, a jak sie okazało po otwarciu to jest najebane czekolady, a miety tyle co na lekarstwo. Za to sama czekolada bardzo dobra, wiec jak ktoś chce lody czekoladowe i nutę mięty to polecam, w innym przypadku nie. Pozostaje mi wrócić do sztosu z Zielonej Budki.
Opublikowano 21 lipca 20222 l Czekolada z miętą? Dobre dla starych bab po 70, głaszczących dzikie koty, a potem wtykając te nieumytą rękę do mordy.
Opublikowano 10 sierpnia 20222 l https://www.euractiv.com/section/diabetes-cancer-hepatitis/news/belgium-pulls-more-haagen-dazs-ice-creams-from-sale/
Opublikowano 11 sierpnia 20222 l Dobrze że ja niem tych nowych lodów. My z Kąską to w Sopocie zawsze tylko Śnieżyczki czy Śnieżynki i nikt się tam kurła nie zatruł. A wy macie te swoje Hagisy penisy.
Opublikowano 23 sierpnia 20222 l Szejka sobie wymyśliłem: - lody Koral śmietankowo-ciasteczkowe - batonik Milky Way - mleko - blender. Ale dobre to do powolnego siorbania
Opublikowano 23 sierpnia 20222 l Na oko, mniej więcej szklanka 200ml mleka na 3 łyżki lodów i batonik. Blender do smaku Raz kupiłem podobny szejk za 20 zł () w gofrowni przy plaży i stwierdziłem, że za te kwotę to zrobię dużo lepsze i to z 5x tyle xd
Opublikowano 23 sierpnia 20222 l 14 minut temu, _Red_ napisał: Na oko, mniej więcej szklanka 200ml mleka na 3 łyżki lodów i batonik. Blender do smaku Raz kupiłem podobny szejk za 20 zł () w gofrowni przy plaży i stwierdziłem, że za te kwotę to zrobię dużo lepsze i to z 5x tyle xd Czekaj czekaj. Batonik z 2,5 zł Lody to z 4 zł takie 3 łyżki mleko ok 1 zł prąd!!! amortyzacja blendera!!! XD To gdzieś z 7,5 za 250 ml. Ile tam było ml za 20 zł? Obstawiam że z 400-500? Nawet jak z 300 ml, to na bank nie będzie „x5”
Opublikowano 23 sierpnia 20222 l Jest na bank wliczony w koszt domku, tak byłby za 80 zł za dobę (bez prądu), a nie 100
Opublikowano 23 sierpnia 20222 l Jezu xD Jak tak o tym myślę to kanalizacja też pewnie wliczona w cenę, to po cholerę sram w krzaki
Opublikowano 23 sierpnia 20222 l 8 minut temu, _Red_ napisał: Jak tak o tym myślę to kanalizacja też pewnie wliczona w cenę, to po cholerę sram w krzaki Bo za tyle to pewno domki bez kibla Ty, ale czekaj pogody już nie ma! Pewno za klimatycznie nie zapłaciłeś w tamtym roku i karma cię dopadła. Hehe
Opublikowano 23 sierpnia 20222 l @balon Ty wiesz, że każde użycie mojej emoty to 9,99 + VAT a jak nie chcesz płacić to wbija do ciebie na chatę i masz pozamiatane typie?
Opublikowano 23 sierpnia 20222 l Nah, w sam raz. No może mógłbym dać więcej mleka i mieć wersję XL jak z lodziarni, ktora miała jeszcze bitą śmietanę i posypkę xD A ta ma z "wsadu" tylko milkywaya 21g. Spróbuję jeszcze jutro z twixem albo Reese's (<3) bo 2/3 pudła lodów zostało po zrobieniu szejków dla 3 osób. Jak skończę wszystko zrobię uaktualnione kalkulacje dla Balona