Opublikowano 27 kwietnia 200816 l Chapterek naprawdę udany Madara snuje swoją historie. Szkoda ,że z itacha robią obrońce narodowego a z Ucicha męczenników . Ciekawie jak się rozwinie wątek i jaki użytek zrobi z tymi informacjami Sasuke .Wydaje mi się ,że znowu nasz młody gniewny będzie wykorzystany Edytowane 27 kwietnia 200816 l przez Heviro (Fanboy BDG)
Opublikowano 27 kwietnia 200816 l Moja teoria jest taka ze czesciowo Madara klamie jak h. i chce przeciagnac saske na swoja strone czyli przeciwko Leaf village, wiec kolejne starcie naruto/saske bedzie gwarantowane tylko martwi mnie fakt ze naruto nie ma zadnych szasns ze swoim camehameha najbardziej mnie ciekawi motyw Pain'a i jaka role odegra w mandze.
Opublikowano 27 kwietnia 200816 l Moja teoria jest taka ze czesciowo Madara klamie jak h. i chce przeciagnac saske na swoja strone czyli przeciwko Leaf village, wiec kolejne starcie naruto/saske bedzie gwarantowane tylko martwi mnie fakt ze naruto nie ma zadnych szasns ze swoim camehameha najbardziej mnie ciekawi motyw Pain'a i jaka role odegra w mandze. jej mlody gniewny Emo juz mi sie podoba fakt, ze suske od samego poczatku postac sztampowa nagle straci powody do buntu ;no no robi sie coraz ciekawiej.. tylko zeby sie nam mlodzieniaszek nie zabil.. z tego zalu po bracie...
Opublikowano 27 kwietnia 200816 l A wiecie że DB już ,,wydało" Naruto Shippuuden movie ? ;p. Po jego obejrzeniu stwierdzam, że w żandej innej części (co tam, nawet anime - mandze) Naruto nie robił z siebie takiego cymbała jak w Shippuuden Movie...... to (nie) TRZEBA zobaczyć !. Edytowane 28 kwietnia 200816 l przez Dr.Czekolada
Opublikowano 7 maja 200816 l i miło się ogląda tą kinówkę bo chodź pierwsze kadry zapowiadały rewolucje w fabułach kinówek to i tak wkrada się sztampa i wszystko robi się jednowymiarowe. Mało walk , Stary Naruto a robi z siebie mega idiotę , Tatuś pewnie musi być z lekka zawiedziony , a co do Tatusia Naruciaka to jest moment w kinówce gdy wychodzi z wody bez ochraniacza (opaski), Można było zobaczyć tam charakterystyczne dla czwartego włosy ( mówiłem sobie wtedy - odwróć łeb cymbale odwróć . Nie zakładaj tego ochraniacza jeszcze nie!i już po rybach:(. ) . Ogólnie ciekawe się oglądało ale bardziej racyje mnie kolejna kinówka Sasuke i Naruto w jednym filmie ? Ciekawe zapowiada..
Opublikowano 7 maja 200816 l Ogólnie ciekawe się oglądało ale bardziej racyje mnie kolejna kinówka Sasuke i Naruto w jednym filmie ? Ciekawe zapowiada.. Ja rozumiem, że te kinówki nie mają odniesienia w fabule (zwykłe fillery), obecnie sam je oglądam (narazie jestem w połowie filmu 3, musiałem przerwać w połowie seansu bo myślałem, że kropnę). Oby ten Shippuuden the Movie był lepszy, dwójka ma być niby o napaści czegoś/kogoś na Konohę i tym jak "Narut" oraz "Sasuk" łączą siły by walczyć ramię w ramię, no to już w ogóle nie ma sensu jak dla mnie, znając fabułę z anime i mangi. Chyba, że cały cały film i to jak razem walczą, okaże się pod koniec filmu tylko (mokrym xD) snem Naruciaka
Opublikowano 16 maja 200816 l File: Naruto_400_Binktopia_.zip http://rapidshare.com/files/115269944/Naru..._Binktopia_.zip nie no naruto powoli staje sie zenujace .. przes ile chapterow mozna nawijac o tym samym?
Opublikowano 16 maja 200816 l File: Naruto_400_Binktopia_.zip http://rapidshare.com/files/115269944/Naru..._Binktopia_.zip nie no naruto powoli staje sie zenujace .. przes ile chapterow mozna nawijac o tym samym? Jak widać duuuużoooo...
Opublikowano 16 maja 200816 l Mnie tam to nie boli, niech się "Tobidara" nagada, coś tam na końcu pisało, że następnym razem jakaś walka będzie, chociaż osobiście liczę na beczącego Sasuke
Opublikowano 31 maja 200816 l Z najnowszego chaptera: Sasuke otrzymał kolejnego power up'a w postaci "flower MS", a Madara nakierował swojego ulubieńca na drogę ku zniszczeniu Konohy. Emo miSZCZ zmienił też nazwę swej grupy z "Hebi" na "Hawk". A tak ogólnie rzecz biorąc chapter nuuuuuuuuuuuuddddddddddddddddddddnnnnnnnnnnnyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy jak flaki z olejem, bo to jedna wielka retrospekcja z życia Sasuke. Odnosze wrażenie, że powoli Kishimoto zmienia nazwę mangi z "Naruto" na "Sasuke".
Opublikowano 31 maja 200816 l Aż mnie dziwi, że ludzie ciągle to czytają i oglądają. Cały tom potrafi być retrospekcją a walki (jak ta z tym gościem od gliny) są wyjątkowo żałosne. A atakuje B, B obrywa, A strzela monolog o śmierci, A "zabija" B ale B okazuje się, że użył jakiejś nowej mocy i żyje. Teraz B atakuje A, A obrywa i postanawia użyć kolejnej nowej mocy <po 10 rozdziałach> B obrywa od A, który zaśmiewa się do rozpuku, że już wygrał; nagle B przypomina sobie, że może użyć jakiejś kolejnej techniki i bum A nie żyje. Toż to jest bardziej żenujące niż wszyscy zamieniający się w kawałki drewna. Tutaj po śmierci postaci człowiek nie zastanawia się co dalej tylko na jaki głupi pomysł wpadnie autor aby postać "ożywić"
Opublikowano 31 maja 200816 l Aż mnie dziwi, że ludzie ciągle to czytają i oglądają. Cały tom potrafi być retrospekcją a walki (jak ta z tym gościem od gliny) są wyjątkowo żałosne. A atakuje B, B obrywa, A strzela monolog o śmierci, A "zabija" B ale B okazuje się, że użył jakiejś nowej mocy i żyje. Teraz B atakuje A, A obrywa i postanawia użyć kolejnej nowej mocy <po 10 rozdziałach> B obrywa od A, który zaśmiewa się do rozpuku, że już wygrał; nagle B przypomina sobie, że może użyć jakiejś kolejnej techniki i bum A nie żyje. Toż to jest bardziej żenujące niż wszyscy zamieniający się w kawałki drewna. Tutaj po śmierci postaci człowiek nie zastanawia się co dalej tylko na jaki głupi pomysł wpadnie autor aby postać "ożywić" Właśnie opisałeś wszystkie tasiemce. DB, Naruto, OP, Keach i wiele innych idą właśnie taką sprawdzoną formułą. Spróbuj sam coś interesującego, trzymając w napięciu przez 9 (czy więcej) co tydzień wymyślać nie stosując tego schematu. Edytowane 31 maja 200816 l przez Hela
Opublikowano 31 maja 200816 l W DB też były schematy ale nie tak ordynarne jak tutaj. - wiedziałem, że użyjesz tej techniki dlatego użyłem xxx - wiedziałem, że wiedziałeś, że użyję tej techniki dlatego użyję techniki xy - wiedziałem, że wiedziałeś, że wiedziałem że użyjesz tej techniki i zmienisz ją na xy dlatego od początku planowałem pułapkę - <(pipi)ut wielki wybuch na pół lasu> - <widać dwa trupy i nagle puff jeden zamienia się w glinę a drugi w klocek drewna a postaci stają naprzeciw siebie i zaczynają dialog od nowa> :wtf: Edytowane 31 maja 200816 l przez greah
Opublikowano 6 czerwca 200816 l ahahahahhaahaaah nowe chapter nauruto to sie takie mega dragon boll robie transerowanie mocy itp co za lol
Opublikowano 9 czerwca 200816 l A wierz mi, to się zdarza. Ja tak mam np (mojego ,,POA" już z 2 miechy nie tykam.... bo nie mam ochoty i siły , i tak za jego rysowanie nikt mi nie płaci).
Opublikowano 14 czerwca 200816 l Z nowego chapa 404: Naruto wreszcie dowiaduje się o śmierci Jiraiyi, Taka(dawniej Hebi) przyłącza się do Akatsuki i razem z Emo princem(Sas) będą polować na potworka o ośmiu ogonach(Pein na 9), Madara okazuje się Mizukage
Opublikowano 14 czerwca 200816 l rotfl, zalozmy ze ktos, kto jest teraz na biezaco z anime, wejdzie w ostatnia strone tego topicu o_O
Opublikowano 15 czerwca 200816 l Z naruto robi sie brazyliska telenowala jak do 5 chapterow nauroto nie bedzie juz mega hiper uber fajne "D
Opublikowano 15 czerwca 200816 l Z naruto robi sie brazyliska telenowala jak do 5 chapterow nauroto nie bedzie juz mega hiper uber fajne "D To pewnie się zawiedziesz, bo coś mi się wydaje, że Naruto pójdzie teraz na trening do żab , więc za szybko się to nie rozkręci, ale wszystko jest na dobrej drodze, zaczyna się robić ciekawie, chociaż rzeczywiście ostatnie kilka chapterów wiało nudą.
Opublikowano 19 czerwca 200816 l Stare Anime naruto sie oglada do którego odcinka? 150? i poźniej shippuden?
Opublikowano 19 czerwca 200816 l Chyba gdzies tak do 135, bo pozniej zaczynaja sie fillery. Edytowane 19 czerwca 200816 l przez RoL
Opublikowano 20 czerwca 200816 l Kolejny nudny chapter w tym tygodniu, ile można to ciągnąć bez akcji żadnej...