Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Chodzi o ten redsn0w? Dopasowywanie jakis firmware'ów, seriale, inne bzdety - za skomplikowane jak na moj ograniczony móżdżek.

• Odpowiedzi 6,6 tys.
  • Wyświetleń 748,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jest opcja odblokowania iphona? Ktos zgubil go i zablokowal. Mozna robic zdjęcia itp ale nie mozna wejść w menu. Opłaca się go zabierać do pl i odblokowac. Zadziała to w ogóle?

• Nie ma niestety. Padło na złą osobę.

• No to sprzedaje 5s i kupuje 3gs

Opublikowano

Po 1.5 roku z andriodem pierwszy raz za coś zapłaciłem w Google play :P power AMP, myślę że wart jest swojej mikro ceny :D

Opublikowano

Oj Chris, trzabylo pisać, jest przecież full na apkmanii. :)

Ja mam ze cztery apki kupione i to same emulatory. Raczej z wygody: nie trza kombinować z lucky patcherem, zawsze aktualna wersja i dożywotnio moge pobierać z marketu.

Opublikowano

Oj Chris, trzabylo pisać, jest przecież full na apkmanii. :)

Ja mam ze cztery apki kupione i to same emulatory. Raczej z wygody: nie trza kombinować z lucky patcherem, zawsze aktualna wersja i dożywotnio moge pobierać z marketu.

dzieki ale to tylko 0.60 funta :P w złym temacie pisze tak BTW

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Iphony 5s sa brandowane przez sieci? Znalazłem aukcje ale widac numer imei na pudełku, da rade cos zrobic z takim numerem w przypadku iPhone? 

Opublikowano

Żadne iPhony nie są brandowane, jak ktoś bedzie chamem to może podać nr imei na policję i zgłosić kradzież, w sumie ta osoba nic nie zyska ale twoj tel zostanie zablokowany

Opublikowano

Nie no, chyba sam nr IMEI nie wystarczy żeby cokolwiek zdziałac na policji/u operatora i zablokować telefon. Z tego co kiedyś czytałem to trzeba mieć choćby pudełko z naklejką z tym numerem, a najlepiej paragon/fakturę.

Opublikowano

Iphony 5s sa brandowane przez sieci? Znalazłem aukcje ale widac numer imei na pudełku, da rade cos zrobic z takim numerem w przypadku iPhone? 

Wejdź na http://www.imei.info i wpisz numer IMEI. Dowiesz się czy telefon ma simlocka i na jaką sieć, kiedy wygasa gwarancja, kiedy został kupiony, kiedy zarejestrowany, czy jest gdzieś zbanowany etc. Musisz się zalogować np. za pomocą facebooka i po wpisaniu IMEI kliknąć w Check Warranty. 

Opublikowano

Mam problem z jednym iphonem 5 klienta. Wyglada na to, ze jego pracownik nalozyl blokade aktywnosci i bez jego hasla nie moge ponownie aktywowac urzadzenia. Na sieci nic nie moge znalezc, poza tym, by skontaktowac sie z bylym wlascicielem.

Rozumiem, ze tylko autoryzowany serwis teraz moze zniesc ta blokade?

Opublikowano

Jeśli jest iOS 7 to tej blokady się bez hasła do Apple ID nie zniesie. To jest ich sławetne zabezpieczenie przed kradzieżami.

Opublikowano

Czyli jutro bede dzwonil do serwisu, z faktura powinni miec jakis sposob na reset telefonu do ustawien fabrycznych. Oby...

Opublikowano

Warto wyszukiwać jeszcze iPhone 5, czy dokładać do S-ki? 1600 zł za używany iPhone 5 16GB w idealnym stanie to dobra cena?

Edytowane przez Q-Jot

Opublikowano

W miarę dobra, jak się postarasz to znajdziesz za 1500, ale taniej to już wątpię.

Ja się przesiadłem z 5 na 5S i w sumie dużej różnicy nie widzę :P

16GB miałem w piątce i mi nie starczało :(

Opublikowano

http://www.komputronik.pl/product/217930/Telefony_i_GPS_/Telefony_GSM_i_Smartphone_/Apple_iPhone_5S_16GB_Grey_EU_Spec.html

Rozumiem ze ten iphone jest z europejskiej dytrybucji. Rozni sie czyms od tego z polskiej?

Nie. Chyba, że jest z kraju gdzie mają inne wtyczki. Język menu i tak będzie po polsku, gwarancja obowiązuje przez Apple.com. Mówiłeś, że już nigdy iOS i jesteś wierny swoim Androidom.
Opublikowano

I dalej to potwierdzam. Mysle nad prezentem to albo xpiera z1 i dalej nie wiem

Jeśli dla kobiety to tylko iPhone 5s. Biały, lub złoty. Idealny do kobiecej ręki swoimi wymiarami, wagą i designem. Pasuje do torebek Michaela Korsa. Jeśli masz jeszcze czas to za miesiąc wracam z USA z kilkoma takimi iPhonami i będę sprzedawał taniej niż 2800 PLN z Komputronika. 

Opublikowano

Do 4.5" też kobiecie dobrze leży w ręce :-) Moja ma Moto G i jej pasuje :-) Ale plus jest taki - dajesz kobiecie i sobie radzi (z iPhonem) bez specjalnego przygotowania. To spory plus.

Edytowane przez NemoKOF

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jest jakaś appka, co rozumie polski język i zamieni mi moje słowa na tekst? Szukam jakiegoś środka na pisanie smsów w czasie jazdy autem.

Opublikowano

Jest już update do iOS 7.1, iPhone 4 w końcu działa jak na iOS6. Cudów nie ma, ale teraz już da się całkiem normalnie używać. Ciekaw jestem czy w końcu Safari przestanie się tak często wieszać.

Opublikowano

Tez jestem w szoku ze na 5s jeszcze bardziej to przyspieszyło

Opublikowano

Zaraz obczaję, jak to wygląda na 5, dzięki za info, nie zrobiłem aktualizacji do 7.0.6 i mi nie wykryło, że jest 7.1 ;)

Opublikowano

I dalej to potwierdzam. Mysle nad prezentem to albo xpiera z1 i dalej nie wiem

Jeśli dla kobiety to tylko iPhone 5s. Biały, lub złoty. Idealny do kobiecej ręki swoimi wymiarami, wagą i designem. Pasuje do torebek Michaela Korsa. Jeśli masz jeszcze czas to za miesiąc wracam z USA z kilkoma takimi iPhonami i będę sprzedawał taniej niż 2800 PLN z Komputronika. 

wróciłeś już?