Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 6,6 tys.
  • Wyświetleń 748,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jest opcja odblokowania iphona? Ktos zgubil go i zablokowal. Mozna robic zdjęcia itp ale nie mozna wejść w menu. Opłaca się go zabierać do pl i odblokowac. Zadziała to w ogóle?

• Nie ma niestety. Padło na złą osobę.

• No to sprzedaje 5s i kupuje 3gs

Opublikowano

Ciekawe jak z bateria w tym X u mnie na 8+ mega pozytywnie. Dawno tak rzadko nie ladoelem tel

Opublikowano

Dobra Panowie jest ROZPIER.DOL

Ten ekran to jest po prostu jakieś CUDO  :fsg:  Ekran siódemki wygląda przy tym jak jakaś budżetówka. Nowe gesty są mega intuicyjne, już w ogóle nie czuję, że nie ma przycisku. Tryb Face ID działa błyskawicznie. Animoji i JUBILESZOWY dzwonek tylko dla iPhone X :banderas:

Zakochałem się. Ostatni raz chyba taki opad szczeny miałem jak wyszedł iPhone 4. APPLE U DID IT AGAIN <3

edit: Zaraz zabieram się za Augmented Reality.

Edytowane przez sprite

Opublikowano

Pobawiłem nim sie trochę w Apple Store xD na żywo prezentuje sie lepiej ale starasz je się grzeje, przynajmniej ten model przemacany przez milion ludzi

Aha i to wycięcie na gorze dalej uważam za żałosne:)

Opublikowano

@mazzeo tak był dostępny, tak jak pisałem telefon swietnie prezentuje sie na żywo, ekran super i faktycznie gesty mega intuicyjne

Opublikowano

Działa wam może "Last Known Location"? Znowu zgubiłem telefon. Podejrzewam, że ktoś go po prostu znalazł i wyłączył, bo nie mogę go namierzyć. Wyczytałem, że powinna się pojawić kropka w miejscu gdzie ostatni raz telefon był połączony z siecią, ale nic takiego nie widzę.

Opublikowano

Tak, ale jeszcze 24h nie minęły, a i tak nic nie widzę. Testowałem tez na dziewczyny iPhonie, wyłączyłem go jak bateria była na czerwono i tak nie było widać żadnej last known location.

Po prostu jej i mój iPhone wyświetla się jako "Poza siecią" i tyle. 

Opublikowano

Też ostatnio zgubiłem telefon i to całe FIND MY IPHONE działało fatalnie, żadnej lokacji nie pokazywało, mimo, że telefon cały czas był włączony i podłaczony do internetu to ni ch,uja nie chciało mi pokazać gdzie on jest. 

Opublikowano

Protip dla posiadaczy iPX

Gościu twierdzi, że tak używając telefonu przez 3h zjechał ze 100% do 80% O___o

aż mi się wierzyć w to nie chce

Opublikowano

obczajałem tego iPX w sklepie - ogólnie robi pozytywne wrażenie, ale to wycięcie na górze to jednak jakiś żart musi być :(

Opublikowano

Protip dla posiadaczy iPXhttps://twitter.com/thisisneil/status/927287141327138816https://twitter.com/thisisneil/status/927314312321957888Gościutwierdzi, że tak używając telefonu przez 3h zjechał ze 100% do 80% O___oaż mi się wierzyć w to nie chce

Ale ze co? Samsung tez ma wlaczanie oszdzedzania i czarnobialy ekran. Bateria tydzien trzyma.

Opublikowano

Lg też... 3 razy home zmienia obraz na cb (przydatne w nawigacji), reszta w skrótach na górze.

Edytowane przez milan

Opublikowano

ok dzięki za info, jak ktoś jeszcze da znać jak to wygląda w Sony, Xiaomi i Huawei to będzie równie nieprzydatne, z góry dziękuję

chodzi o to, że w iPhone'ach czarno-biały tryb oraz smart invert nie jest opcją oszczędzania ekranu tylko w ustawieniach dostępności no i teraz dzięki OLED-owemu ekranowi można to wykorzystać do oszczędzania energii + ustawić sobie pod skrótem (3x power)

Opublikowano

Generalnie (pipi)ie mnie to, a jak przeczytalem ze w horizontalu filmy i strony sa mniejsze niz na plusie no to sorry.

Po co wiekszy ekran?

Opublikowano

generalnie to rada jest dla posiadaczy iP X :usmiech:

ale dzięki za info, jak kogoś jeszcze je,bie to też może dać znać, dzisiaj mamy dzień bardzo przydatnych informacji

Opublikowano

generalnie to rada jest dla posiadaczy iP X :usmiech:ale dzięki za info, jak kogoś jeszcze je,bie to też może dać znać, dzisiaj mamy dzień bardzo przydatnych informacji

A spoko :)

Racjonalizuję sobie nie kupienie telefonu za 5k. Tylko tyle.

Opublikowano

byłem w saturnie i była kolejka do standu z applem przy iphone x, popie,rdoliło tych ludzi do końca

Opublikowano

Pięknie rynek się z**e przez tych kupujących ten nie wart swojej ceny telefon :) 

Świadomie wydać 5k na telefon? Nie, dzięki. 

Ale bdb, Apple widzi jak ludzie kupują. 5 dadzą? 6 też dadzą? A czemu nie 7 jak będzie coś amazing wg Apple? 

Dla mnie ta firma błądzi od dłuższego czasu. Dodali nowe klawisze, wycięli świecące jabłko nazwali macbook pro i w bieda wersji 7,5k- k**a, za co? Za pasek touch 8999?