Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano
W dniu 18.02.2019 o 10:25, szejdj napisał:

iPhone X jest dużo lepszy i fajniejszy od XR, pozostaje tylko kwestia ceny, bo X nie jest już dostępny, więc ceny mogą się wahać od 3000 do 4000PLN.

X ma słabsza baterie , słabszy procesor ( a wiadomo jak upy software Apple działają na tel) , ma mniejszy wyświetlacz ale za to lepszy, no i aparat jest słabszy co dobrze widać przy gorszym świetle  . Dla jednego wady będą zaletami i odwrotnie . 

• Odpowiedzi 6,6 tys.
  • Wyświetleń 748,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jest opcja odblokowania iphona? Ktos zgubil go i zablokowal. Mozna robic zdjęcia itp ale nie mozna wejść w menu. Opłaca się go zabierać do pl i odblokowac. Zadziała to w ogóle?

• Nie ma niestety. Padło na złą osobę.

• No to sprzedaje 5s i kupuje 3gs

Opublikowano

Aparat jest moze delikatnie lepszy w XR, ale obiektywy X ma lepsze, bo oprocz zwyklego f1.8 ma jeszcze tele f2.4.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
10 minut temu, Frost napisał:

Wiadomo cos o tym czy Apple wprowadza, wprowadzi, mysli o wprowadzeniu albo czy nigdy nie wprowadzi rozkladanych wersji iPhonow na wzor smartfonow z Androidem?

Wiadomo wiadomo 

Opublikowano

Na maj

Opublikowano

Zadzwon na infolinie, ja dzisiaj z nimi gadałem, dużo rzeczowych informacji i prawdopodobna data premiery ale zobowiązałem się nic nie mówić i podpisałem cyfrowo NDA

Opublikowano

Ja nie wiem. Pozdrawiam.

Opublikowano

Śmieszki śmieszkami ale

Cytat

According to the industry on the 27th, Samsung Display made a set of foldable display and delivered it to Apple. This set, which is actually powered like a smartphone, has a 7.2-inch size foldable panel. 7.2 inches is 0.1 inches smaller than the Samsung Folder 'Galaxy Fold'.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Chce wziąć siódemkę. Zastanawiam się tylko nad pojemnością. 32 czy 128 GB? Różnica to 500 zł. Całkiem dużo. Lubię robić zdjęcia telefonem ale z drugiej strony jest iCloud i 500 zł w kieszeni.

Opublikowano

Mam 64GB w swoim tel i pomimo tego że mam kilkanaście albumów w mp3, kilkaset zdjęć i garść aplikacji to zużyłem ok. 50% mojej pamięci. 32GB to może być za mało jeśli nie jesteś oszczędny. Nie masz opcji 64GB?

Opublikowano
5 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Mam 64GB w swoim tel i pomimo tego że mam kilkanaście albumów w mp3, kilkaset zdjęć i garść aplikacji to zużyłem ok. 50% mojej pamięci. 32GB to może być za mało jeśli nie jesteś oszczędny. Nie masz opcji 64GB?

W sklepach jest tylko 32 albo 128.

Jeśli chodzi o zdjęcia to też co jakiś czas robię backupy na dysku ale ta dodatkowa pojemność może być wygodna. Tylko ne chcę też kupować droższe opcji a później nie korzystać z tej dodatkowej przestrzeni.

Ciężki dylemat.

edit: muzyka u mnie to tylko przez spotify.

Edytowane przez MaiorZero

Opublikowano

Jeżeli koniecznie chcesz mieć wszystkie zdjęcia i filmy cały czas pod ręką gotowe do obejrzenia na telefonie to weź 128GB, ale jeżeli nie przeszkadza Ci, że telefon musi pobrać zdjęcie z iCloud przed obejrzeniem co trwa ~1 sekundę to weź 32GB i dokup 200GB iClouda. 

Edytowane przez szejdj

Opublikowano

Kupiłem 32 GB. Wykupię iCloud 50 GB a na wyjazdy takie coś https://www.komputronik.pl/productVariantGroup/4606/sandisk-connect-wireless-stick.html w późniejszym terminie.

Netflixa nie oglądam telefonie, nie gram już na telefonie. W zasadzie tylko zdjęcia. Filmów też nie nagrywam.

Opublikowano

Mam takiego sticka, ale nie uzywam go w ogole w trybie wireless. Dostalem kiedys i w sumie nie wiem jak tego uzywac. Jak ty planujesz to robic? Moze czegos sie naucze :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Koledzy mam iphone 5s i niedawno dokupiłem do niego powerbanka greencell. Posiada on dwa tryby ładowania 5v 1A i 5v 2.1 A. Na tym pierwszym wszystko ok, ale na 2.1 nie ładuje. Czy to normalne?