Opublikowano środa o 15:393 dni 15 hours ago, Kaczi said:eBay UKSEALED Apple iPhone 12 5G 256GB Unlocked – Pristine A+ Co...SEALED Apple iPhone 12 5G 256GB Unlocked Smartphone – Pristine A+ Condition. Model:Apple iPhone 12 256GB (5G). This256 GB model is fully unlocked, giving you the freedom to use it onany network worldwJak bardzo to jest wałek, kraj pochodzenia to UK czyli problemu z kartą SIM nie będzie. Niby nowy, opinii też 100%Czemu ma być wałek, żaden szał za stary model telefonu. Imo bez sensu tyle płacić za 12, lepiej dołożyć nieco do 16 lub 16e chociaż i mieć spokój na parę lat. Równocześnie 17 jest bardzo udaną edycją jeśli masz fundusze.
Opublikowano środa o 17:533 dni Całkiem niedawno w PL ukradli mi 15pro wiec nie mam funduszy i korzystam ze starego SE 4.7”. Tanim kosztem można by mieć dobry telefon i rzekomo nowy. 12 chodzi juz w 5G a tych telefonów w Cex np już nie ma, i nie za te pieniądze
Opublikowano czwartek o 16:492 dni W dniu 29.10.2025 o 12:04, grzybiarz napisał(a):To może jakaś indukcyjna? Jedna byś nią klasyczną, drugą indukcyjną, wygoda i możesz zakryć slot w telefonie (u mnie często farfocle ze spodni wpadają).Kupiłem jednak zwykłą oryginalną. Niestety nie miałem czasu zamawiać z neta baseusa czy ugreen jakiegoś. Zamienniki niewiadomej jakości w Media Expert po 69zl najtańszy wiec już dołożyłem 30zl do oryginału. Chuj tam.
Opublikowano wczoraj o 12:31 1 dzień On 10/29/2025 at 6:53 PM, Kaczi said:Całkiem niedawno w PL ukradli mi 15pro wiec nie mam funduszy i korzystam ze starego SE 4.7”. Tanim kosztem można by mieć dobry telefon i rzekomo nowy. 12 chodzi juz w 5G a tych telefonów w Cex np już nie ma, i nie za te pieniądzeAle 340 funtów za 12 jak np. na niemieckim amazonie jest 16e za 510 w przeliczeniu?
Opublikowano wczoraj o 14:01 1 dzień 21 godzin temu, Plugawy napisał(a):Kupiłem jednak zwykłą oryginalną. Niestety nie miałem czasu zamawiać z neta baseusa czy ugreen jakiegoś. Zamienniki niewiadomej jakości w Media Expert po 69zl najtańszy wiec już dołożyłem 30zl do oryginału. Chuj tam.To samo z kablami, nie warto sie bawic.Jakby co amazon zawsze ma oryginalne i najlepsze cenyhttps://amzn.eu/d/cKI72lT
Opublikowano wczoraj o 14:36 1 dzień @Mustang 170£ na rynku brytyjskim to duża różnica i nie wiem czy niemieckie iPhony działają na UK. Bo te amerykańskie działają tylko na eSIM a zwykłej karty SIM nie możesz używać Można kupić używkę 13 na CEX za £310 grade B wiec raczej w dobry stanie. Chociaż ja nie mam doświadczenia w kupowaniu używanych tel i to z Cexu Póki co wstrzymam do Black Friday może coś się nadarzy
Opublikowano wczoraj o 14:46 1 dzień A nie masz po znajomości jakiś lepszych ofert? A może refurb z amazona, jakby coś było źle, najwyżej odeślesz. Kupiłem ostatnio kilkuletniego iPada dla babci tylko żeby jej zdjęcia wysyłać, przyszedł w bardzo dobrym stanie, czysty, wszystko działa.